Dex Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Cm3, taka dziwna lampa jest tylko w kawasaki w wersji podstawowej. Luknij jaka jest w wersji classic, a wszystko bedzie jasne :) Jacku (Draco), przypominam, ze i vn 800, czyli moj Big dandy ma cos takiego w skrzyni, ze za cholere na postoju nie wrzucisz zadnego biegu niz z 1 na luz np. To baaaaaaaardzo duze udogodnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Masz racje Dex ale ta lampa w tym classicu to jakas tak na sile wzieta od wiekrzego roweru moj rekini pyszczek bardziej mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Jacus, masz racje. Wszak ten "rekini pyszczek" sprawil, ze impulsywnie wymyslilem imie Twojego power cruisera. Pamietasz? hihi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 No nie jak tak przeciez po Twojej sugestji zmienilem jego nazwe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Jakbym miał 2000cm^3 wściekłego żeliwa pod tyłkiem, to raczej nie robiłoby mi to różnicy jaką ma lampę.niepotrzebnie narzekam :biggrin: Chryste, jaki on musi mieć gang :D Edytowane 26 Października 2006 przez centymetr_sześcienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Chryste, jaki on musi mieć gang Mógłbyś się zdziwić :D Znajomy kupił właśnie VN2000 i na oryginalnych wydechach w ogóle go nie słychać. Gdyby założyć jakieś dobre firmowe to wtedy pewnie zacząłby grzmieć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Potwierdzam na orginalnuch wydechach jest nieslyszalny ale tez nie bardzo chce go slyszec na otwartych bo chyba tych jadacych za mna to by zdmuchnelo a ja bym ogluchl :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Draco, może zatęsknisz kiedyś za innym brzmieniem, niekoniecznie łomotem, i ... uwolnisz orkę. Free Willy, Draco! Zawsze są stopery do uszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 No moze i tak a szczeze to narazie sprawdzalem czy juz sa gdzies jakies no i okazalo sie ze sa i nawet w przyzwoitej canie ale za wielka woda np. V@H okolo 600$ no i moze trzeba bedzie sie zastanowic przeciesz zawsze mozna wrocic do orginalow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 No moze i tak a szczeze to narazie sprawdzalem czy juz sa gdzies jakies no i okazalo sie ze sa i nawet w przyzwoitej canie ale za wielka woda np. V@H okolo 600$ no i moze trzeba bedzie sie zastanowic przeciesz zawsze mozna wrocic do orginalowNo właśnie, a zawsze ktoś się znajdzie, kto je sprowadzi po znajomości, bo u nas byś wybulił ze 4 tys. Ja czekam na kolejną paczkę z USA. Ze swoich V&H jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) hmmmm, dziwne to szczerze mówiąc, by producent dławił taki ogromny naturalny potencjał to burzenia ścian z żelbetonu :icon_twisted: Kiedyś oglądałem na youtubie filmik z triumphem rocketem w roli głównej i szczerze byłem zaskoczony "dźwiękiem z pyty". Spodziewałem się trotylu, a przypominało mi to przyspieszającego nakeda na seryjnych tubach. cóż, można ja głuchy jestem :icon_razz: Edytowane 27 Października 2006 przez centymetr_sześcienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Bo Triumph to akurat 3-cylindrowa maszyna a V-ki bulgoczą lepiej. Producent bierze pod uwagę obostrzone normy hałasu, ekologię i rezultaty są, jakie są. XV na seryjnych też nie brzmi. Choć zauważyłem, że z wydechami trzeba rozsądnie - głośne nie znaczy poprawiające osiągi, czasem wręcz przeciwnie. taki seryjny wydech skonstruowano tak, by zawirowane spaliny robiły wyciąg z cylindra, a przy okazji zasysały powietrze do mieszanki. Pakując zwykłe puste rury (ale grzmi!!!) można spowodować utrudniony wylot spalin i spadek osiągów. Edytowane 27 Października 2006 przez Prałat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 vn 2000 jest fajny w wersji calssic z takim klasycznym reflektoremszkoda ze ma pas a nie kardana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 vn 2000 jest fajny w wersji calssic z takim klasycznym reflektoremszkoda ze ma pas a nie kardana Cos Ty sie tak uczepil tego pasa pas jest O.K. i basta a co do lampy pisalem wczesniej jak od rowera a przytej posturze moto powinna byc jasli juz to jak z ciagnika duuuża :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Prałat, ja wytargalem wydechy w swoim vn i dzwiek stal sie rasowy, nie grzmiacy, taki akurat. A co do osiagow, to chyba mialem farta, bo zauwazylem nieznaczny WZROST mocy. Wiem co mowie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi