Skocz do zawartości

United Kingdom czyli Angielskie przy piwie

ciarah
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

tylko 3 :eek: i 75 f :)

I fotka dla rodziny ;)

Tylko !!!

Jak sam wiesz tu za najmniejsze wykroczenie masz 3 ............. a mozesz miec w sumie 9 a potem :lapad:

Jeszcze dwa mandaty z punktami i ............. na piechote do pracy :)

ps. zmieniles numer telefonu ze nie mozna sie dodzwonic ??? :eek:

he he :)

Pierwszy mandat i pierwsza sprawa w sadzie za szybkosc!!!! :clap:

Do sadu cie ciagali ??? :eek:

Normalnie to wypisuja i czesc ...

Chyba ze smigasz na polskim prawku to wtedy nie moge Ci dac mandatu tylko wasnie sad :crossy:

ISRA: 27062
SREU: 614

Dzisiaj :crossy: po Walijskich górach. Nakręciłem jakieś 130mil w tym górach 60 może 70 w dość trudnym terenie.

Polecam Walia, Black Mountain, Llathony Abbey :(

Zdjęć jeszcze nie mam żadnych na jakimkolwiek albumie internetowym, Za leniwy jestem na wklejanie zdjęć.

Ale jak coś będę miał to dam znać.

Kurcze muszę sie pilnować z prędkościami :P

Dzisiaj :crossy: po Walijskich górach. Nakręciłem jakieś 130mil w tym górach 60 może 70 w dość trudnym terenie.

Polecam Walia, Black Mountain, Llathony Abbey :buttrock:

Zdjęć jeszcze nie mam żadnych na jakimkolwiek albumie internetowym, Za leniwy jestem na wklejanie zdjęć.

Ale jak coś będę miał to dam znać.

Kurcze muszę sie pilnować z prędkościami :banghead:

Pilnujcie sie z predkosciami jak 30 to 30 a nie 38 :icon_razz:

a sprawa faktycznie pszez to bo mam polskie prawko :P

Ale w sadzie bylo O.K

Punkty tylko na U.K jeszcze mam 6 do wykozystania i ewentualnie 2 fotki :icon_razz:

Majki zmienilem numer tel posle ci go :flesje:

Kiedy bedziesz mial GG lub Skypa :crossy: A co do srody to ja chyba w robocie czemu nie w sobota niedziela :D

Skypa juz mam od dawna :)

A sobota i niedziela to w pracy po podwojnie placa :banghead:

ISRA: 27062
SREU: 614

na fotki chwilunka bo brak czasu bylo do roboty ciemno i z roboty tesz ciemno

a tak apropo to umyc go tsza bo fotki nie wyjda i caly czas moto w trasie do roboty i z roboty

A najlepiej wpadnij i go zobaczysz sobie sam

No nic czekam cierpliwie nadal ...

A tak apropo pojezdzilem dzis troche po salonach motocyklowych maszynki poogladac i jeszcze wiekszy apetyt jest, zasiadlem na Suzuki Intruder VZ-R 1800 i Yamaha XV 1900 Midnight, kurde bydlaki juz niezle sa z maszynek

Witam wszystkich z UK!

Od niedawna pracue pod Londynem (Barking) a mieszkan narazie w Southend-On-Sea....

moja maszyna została w domku... tak sobie mysle czy nie przyjechac tu maszyną w maju;.

Koledzy! jakie porady o tak długi dystans do przejechania ,dodam ze była by to moja piersza przygoda...i jestem totalnie nieswiadomy na 2000 km na co musze sie liczyć ..... ,a czy trzeba jeszcze wyrabiać zieloną kartę??

Z góry dzięki za porady,podpowiedzi!!!

Do zobaczenia na WYSPACHA ! :biggrin:

Witam Panowie!

Dorzucę małą informację!

Wracam z Polski do Anglii busem 18 marca. Istnieje możliwość przywiezienia motocykla (KaZeK dkw tutaj informacja dla Ciebie bo coś wspominałeś) lub innych gratów (paczki, torby, walizki itp.) Jeżeli ktoś potrzebuje coś przywieźć z PL to można pisać lub najlepiej dzwonić 07874025342 (po 16.30 do 23.30).

Pozdrawiam!

Witam kolegow :-)

15 marca tj sobota jesli pogoda dopisze mozna by cosik posmigac? :notworthy: mam wolne no i oczywiscie jestem pierwszy do jazdy. 2 kompanow prawdopodobnie juz mam...ktos jeszcze chetny?

jesli pogoda dopisze to ja chetnie>:) jakies konkretne plany?

Witam kolegow :-)

15 marca tj sobota jesli pogoda dopisze mozna by cosik posmigac? ;) mam wolne no i oczywiscie jestem pierwszy do jazdy. 2 kompanow prawdopodobnie juz mam...ktos jeszcze chetny?

moze moze....popoludnie u mnie wchodzi w rachube...jak mi kac przejdzie oczywiscie...bo dzis z PL wrocilem i wodki mam jeszcze na kilka dni:)))a juz se rady nie daje

pozdr :icon_mrgreen: