chorcio Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Miłosz gratuluję w koncu cos kupiłes po sprzedaży xj (z resztą której jestem obecnie posiadaczem) szerokiej suchej drogi i zawsze pełnego baku. Pozdrawiam Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Gratulacje !! Kupno nowego moto to zawsze wielkie przeżycie i popijawa ;) Bajdełej pierwszym japońskim moto na którym siedziałem była Honda CBR 900RR FIreBlade - miałem wtedy 12 lat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manon Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 GRATULACJE MILOSZ !!! TAK JAK CI MOWILEM UWAZAJ NA WYSKAKUJACE TLOKI PRZY 28 TYS ZEBYS NIM PRZYPADKIEM W CZOLO NIE DOSTAL . A TO ZE CI LAKIER ODPADNIE TO JUZ SAM WIEZ OD CZEGO TO ZALEZY :crossy: CZEKAM NA PIERWSZY WYPAD:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) Przyjacielu ( nazwe tak każdego kto ma Cebre 954, ale nie tylko tą wersje ) jest po prostu piękna!!! Kocham Ją z całego serca i jeśli byłoby to możliwe "wyszedłbym za NIĄ ( albo Ona za mnie :) ) A tak powaga - świetny sprzęt. Do wszystkiego. Siadasz na nią w sobote rano ( jeśli pogoda daje rade ) i wracasz w niedziele wieczorem. Zakłądasz plecach na garba ( z kanapkami oczywiście ) i wyjeżdżasz. Wyłączasz komórke albo zostawiasz ją gdzieś gdzię tylko Twój pies potrafi ją znaleść ( po wcześniejszym tekście "szukaj" ), tak ten sam, który zawsze z rana obleje Ci koła ( kiedyś go za to zabije ). Po prostu jedziesz, zwiedzasz. Ja odwiedziłem setki razy miejsca w których można coś zobaczyć i dalej sprawia mi to radość. A kiedy jesteś już na miescu to nie możesz się doczekać chwili, w której znowu wsiądziesz i pognasz do przodu. Strasznie lubie teksty w stylu "fajny motór, pewnie szybki?" A Ty pękasz z dumy! Kocham to. I wiecie co, zaczynam doceniać efekt cieplarniany bo mamy przez to więcej dni do jeżdżenia... Muszę przyznać że świetnie podsumowałeś to co najpiękniejsze w posiadaniu moto!! Widze to podobnie!! :crossy: Pozdro All a Tobie Miłosz serdecznie gratuluje!! Edytowane 11 Lutego 2007 przez panas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 CZEKAM NA PIERWSZY WYPAD:) No ja też już czekam, nareszcie bedzie z kim pojezdzic troche ostrzej niz z kumplem na GSie :cool: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_v6 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) Maszyna spoko, sam taka wlasnie skladam. Amorek jest obowiazkowy.Mam tylko zapytanie, czy naklejka pomiedzy boczkiem a czacha tzn CBR jest oryginalna?Czy nie powinno tam byc FIREBLADE? np tak jak tu:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M202788 No i blotnik tylni jest czarny a powinien byc chyba srebrny?No chyba ze w wersji USA jest inaczej? Edytowane 11 Lutego 2007 przez miki_v6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Wersje europejskie sa inne m.in nie maja napisu FireBlade, czy chociazby immobilisera. Wzory malowań możesz znależć na www.fireblade.pl naszego forumowego Tytusa. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi