M a D a F a K a Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Jak trafisz na podroba to dopiero będzie kiszka, jak masz pieniądze i chcesz na siłę zmienić ten łańcuch to kup oryginalny w serwisie YAMAHA i masz pewność.Jeśli ma oryginał przebieg to te 150 zł daj na PCK.P.S. W polandzie pojawiło sie dużo podrobionego MOTULA to DID też może być nie ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgadza sie , gosc od huski te 610 kupil niby DIDA-a i po 200 km wyciagniety ja guma z majtek, lancuszek przeskoczyl na trybach i nieszczescie gotowe - glowica poszla sie ostro kochac ..... . Kupcie w MARTIN - MOTOCYKLE on ma orginaly - sam od niego bralem , lancuszki DID musza miec logo i typ nabite na ogniwie, chociaz jest jakis tam typ bnez zadnych logo. W LARSSONIE tez nie polecam , ponoc slabej jakosci. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majsterM Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 To jak Panowie - tańszy D.I.D (w sklepie scigacz.pl 129zł) czy droższy Borg Warner (w larssonie za 157zł) ???? Bierz tylko orginalny, nie baw się w inne. Ja osobiście trafiłem D.I.D. (balansowy) starczył na 5tys km zamiast 50.Dobrze, że sprawdziłem ( zboczenie mechanika :P ) bo jeszcze trochę a silnik by zrobił BUM.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Jak mówią: "Kto mało płaci, dwa razy płaci" .. Tak poważnie to nie ma sęsu ingerencji w łańcuszek jeśli jest ok.. Po co bedziesz sie stresował czy czasem nowy łańcuszek nie jest jakiś trefny i siądzie Ci wcześniej niż sie będziesz tego spodziewał.. Jak masz za dużo kasy to ja chetnie przyjme bo mi zaczyna brakować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówa Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Witam!Dziś sprawdziłem. Po złożeniu wszystkiego do kupy i paru obrotach wałem napinacz jest wysunięty na ok 60-65% swojej długości. Stan agonalny czy w miarę ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi