math1982 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Witam. Wiem, że nie jest to forum pomocy dla zwierząt, ale sprawa jest poważna.Pewnie wielu z Was słyszało o schronisku dla zwierząt w Nowej Ligocie koło Oleśnicy...UWAGA, NIEKTÓRE ZDJĘCIA SĄ DRASTYCZNE! http://www.strazdlazwierzat.wroclaw.pl/interwencje.html Wielu z Was ma psy i wiecie jakie są wspaniałe. Można wpłacić pieniądze na konto, żeby pomóc tym teraz tak bardzo potrzebującym. Wiem , że jest wiele schronisk, którym trzeba pomóc, ale ta sytuacja jest o tyle inna, że wolontariusze pomagają psom, dla których "schronisko" okazało się piekłem. Liczę na Was PS. To jest moja własna inicjatywa, nie należę do Patrolu Interwencyjnego Straży dla ZwierzątPS2. Ja oczywiście wpłaciłem, może niewiele, ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasik Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Kurcze nie nienawidzę takich sadystów... to nie są ludzie to potwory jakich mało!! Zwierzęta są kochane. Najchętniej to bym takich wszystkich pozamykała!! A tak po za tym to mój blog : www.zwierzaki-justi-kasia.blog.onet.pl dużo razy był tam apel ta ten tema!! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 rety szok :) az nie wiem co napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Nie pojmuję takich ludzi:/ Jak masz męczyć psa to go lepiej zabij:/Przez zwykłą ludzką głupotę i nieodpowiedzialność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jak masz męczyć psa to go lepiej zabij:/A z główką u Ciebie wszystko dobrze ? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 mati ma racje , Qóba wiedzac ze i tak zginiesz wolal byc zginac od kuli w glowe czy byc zatluczony bezjbolem ?? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Poznan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 3ciego wyjścia niestety nie ma, tylko w niewielkim stopniu możemy pomoc tym zwierzętom. Nawet nie otwieram tych zdjęć, już od dawna wiem że ludzie potrafią być gorsi od zwierząt i słusznie wprowadzili surowsze kary dla takich skur***. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ale zawsze jest jakiś % szansy, że przeżyje, znajdą mnie dobzi ludzie i pomogą a nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Czerwca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Od razu ostrzegam, że jeśli ktoś w te,macie zapoda liniki do stron z okaleczaniem zwierząt to ma bana z definicji.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Hmm to co może zrobimy zrzutę ? :biggrin:Na któreś konto powpłacamy chociaż po 1 zł, uzbieramy stówkę i przelewamy na schronisko :eek: Będzie "pomoc od Forum Motocyklistów" :D :D :DAle najważniejsze, że pomożemy tym psiakom ;) To co, działamy ? ;)To kogo wpłacac ? Czekam na jakiś odzew, mam nadzieję, że się uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Hmm to co może zrobimy zrzutę ? :bigrazz:Na któreś konto powpłacamy chociaż po 1 zł, uzbieramy stówkę i przelewamy na schronisko :wink: Będzie "pomoc od Forum Motocyklistów" :cool: ;) :DAle najważniejsze, że pomożemy tym psiakom :wink: To co, działamy ? :lalag:To kogo wpłacac ? Czekam na jakiś odzew, mam nadzieję, że się uda :clap:No i co nikt niechce pomóc???ja jestem jak najbardziej za :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ja ze względu na swój wiek nie podejme się przyjmowania wpłat na moje kunto, ale chętnie wpłacę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 ja również mogę wpłacić chociaż często wpłacam na rózne schroniska ... dlatego Powinny być wysterlizowane wszystkie nierodowodowe suczki , powinno się usunąć pseudo hodowle . wtedy schroniska niebyły by tak "zawalone" biednymi psami ... bo mało kto odda psa do schroniska za którego zapłacił ponad 1000zł -zaraz będzie że nie wszystkich stać na takiego psa ,ale miesięczne utrzymanie psa waha się od 100 zł do nawet 500zł to jak Cię nie stać na takiego psa to po prostu nie kupuj bo i tak go nie utrzymasz ... ewentualnie weź ze schroniska ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lof Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Ja chętnie sie dorzucę do akcji bo nienawidzę jak dzieje się krzywda zwierzętom... Osobiście mam na kącie wyrządzenie szkód materialnych oraz obrażeń fizycznych OSOBOM, które na moich oczach krzywdziły jakieś zwierzę.. Może i nie ma się czym chwalić, ale taki już jestem i zrobię to ponownie gdy ktoś mi się rzuci w oczy z podobnym zachowaniem... Chętnie wesprę każdą akcję pomocy zwierzakom bo zasługują na o wiele więcej niż dają im ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Lof, rozumiem Cię doskonale. . . .Miałem osobiście kiedyś taki sam przypadek. Szkoda gadać. . . .Najgorsze w tym wszystkim jest to, że możesz "oklepać" "takie coś", wybić mu wszystkie zęby, a jak taka menda wróci do domu, to i tak odreaguje na słabszym (np. na psie). . .Pozostaje tylko problem ze zdefiniowaniem takiej mendy, bo jak też nazwać "coś takiego"? Chętnie bym tą babę z tego niby schroniska podczepił na lince pod moto i zafundował jej przejażdzkę krajoznawczą. . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi