Stan Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Ze wielki...fakt ..ze drogi tez...ale czy zajebisty???rzecz gustu.. ;) oczywiscie ze taksam kiedy nosilem sie z wyborem motocykla rozwazalem vn 2000 jednak odpadl , teraz Draco mnie pewnie wyklnie ze znowu zrzedze :crossy: ale dla mnie to byl argument :icon_exclaim: odpadl dlatego ze mial pas, a ja chcialem motor z walem, no i moze jeszcze nie dojrzalem do tej lampy z przodu :biggrin: jednak badz co badz motor prezencje ma i jest fajny, silnik piekna rzecz, i poprostu widac ze to moto z górskiej półki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 No STAN dajmy juz spokoj woiny walu z pasem :) ( choc pas lepsiejszy jest :) :) ) kazdy patrzy na to troche inaczej gdy jezdzilem z walem to on byl najlepszy a teraz pas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Jest odlotowy i tyle. O mało co wybrałbym go jako następny (od czasów jazdy Warriorem pas uwielbiam), ale "położył" go serwis i moje OK stosunki z Yamahą. Prawda jest taka, że tak jak serwis Yamahy jest na każdym większym podwórku, tak z Kawą nie za bardzo w te klocki. Miałem przyjemność jechać nim tylko raz (ok. 1 godz.) i jak dla mnie prowadzi się b. fajnie, a zaliczam się do niziołków (166 cm).Co do lampy - de gustibus ... ale na żywo wygląda fajnie i inaczej niż u całej reszty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Ja akorat delera i service mam w swoim miescie ale co to szkodzi raz do roku na przeglad przejechac sie pare kilosow :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 znaczy wydaje mi sie ze kawa i yamaha jest na podobnym poziomie z serwisem, najmniej problemu jest z honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Ja akorat delera i service mam w swoim miescie ale co to szkodzi raz do roku na przeglad przejechac sie pare kilosow :rolleyes:Oki, Oki, ale promy kosmiczne też nawalają. Mnie nie obchodzi co się stanie w Wawce. Isotna jest trasa. A serwis Yamhay na każdym większym podwórku w każdej większej wsi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Isotna jest trasa. A serwis Yamhay na każdym większym podwórku w każdej większej wsi :D A tak, tak, tylko jest jedna prawda - wiele z nich to domorosli i gowno warci pseudo mechanicy, co to przeczytali serwisowke np. i juz mysla, ze moga grzebac w sprzetach. Zgroza, wiec sytuacja nie jest taka rozowa jak przedstawiasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 dokladniepseudofachowcow nie brakujea dobrych serwisow na terenie wojewodztwa jest malutko... a co dopiero w miesciewiadomo ze jak sie gowno znasz to oni ci wcisna kazdy kit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 O czym mowa?!!! serwisy o sprzecie typu VN 2000 XV 1600 lub VS 1500 i innych tego pokroju wiedzą tyle co wilk o gwiazdach. Wyczytac z instrukcji kazdy potrafi, zmienic filtry i olej prawie kazdy a zadajcie im konkretne pytanie.....NEMO :) Wiekszosc serwisow-dealerow nastawiona jest na :SPRZEDAC i ewentualnie filterek zmienic,stuknac dzianego goscia na kapuche wieszajac mu do sprzeta kazde gowno co wypuscil plastikowo-choinkowy rynek i interes sie kreci a jak przyjdzie do konkretnej naprawy...ooooo..to dopiero drapanie za uchem,patrzenie w niebo i liczenie na ile by to goscia stuknac po rogach.Przerabialem te gowniane serwisy i ich nadętych wlascicieli ,a ilosc zakladow-serwisow o ktorych mozna powiedziec ze podchodza do tego z sercem i maja konkretnego mechaniora jest znikoma. Do DRACO...Mialem okazje pojezdzic będąc w UK VN-em 2000...zdrowe bydle :crossy: pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Bo z serwisami jak z policją - najlepiej samemu wiedzieć, co się dzieje, gdzie szukać i jak załatwić. Ale to już inny wątek od założonego. Przy najbliższej okazji muszę zobaczyć tego 2-litrowego potwora Live :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 tylko tak sie zastanawiam co to za tekst johny probuje wsadzic i komu...taki motor sie nie zepsujezarzekam sie.. jest nowy i nic w nim nie wysiadzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Stan ma racje jest nowy i niema prawa sie nic zepsuc a pozatym mam na swego trzy lata gwarancji( no juz tylko dwa) i w tym czasie niech oni sie martwia jesli sie cos stanie a pozatym te serwisy Kawy ktore znam jesli moto jest na gwarancji niezaleznie gdzie sie popsuje przyjezdzaja na wlasny koszt abt go zabrac do naprawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Stan ma racje jest nowy i niema prawa sie nic zepsuc Wszystko sie psuje tylko czestotliwosc jest inna...za iles tam lat nastepny posiadacz Twojego kolosa zacznie odwiedzac serwisy mimo wszystko....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 No to chyba przypadnie mnie ta rola bo raczej nie mam zamiaru sie go pozbyc a ewentualnie przybedzie do niego inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 No to chyba przypadnie mnie ta rola bo raczej nie mam zamiaru sie go pozbyc a ewentualnie przybedzie do niego innyTez tak mowie za kazdym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi