kalosh Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Witam.Kupiłem moto od gostka ale zapomniałem zabrać tablicy rejestracyjnej. Jest to jeszcze ta czarna, stara. Mam się po nią wracać? Jak to wygląda podczas rejestracji?Pozdrawiam kalosh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 tak tablica jest potrzebna podczas rejestracji chyba ze jest motor sprowadzony i przyjechal na przyczepce. Musi byc to zgloszone na policji ze tablica zostala zgubiona i pozniej wyrabiaja Ci nowa tablice za odpowiednia kwote. Bez starej tablicy motoru niestety nie zarejestrujesz tak latwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Witam!Prawie miałem sprawę w sądzie za coś takiego ale jest jeden sposób, mianowicie przy rejestracji piszesz oświadczenie że tablica zaginęła w trakcie transportu i wsio ok ale lepiej odbierz bo możesz mieć niezłe jaja z tego powodu.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Niestety tablica jest konieczna. Byłem w wydziale komunikacji i tam Pani "grzecznie" mi powiedziała że jak nie mam tablicy to mam spadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 niech sprzedający wsadza w koperte bąbekową , 3 dni i masz kłopot z głowy za 8 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 ja nie miałem problemujuż dwa razy rejestrowałem bez blachy (raz we wrocławiu, raz u siebie w kościanie)piszesz oświadczenie że została zgubiona i tyle Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi