Skocz do zawartości

I przyszedł czas na mnie :D

milosz-RR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Miłosz gratuluję w koncu cos kupiłes po sprzedaży xj (z resztą której jestem obecnie posiadaczem) szerokiej suchej drogi i zawsze pełnego baku. Pozdrawiam

<p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub:

GRATULACJE MILOSZ !!!

TAK JAK CI MOWILEM UWAZAJ NA WYSKAKUJACE TLOKI PRZY 28 TYS ZEBYS NIM PRZYPADKIEM W CZOLO NIE DOSTAL . A TO ZE CI LAKIER ODPADNIE TO JUZ SAM WIEZ OD CZEGO TO ZALEZY :crossy:

CZEKAM NA PIERWSZY WYPAD:)

Przyjacielu ( nazwe tak każdego kto ma Cebre 954, ale nie tylko tą wersje ) jest po prostu piękna!!! Kocham Ją z całego serca i jeśli byłoby to możliwe "wyszedłbym za NIĄ ( albo Ona za mnie :) )

A tak powaga - świetny sprzęt. Do wszystkiego. Siadasz na nią w sobote rano ( jeśli pogoda daje rade ) i wracasz w niedziele wieczorem. Zakłądasz plecach na garba ( z kanapkami oczywiście ) i wyjeżdżasz. Wyłączasz komórke albo zostawiasz ją gdzieś gdzię tylko Twój pies potrafi ją znaleść ( po wcześniejszym tekście "szukaj" ), tak ten sam, który zawsze z rana obleje Ci koła ( kiedyś go za to zabije ). Po prostu jedziesz, zwiedzasz. Ja odwiedziłem setki razy miejsca w których można coś zobaczyć i dalej sprawia mi to radość. A kiedy jesteś już na miescu to nie możesz się doczekać chwili, w której znowu wsiądziesz i pognasz do przodu. Strasznie lubie teksty w stylu "fajny motór, pewnie szybki?" A Ty pękasz z dumy! Kocham to. I wiecie co, zaczynam doceniać efekt cieplarniany bo mamy przez to więcej dni do jeżdżenia...

Muszę przyznać że świetnie podsumowałeś to co najpiękniejsze w posiadaniu moto!! Widze to podobnie!! :crossy:

Pozdro All a Tobie Miłosz serdecznie gratuluje!!

Edytowane przez panas

Maszyna spoko, sam taka wlasnie skladam. Amorek jest obowiazkowy.

Mam tylko zapytanie, czy naklejka pomiedzy boczkiem a czacha tzn CBR jest oryginalna?

Czy nie powinno tam byc FIREBLADE? np tak jak tu:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M202788

No i blotnik tylni jest czarny a powinien byc chyba srebrny?

No chyba ze w wersji USA jest inaczej?

Edytowane przez miki_v6