ruso Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 W lutowym Świecie Motocykli piszą o żarówce nowej generacji Philips Moto Vision zaprojektowanej specjalnie dla poprawy bezpieczeństwa motocyklistów. Podobno dzięki niej kierowca widzi więcej i jego więcej ludzi widzi dzięki pomarańczowej poświacie... Czy ktoś już to kupił i przetestował? Dobre li to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Jak narazie w Polsce tego nie widziałem, ale na angielskim i niemieckim ebay'u już się pojawiły w cenie ok. 70zł ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Ja mam zwykłego Philipsa "+50%" i jestem bardzo zadowolony. Jak ktoś kupi tą motocyklową to niech się pochwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Opisy kilku modeli zarówek: http://www.yamahaxj.pl/readarticle.php?article_id=9 pozdroharyb Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAT Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Pytalem sie w kilku miejscach o te zarowki. Wszedzie uzyskalem odpowiedz (po pewnym czasie), ze niestety dystrybutor nie ma ich jeszcze w ofercie i nie okreslil ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam zajmuje się sprzedaża częsci do puszek i z ciekawości zadzwoniłem do mojego dostawcy od oswietlenia a on potwierdził że na polskim rynku jeszcze ich niema i cena też nieznana.Pozdrawaim. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Tak jak mówiłem, że kosztują ok. 60zł:http://cgi.ebay.pl/Philips-MotoVision-H4-M...1QQcmdZViewItem+ wysyłka do Polski 12zł :icon_evil: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petereq Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 A nie wystarczy a'la xenon i "na dlugich" non stop ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 A nie wystarczy a'la xenon i "na dlugich" non stop ?? :biggrin: niepoczytaj o żarówkach pomalowanych na niebiesko. w skrócie: to bajer dla tępych dresówu mnie jeździ vision plus +50%, w czterołapym i w moto - moje wrażenia mogą być mylne, ale np na przeglądzie po zapaleniu świateł diagnosta stwierdził, że bardzo dobrze świecą... póki co za krótko (ca 1,5 roku) żeby coś więcej powiedzieć o trwałości, a ta jest ponoć niższa niż standardowychjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Pytalem sie w kilku miejscach o te zarowki. Wszedzie uzyskalem odpowiedz (po pewnym czasie), ze niestety dystrybutor nie ma ich jeszcze w ofercie i nie okreslil ceny. czołem żarówki są w ofercie Philipsa w PL. Dotychczas sprzedażą zajmował się InterCars/InterMotors, ale z tego co wiem mają pojawić się w zdecydowanie szerszej dystrybucji. Posiadam takowe (niestety jeszcze nie testowane). pozdr Edytowane 9 Lutego 2007 przez skandynaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAT Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 sprawdzilem w sklepie internetowym InterCars w ofercie nie maja philipsa jest osram, tesla, bike it, ale nie ma philpsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 sprawdzilem w sklepie internetowym InterCars w ofercie nie maja philipsa jest osram, tesla, bike it, ale nie ma philpsa dziwna sprawa. mam info bezp. z philipsa od osoby odpowiedzialnej za sprzedaż tych żarówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Inter Cars prowadzi sprzedaż Philipsa !!!!!!!!! Ale jeszcze tej żarówki motocyklowej nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAT Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 W ofercie moze jest philips, ale jezeli chodzi o zarowki H4 to w sklepie internetowym nie ma w sprzedazy zadnego produktu tej marki. W sklepie internetowym IC jest jeden model zarowki PHILIPS ŻARÓWKA 12V 55W H3 biała. Najwidoczniej asortyment w sklepie internetowym nie pokrywa sie z tym co oferuje IC w normalnej sieci sprzedazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Ten ich sklep internetowy to o kant d....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi