majkelpl Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Majkel dokad plyniesz promem? do southampton czy gdzies indziej? Jak do soton to sie tu spotkamy.Z toba Kazek i z kolega Pama mysle ze sie spotkamy w bognor.A co z Toba vampimar? przyjezdzasz czy odpuszczasz?No panowie piatek wiec dawac tu jakies meskie decyzje :-) Jak mamy smigac gdzies po National Parku, to raczej bede plynal do Portsmouth i stamtad na Havant i Chichester smigał :crossy: Ale z tego co pamietam mielismy sie umowic na 24, prawda ??? :eek: Bo teraz ja pracuje .....A przyszla niedziela tez pod znakiem zapytania, bo musze auto z Southampton odebrac :icon_exclaim: A tak przy okazji auta ............ moze ktos chce kupic Nissana Micre 2002 rocznik z przybiegiem 4800 mil tylko ??? [...]czy jest kto chetny?? pogoda nie zaciekawa ja caly czas smigam :icon_question: Ja tez smigam a ostatnio to wracam po 22 i troszku pizdzi :icon_exclaim: Ale twardym a nie mietkim trzeba byc :wink: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawam Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Witam EMIGRANTÓW!Rzeczywiście by się przydał osobny temat dla nas :bigrazz: Ponowna prośba do ADMINISTRACJI :buttrock: Jest tu ktoś z okolic Hereford?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Heh. Cfaniaki. Poza Londynem to miło się smiga. Jak se myśle że mam wyjeżdzać z Londka to mnie krew zalewa i wole siedziec w domu bo przez miasto 1h na wolność to trochę za dużo. A w Londku ktoś smiga? Co z Suthend Shakedown? W Wielkanoc? Może jakieś spotkanie z brytyjską policją na BikeSafe? :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 [...]A w Londku ktoś smiga? Co z Suthend Shakedown? Tu masz linka gdzie spotykaja sie rajdersi w Londu najczesciej w Ace Cafe ( notabene 3/4 zalogi tego przybytku to Polacy :buttrock: )A ze My wlasnie nie jestesmy z Londynu ........... to mamy ochote gdzies razem posmigac :bigrazz: :bigrazz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myduck Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Jak mamy smigac gdzies po National Parku, to raczej bede plynal do Portsmouth i stamtad na Havant i Chichester smigał :crossy: Ale z tego co pamietam mielismy sie umowic na 24, prawda ??? :eek: Bo teraz ja pracuje .....A przyszla niedziela tez pod znakiem zapytania, bo musze auto z Southampton odebrac :P A tak przy okazji auta ............ moze ktos chce kupic Nissana Micre 2002 rocznik z przybiegiem 4800 mil tylko ??? Ja tez smigam a ostatnio to wracam po 22 i troszku pizdzi :) Ale twardym a nie mietkim trzeba byc :buttrock: :crossy: eeee no caly czas chodzilo o ta niedziele :-) heheMy sie na jutro umuwilismy jest nas 3ech wiec spoko. polatamy sobie troszke, szkoda ze tak ziiimno sie zrobilo :-( ale juz niedlugo i wiosna.Po 22 to moje moto juz zimne stoi :-) jak slonce zaczyna gasnac czyli okolo 17 moja ochota na jazde sie konczy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Witam EMIGRANTÓW!......Jest tu ktoś z okolic Hereford?Pozdrawiam jakies 130 mil pozdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 eeee no caly czas chodzilo o ta niedziele :-) hehe eeeeeeeeeeeee :buttrock: :buttrock: Ale co sie odwlecze to nie uciecze !!!! :) :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Rzeczywiście by się przydał osobny temat dla nas :buttrock: Ponowna prośba do ADMINISTRACJI :biggrin: Dobrze by bylo osobny temacik i w nim jeszcze jakis podzial na polnoc ,poludnie ,wschod i zachod :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) Ponowna prośba do ADMINISTRACJI :) i ja sie dalaczam:)siedzimy tu tak w ukryciupozdr :wink: Dobrze by bylo osobny temacik i w nim jeszcze jakis podzial na polnoc ,poludnie ,wschod i zachod :biggrin: ja bym proponowal poludniowy - zachod :biggrin: Edytowane 17 Lutego 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Tu masz linka gdzie spotykaja sie rajdersi w Londu najczesciej w Ace Cafe ( notabene 3/4 zalogi tego przybytku to Polacy :biggrin: )A ze My wlasnie nie jestesmy z Londynu ........... to mamy ochote gdzies razem posmigac :biggrin: :) Heh. Linka zadnego nei widzę.hehe. A Ace Cafe wiem zie jest ale komercyjny klimat odstrasza. pzdr. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Heh. Linka zadnego nei widzę.hehe. A Ace Cafe wiem zie jest ale komercyjny klimat odstrasza. pzdr. taaaaaaaaaaaaa mea culpa :notworthy: http://www.polishbikers.fora.pl/Teraz chyba bedzie OK :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawam Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 jakies 130 mil pozdr :PDamy rade wpaść tam jak się ociepli :smile: A ja zapraszam do Hereford i Walię :flesje: http://www.polishbikers.fora.pl/Teraz chyba bedzie OK :lalag:Ciekawe forum dla emigracji :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) [...]A ja zapraszam do Hereford i Walię :D No to jest kolejne miejsce do zaczepienia sie :D :D Do zobaczenia na trasie :D Edytowane 17 Lutego 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Siema, wiem że to troche off top ale czy mógłbym liczyć na waszą pomoc w zakupie moto z UK. Chodzi mi o oględziny danej maszynki i ewentualną pomoc w zakupie, co do transportu kogoś tam mam ale jakby co też mile widziane propozycje :)szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 witam!Ja sprowadzam motocykle z UK oraz zajmuję sie transportem. Jak masz jakieś pytania to zapraszam.Pozdrawiam! BTW: jak ktoś chciałby przywlec coś z Polski to mogę zabrać w okolicach 27 lutego bo lecę praktycznie pustym vanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi