Pepper Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Chorobcia, musiałem na chwile wyjść...No jakis flachowiec sprzedaje tę Viloetę :) Swoja drogą, troche okaleczona... Edytowane 27 Lutego 2007 przez bjoernrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Chorobcia, musiałem na chwile wyjść...No jakis flachowiec sprzedaje tę Viloetę :) Swoja drogą, troche okaleczona...Pewno go łapy zbolały..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Koledzy. Czeka mnie w ten weekend wymiana świec. Jak wiecie, trzeba tam zdejmować zbiornik i te wszystkie ustrojstwa. Czy ktoś z Was robił to, są tam jakieś pułapki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Koledzy. Czeka mnie w ten weekend wymiana świec. Jak wiecie, trzeba tam zdejmować zbiornik i te wszystkie ustrojstwa. Czy ktoś z Was robił to, są tam jakieś pułapki?Z tego, co pamiętam, to mi wystarczało odkręcenie zbiornika przy siodle, uniesienie i podważenie czymś. Dostęp już był łatwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Mam problem. Nie mogę odpalić kobyły, wymieniłem świeczki na nowe, ale okazało się, że nie ma iskry.Moto stało ponad 2 miesiące bez odpalania a wcześniej nic się nie działo. Przy ostatniej okazji odpaliłem i chodził jakieś 20 minut, ale niestety zamiast robić to co tydzień, czy dwa musiałem odpuścić. Maszyna nie stała w ogrzewanym garażu, tylko po dachem, pod pierzyną.Poradzono mi, że świeczki padły i trzeba wymienić, ale nie ma iskry.Co robić? DziękiPzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 A próbowaleś na starych świecach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Też nic. Gadałem z mechaniorem, mam tam taki patent drobny. Otóż mam odłączoną centralke od alarmu bo poszła do naprawy. I kostka jest spięta zworką. Jeździłem na tym jakiś czas i grało. Powiedział żebym to sprawdził bo może tam cos nie gra. I bezpiecznik od zapłonu mam sprawdzić. Tylko nie wiem jak podczas posotoju miałby się wykoleić bezpiecznik. Bo moduł chyba nie miał się jak zepsuć.Najgorsze, że jak to nie to to będe musiał wyekspediowac sprżet 250km do serwisu, a nie bardzo mam jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Bjoern, spoko, to musi byc drobnostka. Jak był opatulony, to rzeczywiście może być np. sprawa wilgoci. Świece już odpadają :buttrock: także tylko coś z elektryką. Skoro odpalał wcześniej, to bedzie jakiś bzdet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Pewnie tak, ale takich bzdetów najgorzej się szuka, poza tym ja jak wiesz, zajmuje sie grzebaniem w czyms innym niż silnik czy elektryka i trochę mnie to boli. Edytowane 12 Marca 2007 przez bjoernrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 A akumulator naładowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Naładowany, ale tyle razy kręciłem, że przy następnej okazji znowu będę ładował.Przy czym był naładowany tak że kręcił elegancko. Ale jak, że niby aku za słabe żeby dac iskrę? Edytowane 12 Marca 2007 przez bjoernrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Naładowany, ale tyle razy kręciłem, że przy następnej okazji znowu będę ładował.Przy czym był naładowany tak że kręcił elegancko. Ale jak, że niby aku za słabe żeby dac iskrę? Własnie tak. Rozrusznik kręci a iskry nie ma. Miałem tak w swoim VS jak akumulator się kończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 do odpalenia potrzeba duzo pradu bo potem juz zuzycie nie jest tak duze ale na poczatek wlasnie slaby aku takie moze rzeczy powodowac jak mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) - Edytowane 13 Marca 2007 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio66 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Naładowany, ale tyle razy kręciłem, że przy następnej okazji znowu będę ładował.Przy czym był naładowany tak że kręcił elegancko. Ale jak, że niby aku za słabe żeby dac iskrę?Spróbuj podgrzać świece :icon_mrgreen: , przy ciepłych wystarczy słaba iskra :biggrin: Edytowane 12 Marca 2007 przez bunio66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi