jaroz Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) ... Edytowane 10 Maja 2008 przez jaroz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Paington>>> nieco pozniej po.....kilka forek jak ja to widzialem ...... http://photo.ringo.com/263/263302500O895934358.jpghttp://photo.ringo.com/263/263302528O841395333.jpghttp://photo.ringo.com/263/263302619O891194034.jpg Te zdjęcia powinny być ocenzurowane :bigrazz: Widzenie podobne do mojego :flesje: Majkel - gratulacje telefonu. Na Durdle door pisze sie ale dopiero po 8 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) Uff...znalazlam! Pytanko:macie namiary na kogos w okolicach Londka kto odmalowalby nasza zasluzona wirazke na jakis cywilizowany kolor?Nie mozemy nikogo znalezc,ze o wymianie siodelka nie wspomne... :bigrazz: Edytowane 10 Maja 2008 przez Gilotyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ... Rzes sie rozpisal, niech Ci gwiazdka .... :eek: Ja bym skoczył ............... :bigrazz: Majkel - gratulacje telefonu. Na Durdle door pisze sie ale dopiero po 8 czerwca. Dzieki bardzo i planuje moze tam skoczyc ( Co, ja nie skocze ??? ) 13-16 czerwca :banghead: Kasienka ............. do roboty :crossy: ........... znaczy sie organizacyjnej :flesje: Uff...znalazlam! Pytanko:macie namiary na kogos w okolicach Londka kto odmalowalby nasza zasluzona wirazke na jakis cywilizowany kolor?Nie mozemy nikogo znalezc,ze o wymianie siodelka nie wspomne... :eek: Gratulacje !!!! :clap: Jak chcesz to potrafisz :wink: Zagadaj do qurima z forum, On w Londku zna chyba kazdy kat i powinien Ci pomoc :lalag: Albo tu:http://www.polishbikers.fora.pl/Tu sie spotykaja polscy bikerzy z Londka i okolic :bigrazz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Bosssko!Dzieki jak nie wiem.Spadam,bo jak mnie R.tu wyhaczy bedzie zle. No to na :bigrazz: i Watford dzis zaliczamy.Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Spoko !!! :clap: Tylko nie sypnij sie ze z forum masz te info, bo zaraz bedzie sam chcial poczytac i bedzie skucha jak wyczai "Twoj" temat ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Nie,no cos Ty!Jakby cos,to przeciez do mnie do sklepu strasznie duzo fajnych ludzi przychodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) Wiedzialam,ze moja weekendowa robota bedzie mocno kolidowala z Waszymi wypadami :banghead: Widze,ze znowu szykuje sie super impreza 13-16 czerwca...Moze dam rade podjechac chociaz na pare godzin...Ehh,czy istnieje na tym forum ktos,kto ma wolne wtorek,sroda,czwartek...?Chyba przeznacze te prawie 3 tyg urlopu w lipcu na objechanie wyspy i przywitanie sie z kazdym z osobna ;) Dopiero dzis dopielam na ostatni guzik papierkowe sprawy(komis opoznial sie z wyslaniem dokumentow) i moge wreszcie spokojnie jezdzic ;) Ale nie proznowalam przez ostatnie dni-zaopatrzylam sie w troche zelastwa,co by zlodziejom zycie utrudnic no i ...kupilam sobie wypas kurteczke :icon_mrgreen: Pozdro Edytowane 10 Maja 2008 przez Kali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Mialem, ale zapisany byl na karcie w starym telefonie :rolleyes: Fajna byla bo chociaz bezpiecznie lodzika robila :buttrock: Kanibalizm bez stresu !!! :crossy: Yyyyyy....oczom nie wierzę...takie teksty? No ,nie żebym byłam totalną matroną,ale chwilka.... :evil: Pozdro z W-wy, staruszku-prawdziwku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) Ehh,czy istnieje na tym forum ktos,kto ma wolne wtorek,sroda,czwartek...? Ktos sie kiedys deklarowal ze wlasnie ma wolne w tygodniu.Ja tez teoretycznie pracuje caly weekend wlacznie z sobotami i niedzielami, ale ...... motocykle ponad wszystko ;) Ty tez moglabys wziac wolne i w koncu spotkac sie z nami w Durdle Door. :lalag: Zwlaszcza ze robi sie pieknie i cieplo i czas zobaczyc panie w bikini :evil: :P Yyyyyy....oczom nie wierzę...takie teksty? No ,nie żebym byłam totalną matroną,ale chwilka.... :eek: Eeeeeeeee tam Agus w sumie nic specjalnego ..........Blondyna jak blondyna .........Troche jej sie rece trzesly i byla troszke speszona, ale ............ dala rade ;) A teksty coz .............. nie mamy po 15 lat i nie ma czego ukrywac :clap: Edytowane 10 Maja 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam Was ! Czy kto :D s z was przerabiał już temat jazdy do Polski na 2 kołach ? Pomijając ekstremalne wyczyny ,ile godzin trzeba średnio na to liczyć ? Jadę za około 2 tygodnie,może jest ktoś chętny ?Które promy polecacie ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam!Ja śmignąłem rok temu na FZS Fazer.Założenia: droga na raz, bez spania. Wyjechałem wcześnie rano. O 7 prom (Seafrance). Droga do PL górą Niemiec. Nuda jak cholera. Czas około 23 godziny z promem.Droga powrotna południowa część Niemiec, dużo ciekawsza (górki, łuki, ciekawe widoki wbrew pozorom jak na trasę) i wcale nie taka dłuższa, może o 100km. Czas 19 godzin (gdyby nie mgła we Francji w okolicach promu i problemy z dokowaniem mogło być mniej).Prędkości dość spore, 150 - 160 średnia którą starałem się utrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam Was ! Czy kto :) s z was przerabiał już temat jazdy do Polski na 2 kołach ? Pomijając ekstremalne wyczyny ,ile godzin trzeba średnio na to liczyć ? Jadę za około 2 tygodnie,może jest ktoś chętny ?Które promy polecacie ? Pozdrawiam ! ja bede smigal na poczatku lipca z predkosciami nieco mniejszymi niz Ruthi:) i przerwe na krotki sen tez po drodze....prom mam z Dover do Dunkierki....45 funa w 2 strony....pozdr :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam Was ! Czy kto :biggrin: s z was przerabiał już temat jazdy do Polski na 2 kołach ? Pomijając ekstremalne wyczyny ,ile godzin trzeba średnio na to liczyć ? Jadę za około 2 tygodnie,może jest ktoś chętny ?Które promy polecacie ? Pozdrawiam ! siemka, ja tez jade za 2 tyg ale niestety puszka :/. A ty chcesz jechas swoim monsterkiem?, czy zakupiles cos innego? PozdroSylwestroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomachaj Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam Was ! Czy kto :D s z was przerabiał już temat jazdy do Polski na 2 kołach ? Pomijając ekstremalne wyczyny ,ile godzin trzeba średnio na to liczyć ? Jadę za około 2 tygodnie,może jest ktoś chętny ?Które promy polecacie ? Pozdrawiam !http://forum.motocyklistow.pl/index.php?act=ST&f=16&t=84503 Tu jest troche opini na ten temat.Ja bylem w kraju juz trzy razy i w maju raz we francuskich alpach.Do Polski podroz nie ma nic wspolnego z przyjemnoscia szczegolnie jak nie zaliczysz noclegu.Szum w uszach po podrozy nie rowna sie z szumem po koncercie mayday a miesnie karku :clap: trza miec ze stali szczegolnie gdy sie jedzie z torba na baku.Trzeba tez uwazac na tankowania bo zuzycie paliwa przy wiekszych predkosciach rosnie a odleglosci na stacjach potrafia byc ok 60 km .Za to do polski nie zalapiesz zadnych platnych autostrad, we francji jadac na poludnie przez Paryz a potem z Paryza do genevy zaplacilem w jedna strone ok 40 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi