Skocz do zawartości

Spotkanie Viragowców Kletno 2007

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mocna grupa polnoc ustalila na spotkaniu u 3m ze bedziemy w kletnie chyba dzien wczesniej , bo droga daleka a chcemy sie troche nacieszyc tymi klimatami , ale to sie jeszcze zobaczy.

Dajcie znać to zaklepie Wam kwatery, a i sam postaram sie przyjechać dzień wczesniej....

• 2 tygodnie później...

Informuje ze nadszedl czas zmiany mojego moto , reklamowac go nie bede bo go znacie mam zamiar kupic vtx 1,8 ale zobaczymy jak wyjdzie tak informacyjnie jak by co , bo chetni sa ale koledzy maja pierwszenstwo a wiem ze ktos tam kiedys z was pytal.

• 2 tygodnie później...

Hej Kletniaki. Ja juz sie zgłaszałem na virago.fora, ale w razie czego przypominam o swojej skromnej osobie. Mogę spać gdziekolwiek, byle byc tam z Wami :icon_mrgreen:

A w kwestii odchodzenia to zapraszam 27-29.07 do Ługów (koło Dobiegniewa) na IX Rajd 100 Mostów, namioty, jeziorko, koncerty, parada itp. Wjazd 35 zł (koszulka+znaczek included).

www.podrobka.com/images/stories/logo.png

Informuje ze nadszedl czas zmiany mojego moto , reklamowac go nie bede bo go znacie mam zamiar kupic vtx 1,8 ale zobaczymy jak wyjdzie tak informacyjnie jak by co , bo chetni sa ale koledzy maja pierwszenstwo a wiem ze ktos tam kiedys z was pytal.

kupuj w Kletnie opijemy by gumy nie sparciały :flesje: :biggrin:

:banghead: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

ja zakup nowego sprzeta tez zapoczatkowalem w kletnie

Miłośnicy i posiadacze Virago, czas biegnie nieubłaganie i czas tworzyć listę chętnych. W ciągu paru dni luknę na wszystkie posty w temacie, równiez te z forum Virago i będę tworzył taką listę. Szykuje się mała niespodzianka, jeśli wszystko wypali.

Mam pytanie czy jest ktoś kto mógłby sie podjąć zorganizowaniem wykonania znaczków okolicznościwych, wszak to już drugie spotkanie i nie nie mamy żadnej pamątki (no poza zdjęciami). Prosze o kontakt na PW, to obgadamy sprawę przez telefon.

Zorientuj sie do kiedy trzebaby dać konkretną informację, myśle, że ok. 40-50 osób będzie w Kletnie i tyle chyba potrzeba zamówić naklejek, ale jeszcze dogadamy się w sierpniu, gdy już będzie jakaś w miarę obowiązująca lista uczestników....

Zorientuj sie do kiedy trzebaby dać konkretną informację, myśle, że ok. 40-50 osób będzie w Kletnie i tyle chyba potrzeba zamówić naklejek, ale jeszcze dogadamy się w sierpniu, gdy już będzie jakaś w miarę obowiązująca lista uczestników....

Jak nie było, to jeszcze raz potwierdze - Buber, Piaffe i (nie śmiać się, jeźdźił na moto jak was na świecie nie było :) ) mój tata! Zaklepiemy sobie pokój w Śnieżniku. Czyli jedna Honda i 2 Viragi ;)

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals