kolo98 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Witam wiem że to nie ten dział ale moze ktos sie natknie przypadkiem i stwierdzi z ma cos do sprzedania takiego jak yz cr rm 125 lub 250 moze byc uszkodzona lub w częściach do 1000-2000 zalezy od stanu mazowsze lub okolice. Pozdrawiam Kolo98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 szrot zakładasz ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 bedzie tjuningowal, tak jak swoja dt. :buttrock: Pozdrawiam :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 A tam tuningował...Na czymś trzeba zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 MOge ci sprzedac tlok i lozysko od yz 125 04 + dwwie nozki zmiany biegow. Wszystko uzywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Ja sprzeglo (tarcze,przekladki,sprezyny) do yz 125 90-96,tarcze sprzeglowe do huski 86-99,wahacz z losykami do yz 94-96,i kilka nowych uszczelniaczy przedniego zawieszenia (55,25,10 itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 MOge ci sprzedac tlok i lozysko od yz 125 04 + dwwie nozki zmiany biegow. Wszystko uzywane.a jaka odległość (mm) od osi sworznia do denka tłoka 30mm? czy sie myle?(bo jak szukam tłoka na 33mm) (od tego YZ 125)i czy jest z piersieniami. (chyba z jednym ?)Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 szrot zakładasz ? :crossy:nie poprostu chce pokatowac cos mocnego bedzie tjuningowal, tak jak swoja dt. :wink: Pozdrawiam :biggrin:jak mozna tuningowac np. cr 250 jak ona ma 50-60km wez sie zastanow czlowieku po co robic jeszcze wiekszego potwora ;) a dt jeszcze nie stuningowalem hehe tylko wydech bo juz byl pozdro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 a jaka odległość (mm) od osi sworznia do denka tłoka 30mm? czy sie myle?(bo jak szukam tłoka na 33mm) (od tego YZ 125)i czy jest z piersieniami. (chyba z jednym ?)Pozdr Wszystkiego ci nie powiem bo nie mam go przy sobie jak bede w garazu gdzie trzymam wszystkie czesci to ci napisze. Wiem ze tlok byl selekcji B i wymieniony na B. Pierscien chyba jest ale nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 troszku temat zboczyl z kursu ponieważ interesuja mnie tylko kompletne lub prawie kompletne krosy w czesciach lub uszkodzne nie poszczegulne czesci. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi