Kazek_dkw Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 A kazek dkw kolo Ciebie ???Jeszcze zyje i tam mieszka ??? No witam wszystkich!!!! :biggrin: Mieszkam i zyje jeszcze tu w U.K !!!!Tylko szkoda ze nie było dane nam sie spotkać i pośmigać wspólnie Właśnie wróciłem z PL :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ja ostatnio z Pyzdrą i Żonkami też zaliczylismy Dudle Door, ale przestają mnie już bawić te angielskie widoki, posmigał bym już w końcu po naszych swojskich wiochach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Eh pomieszkało by się znowu trochę na wyspach ;-)W Polandowie nuda :) Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 moze ktos chetny na jakas jazde w nastepny weekend?pozxdrawiam i zycze milego dnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Eh pomieszkało by się znowu trochę na wyspach ;-)W Polandowie nuda :banghead: Jaka nuda !!! :eek: Czlowieku, jedziesz sobie spokojnie a tu ni z tad ni z owad wyskakuje Ci puszka !!! :banghead: No i te wszechobecne dziury !!! :lapad: Nudzic sie nie mozna, odwieczna walka o przetrwanie :) Wibrajce???hmmm..Jestes pewien ze to Wildek?? :biggrin: W moim wibrowalo dopiero powyzej ok 170 ale czy strasznie?? :) No to teraz Ci moge juz cos wiecej powiedziec ...Nie tyle wibracje, ale ta praca silnika jak odkrecasz manetke powoduje ze ci nogi cale drza ;) Juz nie mowiac jak po 200 kilometrah trzeba zejsc a czujesz jak masz miekkie nogi :) Generalnie jazda jest zajebista, ale nie sadzilem ze trzeba tak wachlowac biegami ...Myslalem ze zapne 5 przy 60 km/h i bede tylko matetka pracowal a tu sie tak nie da :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 No to teraz Ci moge juz cos wiecej powiedziec ...Nie tyle wibracje, ale ta praca silnika jak odkrecasz manetke powoduje ze ci nogi cale drza :buttrock: Juz nie mowiac jak po 200 kilometrah trzeba zejsc a czujesz jak masz miekkie nogi :D Generalnie jazda jest zajebista, ale nie sadzilem ze trzeba tak wachlowac biegami ...Myslalem ze zapne 5 przy 60 km/h i bede tylko matetka pracowal a tu sie tak nie da :biggrin:Witam..Dziwne dla mnie to o czym piszesz, ja własnie zapinałem piatke od 70 w gore ,az do zamkniecia licznika :biggrin: Wiadomo ze jak chcesz miec konkretniejsze przyspieszenia np. przy wyprzedzaniu to kręc wyzej na nizszych biegach ale do lajtowej jazdy ten zakres powinien byc OK.Masz w nim oryginalne podłogi ? jesli tak to sprawdz stan gum na nich.pzdr.. No witam wszystkich!!!! :P Mieszkam i zyje jeszcze tu w U.K !!!!Tylko szkoda ze nie było dane nam sie spotkać i pośmigać wspólnie Właśnie wróciłem z PL :buttrock:Czesc...najblizej był Majkel ale On nawiał :biggrin: W miare blisko jest Wampimar ,smigalismy juz razem :crossy: ,moze cos na wekenda by zmontował??Gdzie mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Witam..Dziwne dla mnie to o czym piszesz, ja własnie zapinałem piatke od 70 w gore ,az do zamkniecia licznika :bigrazz: Wiadomo ze jak chcesz miec konkretniejsze przyspieszenia np. przy wyprzedzaniu to kręc wyzej na nizszych biegach ale do lajtowej jazdy ten zakres powinien byc OK.Masz w nim oryginalne podłogi ? jesli tak to sprawdz stan gum na nich.pzdr..Czesc...najblizej był Majkel ale On nawiał :banghead: W miare blisko jest Wampimar ,smigalismy juz razem :crossy: ,moze cos na wekenda by zmontował??Gdzie mieszkasz? No witam ja jestem z Bognor Regis :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arex Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Czolem.Czy ktos z czytaczy tego watku jest moze z okolic Oxfordu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Czolem.Czy ktos z czytaczy tego watku jest moze z okolic Oxfordu? no ja mam do Ci okolo 150 mil, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arex Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 no ja mam do Ci okolo 150 mil To bylo nie bylo jednak dalsza "okolica". Chociaz okreslenie to jest oczywiscie zalezne od punktu widzenia piszacego i odpowiadajacego :P Dziekuje za odpowiedz.Zaopatrzylem sie w koncu w pojazd 2 kolowy wiec jest szansa na spotkanie sie ktoregos dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Czolem.Czy ktos z czytaczy tego watku jest moze z okolic Oxfordu?Ja mieszkam w Bicester. Do Oxfordu mam 10 mil. Jakby co to można sie ugadać puki pogoda dopisuje. Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
es_kol_ta Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Ja często bywam w Didcot . Ale aktualnie siedzę w PL . Najlepsze miejsce spotkań jest u FOxa http://www.foxsdiner.com/ w sobotę jest tam dużo motocykli . czasami tam wpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arex Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 U Foxa bylem wczoraj.Jednakze z powodu pogody jaka panowala ilosc bikerow nie powalala. Moto nabyte w wekend wiec sie dopiero zaczne wjezdzac w sprzeta i okoliczne drogi. W sumie dobrze wiedziec kto przebywa "o rzut beretem" @pyzdra1 - chetnie aczkolwiek w wekend jedynie i to tez nie zawsze niestety - obowiazki rodzinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Tak jak Pyzdra dołaczam się na weekend dzis pogoda pikna i mozna by cos posmigac po okolicy oxfordu znam troche ten rejon wiec mozna sie zgadac jakby co na jakis wypad. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arex Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Czolem.Wlasnie dzisiaj prowadze negocjacje z moja malzonka.Sobota brzmi swietnie.Moze wstepnie bysmy sie umowili w tym FoxDiner? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi