majkelpl Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Bo Ci co stanowili trzon i kregoslup tego tamatu, juz powrocili do kraju :clap: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Bo Ci co stanowili trzon i kregoslup tego tamatu, juz powrocili do kraju :clap: :buttrock: wszyscy na polishbikers.com teraz siedza panowie :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 I Angielskie zdechlo w piz...u... Nic nie zdechlo tylko przenioslo sie w bardziej stosowne miejsce! Vampirmar jedziesz na majowke? PS: na dowod aktywnosci motocyklowej Polonii : spotkanko organizacyjne na wyjazd "Sycylia 2010" ;) :D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d634d2416b766dcf.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Nic nie zdechlo tylko przenioslo sie w bardziej stosowne miejsce! Vampirmar jedziesz na majowke? PS: na dowod aktywnosci motocyklowej Polonii : spotkanko organizacyjne na wyjazd "Sycylia 2010" ;) :D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d634d2416b766dcf.html jade jade, trzeba powtorke sprzed roku zrobic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 wszyscy na polishbikers.com teraz siedza panowie :) pozdro Marek mozesz podac namiar na Siebie. Chyba mam nieaktualny numer. jade jade, trzeba powtorke sprzed roku zrobic :) Moze mnie zgarniesz po drodze...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 wszyscy na polishbikers.com teraz siedza panowie :) Czyli w koncu ten portal nabral rozpedu ? Tak to cicho i spokojnie tam bylo a teraz .... :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Wyścigi na wyspie Man zbliżają się dużymi krokami.Pomyślałem, że może wybrałbym sie na taką imprezę. Czy ktoś z forumowiczów był na tych wyścigach? Jak sie tam dostać? I w ogóle jak tam nocowac itp. Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Gdzies czytalem, ze teraz to juz przyslowiowe"po ptokach". Miejsca noclegowe powykupywane a i na prom zostalo niewiele miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Jak sie tam dostać? Najlepiej promem ale ceny takie ze szczeka opada .... :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Kilka miesiecy temu probowalem rozpoczac nowy watek pt. LONDON, BIRMINGHAM, MANCHESTER, GLASGOW etc., Podforum dla emigracji....link ponizej: http://forum.motocyklistow.pl/LONDON-BIRMI...etc-t60907.html Jednak niefortunie umiescilem go w durnym :banghead: miejscu gdzie malo kto zaglada, czyli Usprawnienia i problemy na Forum itp.itd Pojawilo sie co prawda kilka postow kompletnie off topic i to od ludzi z Polski, a nie z Wyspy jak na wstepie zakladalem. Administrator i Moderatorzy szybko zrobili z tym "porzadek" :icon_twisted: poniekad slusznie i temat lezy odlogiem................... APELUJE przede wszystkim (choc nie tylko) do majkela, feroxa, paloocha, budzika, smigla, SValeczki....... i wszystkich aktywnych w watkach: forum.motocyklistow.pl/UK-Pierwsze-Ogolnoangielskie-Spotkanie-Forumowiczow-czyli--t64566.html czy tez http://forum.motocyklistow.pl/Drugie-Ogolnoangielskie-Spotkanie-Forumowiczow-czyli--t66435.html lub //forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=62539&st=0 ..prosic o..... co wiec :icon_rolleyes: , acha....... :smile: O lobbying u Administratorow, Moderatorow, Forumowej Spolecznosci w temacie osobnego PODFORUM DLA EMIGRACJI :notworthy: A teraz dlaczego wydaje mi sie takie podforum naprawde istotne: ....jesli przykladowo Forumowicz z UK szuka opon (w realiach rynku brytyjskiego) to nie interesuje go "bajzel z czesciami na Kole czy gielda pod Lodzia gdzie Heniek super okazyjnie opyla uzywki :icon_mrgreen: tylko troche jezdzone i to delikatnie......" :biggrin: ROTF .... jak pyta o przepisy to ma na mysli High Way Code a nie Kodeks Drogowy .....jak szuka ubrania to wazne sa dla niego oferty przykladowo Hein Gericke, Infinity czy www.ebay.co.uk a nie allegro lub oferty z Jagielonskiej w W-wie czy Lomiankach .....jednak nie znaczy to, ze chodzi o odciecie sie od tzw. korzeni........ NIE ! chodzi dalej o motocykle i wszystko co z nimi zwiazane, ale w zachodnio europejskich lub moze Angielskich realiach, ale caly czas po polsku :smile: Pozdrawiam serdecznie wszystkich Forumowiczow, z Wyspy gdzie sezon trwa caly rok :crossy: i to nie tylko na :flesje: I ja tez probowalem kiedys tylko nie z wyspami a z Italia uruchomic temat,odezwal sie jeden kolega i potem temat zniknol . prosba do dowodzacych FM , gdzie to mozna znalezc lub czy mozna otworzyc na nowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fleishmachine Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Popieram! PS: albo koledzy nie zaczeli jeszcze sezonu ( choc dla mnie to obce pojecie obce, bo u mnie nie ma konca sezonu, poczatek byl raz i trwa do dzisiaj ... ;) ) albo poprostu to forum jest ledwo zywe... mam nadzieje, ze to to drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam Was :crossy: Czy ktoś wybiera się w tą niedzielę na moto gp do Silverstone ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fleishmachine Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam Was :crossy: Czy ktoś wybiera się w tą niedzielę na moto gp do Silverstone ? Pozdrawiam. Kolego, sprawdz na www.polishbikers.com - wieksze szanse, ze kogos znajdziesz. Ja osobiscie zostane raczej w okolicy Londynu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 witam wszystkich :) jestem obecnie w UK, mieszkam niedaleko toru Silverstone, w najbliższym czasie chciałam się tam wybrać i w związku z tym mam kilka pytań 1. czy wstęp na obiekt jest płatny 2. czy tor jest wydzielony dla samochodów i motocykli, nie ukrywam że chciałam tam zastać motycykle, jak jest jakiś trening albo coś takiego Dzięki z góry za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 witam wszystkich :) jestem obecnie w UK, mieszkam niedaleko toru Silverstone, w najbliższym czasie chciałam się tam wybrać i w związku z tym mam kilka pytań 1. czy wstęp na obiekt jest płatny 2. czy tor jest wydzielony dla samochodów i motocykli, nie ukrywam że chciałam tam zastać motycykle, jak jest jakiś trening albo coś takiego Dzięki z góry za odp motylek, zajrzyj na polishbikers.com, tam zapewne duzo sie dowiesz, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi