Creeping Death Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 WitamMoje pytanie dotyczy Hondy VT500C.Po wymianie uszczelniaczy typu simmering w amorze przednim amortyzator jest "twardy" i "ciężko chodzi".Czy to normalne po wymianie uszczelniaczy?Jeśli tak to po jakim czasie powinien się "rozruszać"??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 A może wina leży po stronie oleju. Jaki zalaleś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 olej nowy ? właściwą ilość nalałeś ? odpowietrzyłeś tłumiki ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creeping Death Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Olej nowy, ilosć odpowiednia, wszystko jak należy, właściwie to po przejechaniu kilku km. juz jest lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Olej nowy, ilosć odpowiednia, wszystko jak należy, właściwie to po przejechaniu kilku km. juz jest lepiej... czyli nie odpowietrzyłeś :) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 ale jaki masz ten olej 5/10/15/20W?? moze wlałeś twardszy olei... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Jest też kwestia zwichrowania w czasie dokręcania .Pewnie w czasie jazdy ustawiło się nieco lepiej .W serwisówce zaleca się przed dokręceniem osi koła kilka razy dobić zawieszenie żeby ustawił się rozstaw goleni .Np u mnie można przesuwać ok 2-3 mm . Po prostu rury muszą być względem siebie równoległe i tak samo głęboko wpuszczone w półki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creeping Death Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 To nie ja robiłem amor a chłopaki z warsztatu, nie to żebym się zastanawiał czy dobrze to zrobili tylko poprostu kwestia wpływu samej wymiany uszczelniaczy na twardość zawieszenia mnie zaciekawiła.PS: Olej jest miękki...Amor jest obecnie nienapompowany... Ps: tak poza tematem, to nie dochodzą mi maile z powiadomieniem o odpowiedzi w temaci pomimo że mam włączoną tą funkcja... nie wiecie dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 One dochodza z opoznieniem... Mi przychodza tak po 3 dniach :buttrock: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creeping Death Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 NO to ładnie.. ale ja nie dostałem jeszcze żadnego :/ moze przyjdą w przyszłym miesiacu? ;PPs: Pozdrawiam kolege zza rzeki świder :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi