Vampimar Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 wszystko juz wiadomo :buttrock: wyruszam w sobote z rana :crossy: zobaczymy co za motorki w tym Birmingham maja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 wyruszam w sobote z rana Juz myslalem ze do Polski wracasz :buttrock: :clap: Bo mnie jakos do Kielc ciagnie :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Juz myslalem ze do Polski wracasz :buttrock: :clap: Bo mnie jakos do Kielc ciagnie :flesje: no nie mam pojecia kiedy o Kielce zachacze :buttrock: poki co bardziej mi Portugalia po glowie chodzi :biggrin: milego piatkowego wieczora, ja sie na imprezke zbieram :flesje: pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3stor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 bylem dzisiaj i wczoraj na targach. Wejscie 17 funtow za dzien, parking samochodu 8 funtow, dla motocykli za darmo, szatnia funta itp... Generalnie w jeden dzien albo sie obejrzy wszystko i cos tam pogada, albo zrobi zakupy. Na wszystko jeden dzien nie starcza :) Ceny na akcesoria porazajaco niskie... Ja tym razem jestem samochodem w UK. Jutro sie pewnie miniemy bo rano jade na Bristol. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 bylem dzisiaj i wczoraj na targach. Wejscie 17 funtow za dzien, parking samochodu 8 funtow, dla motocykli za darmo, szatnia funta itp... Generalnie w jeden dzien albo sie obejrzy wszystko i cos tam pogada, albo zrobi zakupy. Na wszystko jeden dzien nie starcza :) Ceny na akcesoria porazajaco niskie... Ja tym razem jestem samochodem w UK. Jutro sie pewnie miniemy bo rano jade na Bristol. pozdr bylem, byle ale zwiedzajaco tylko a nie kupujaco :) vn1700 Voyager na zywo wyglada pieknie....ale coz :( bedzie 13000 funa kosztowac :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
es_kol_ta Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 nieno ceny motocykli byly z bata ! , juz na samym biketraderze mozna wyhaczyc tansze bike'i ale akcesoria i ciuchy byly kosmicznie tanie. Imprezka bardzo fajna , najbardziej mi sie spodobalo Wall of Death ( juz drugi raz ) i mozliwosc przymiarki do nowych bikow przez co troche sprecyzowalem swoj nowy zakup :) , notomiast dlaczego nie bylo Moto Guzzi i Belstaff na wystawie to juz nie kumam bo nawet jakis niszowy (moze nie ? ale jednak ) hotel z Alp z Niemiec sie wystawial. No i nie bylo Ace Cafe jak zwykla byc na Classic Motor Show czy tez Stafford Classic show . Generalnie bylo fajnie , za rok tez bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witka :buttrock: Jeśli któryś z was myslałby o transporcie moto do Polski i miałby z tym kłopot to chętnie pomogę :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witka :buttrock: Jeśli któryś z was myslałby o transporcie moto do Polski i miałby z tym kłopot to chętnie pomogę :icon_exclaim: Witam!!!! Czy to ty osobiście coś wieziesz ? bo bym sie pisał jak co w jakimś terminie okolice Wrocławia I oczywiście jaka cena Pozdrawiam Witka :buttrock: Jeśli któryś z was myslałby o transporcie moto do Polski i miałby z tym kłopot to chętnie pomogę :icon_exclaim: Witam!!!! Czy to ty osobiście coś wieziesz ? bo bym sie pisał jak co w jakimś terminie okolice Wrocławia I oczywiście jaka cena Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witam!!!! Czy to ty osobiście coś wieziesz ? bo bym sie pisał jak co w jakimś terminie okolice Wrocławia I oczywiście jaka cena Pozdrawiam Witam!!!! Czy to ty osobiście coś wieziesz ? bo bym sie pisał jak co w jakimś terminie okolice Wrocławia I oczywiście jaka cena Pozdrawiam Czytaj Kazek prywatną wiadomość.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Z okazji zblizajacych sie Swiat Bozego narodzenia wszystkiego dobrego, bezpiecznego smigania i super nowych motocykli ;) :flesje: pozdrawiam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroz Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 (edytowane) dla tych co na emigracji mam pytanie. potrzebuję pomocy z waszej strony, warunki do omówienia. na chętnych oczekuję na PRIVie lub GG 5956675 Edytowane 27 Grudnia 2008 przez jaroz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 dla tych co na emigracji mam pytanie. potrzebuję pomocy z waszej strony, warunki do omówienia. na chętnych oczekuję na PRIVie lub GG 5956675 ale co to za pytanie? bo nie napisales :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroz Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 sorry! pytanie domyślne: kto zechce mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arex Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 sorry! pytanie domyślne: kto zechce mi pomóc? Ale wybacz moje pytanie (nie jestem wszak jasnowidzem) w czym drogi kolego?? Jezeli w obrabowaniu galerii sztuki nowoczesnej to ja odpadam. :biggrin: Sadze ze ciut wiecej informacji pomogloby znalezc Tobie odpowiednia osobe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroz Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 to jest temat na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi