m16 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Jest ktos z Manchesteru badz okolic chetny do jazdy , bo juz nas kilku jest :buttrock:No z motocyklistow w MAN to sie melduje ja z dziewczyna (ja FZR, ona Virago 535) tyle, ze sprzety stoja w Polsce :icon_mrgreen:Ze znajomych Polakow to jezdzi tu 2 moich znajomych (XX i VFR)Jak dobrze sie posklada to moze za jakies 2 miechy cos nabede a narazie smigam po miescie czerwona fiesta z napisami "biker inside" na bocznych szybach :crossy: BTW: Z jakiej czesci MAN jestes ? [off topic]A tak juz calkiem Off-topic to szukam wlasnie jakiejs roboty w MAN (juz prawie rok tu jestem, wczesniej robilem w agencji wynajmujacej mieszkania jako konserwator) wiec jakbys cos slyszal to bede wdzieczny :bigrazz: [/off topic] Pozdr. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 witam!Ja sprowadzam motocykle z UK oraz zajmuję sie transportem. Jak masz jakieś pytania to zapraszam.Pozdrawiam!BTW: jak ktoś chciałby przywlec coś z Polski to mogę zabrać w okolicach 27 lutego bo lecę praktycznie pustym vanem. Czesc !!a w druga strone kiedy sie wybierasz i bys wziol moto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) W druga stronę czyli masz na myśli Anglia --> Polska? W ta stronę raczej nie mam miejsca. Przeważnie mam na vanie 2 maszynki, przynajmniej na najbliższe 2 kursy. Edytowane 19 Lutego 2008 przez ruthi7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 No z motocyklistow w MAN to sie melduje ja z dziewczyna (ja FZR, ona Virago 535) tyle, ze sprzety stoja w Polsce :(Ze znajomych Polakow to jezdzi tu 2 moich znajomych (XX i VFR)Jak dobrze sie posklada to moze za jakies 2 miechy cos nabede a narazie smigam po miescie czerwona fiesta z napisami "biker inside" na bocznych szybach ;) BTW: Z jakiej czesci MAN jestes ? No to elegancko. Zciagaj sprzety albo kup w UK i smigamy :lalag: :smile: Ja mieszkam w centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Zciagaj sprzety albo kup w UK i smigamy :notworthy: :wink: Taki mam zamiar tylko najpierw musze robote jakas dorwac :) Ja mieszkam w centrumNo to w sumie daleko nie mamy bo ja na Bennett (przy Chitam Hill Rd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 to co posmigamy w najblizszy weekend? kto sie pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 to co posmigamy w najblizszy weekend? kto sie pisze? jesli gdzies w moich okolicach to ja sie pisze;)pozr :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myduck Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ja niestety odpadam...sobota niedziela w pracy :-( ale w zeszly weekend bylo super :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 [...]ale w zeszly weekend bylo super Jakies fotki macie ??? :eek: Bo MY zawsze dokumentujemy wspolne wypady !!! :icon_eek: jesli gdzies w moich okolicach to ja sie pisze;)pozr :P Poczekaj do kwietnia :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Poczekaj do kwietnia :buttrock: tak dlugo mi karzesz czekac??? :bigrazz: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam kolegow na wstepie, bo to moj pierwszy post na tym forum. Tez pomieszkuje na wyspie i przyszedl czas na powrot co by znow dupsko posadzic na motocyklu ... Przerwa u mnie to 10 lat, ale doswiadczenie mialem dosc mocne. I teraz najgorsze, mam zgrzyta bo nie wiem co kupic ... Oczywiscie nie tak do konca, bo dosiasc chce jakiegos wiekszego gada z serduchem powyzej 1000 V2 ... Pierwsze co mocno rozwazam to Vulcan 1500. Ale tez nie wiem czy by nie wystarczyla 800, bo tez ladny (troche lancuch mi nie lezy, ale w razie czego przywykne) I teraz jak juz tutaj trafilem to mozecie cos skrobnac od siebie co by mi ulatwilo zakup i spotkanie sie w trasie z Wami. :)21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Czesc kolego :clap: Kazek dkw chcial swojego VN 1500 sprzedawac a tu masz linka do fajnego sprzeta z Ebaya w UK: http://cgi.ebay.co.uk/2001-YAMAHA-SILVER_W...1QQcmdZViewItem Wymaga troche pracy, ale ............. potfur juz troszku jest. :icon_mrgreen: I pewnie pojdzie za nie duza kase :clap: tak dlugo mi karzesz czekac??? :lapad: :biggrin: Wczesniej to tylko lokalne wypady :flesje: A do Ciebie to juz musze miec kilka dni wolnego na ;) i :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) A gdzie sprzet tego @Kazka dkw moge zobaczyc, albo jak sie z nim skontaktowac ? No i czy on pomieszkuje tez w uk :flesje: Edytowane 21 Lutego 2008 przez Adamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 A gdzie sprzet tego @Kazka dkw moge zobaczyc, albo jak sie z nim skontaktowac ? No i czy on pomieszkuje tez w uk :icon_rolleyes: No Witam!!!!Nadal jestem tu w U.KNizej moje fota tam zobacz i masz obok do mnie kontakt GG PozdrawiamKAZEK DKW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witaj @Kazek No Vulcanik pierwsza klasa z tego co widac po fotach ... Szkoda ze mam do Cibie tak daleko (455 km) jak by blizej bylo to chetnie bym podjechal na poogladanie, ale......... Napisz mi cos wiecej o sprzecie, co bylo robione (jak bylo) ktory to rok, no wszystko i nie zapomnij podac ceny za ktora bys go oddal. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi