marcysiek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Mocna grupa polnoc ustalila na spotkaniu u 3m ze bedziemy w kletnie chyba dzien wczesniej , bo droga daleka a chcemy sie troche nacieszyc tymi klimatami , ale to sie jeszcze zobaczy.Dajcie znać to zaklepie Wam kwatery, a i sam postaram sie przyjechać dzień wczesniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 w strobinie obgadamy sprawenie wszyscy widac pamietajaz powodow oczywistych :flesje: :flesje: :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 A moze tak w Strumianach obok Strobina :) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 to juz nie wiem gdzie :) moze gdzies w tamtych stronach :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Na imprezie u Ksywy ustalimy szczegoly i damy znac kiedy dokladnie bedziemy i ile tych kwater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksywka Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 masz rację Bzyku wszystko ustalimy oczywiście przy :) i :buttrock: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Informuje ze nadszedl czas zmiany mojego moto , reklamowac go nie bede bo go znacie mam zamiar kupic vtx 1,8 ale zobaczymy jak wyjdzie tak informacyjnie jak by co , bo chetni sa ale koledzy maja pierwszenstwo a wiem ze ktos tam kiedys z was pytal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Hej Kletniaki. Ja juz sie zgłaszałem na virago.fora, ale w razie czego przypominam o swojej skromnej osobie. Mogę spać gdziekolwiek, byle byc tam z Wami :icon_mrgreen: A w kwestii odchodzenia to zapraszam 27-29.07 do Ługów (koło Dobiegniewa) na IX Rajd 100 Mostów, namioty, jeziorko, koncerty, parada itp. Wjazd 35 zł (koszulka+znaczek included). Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Informuje ze nadszedl czas zmiany mojego moto , reklamowac go nie bede bo go znacie mam zamiar kupic vtx 1,8 ale zobaczymy jak wyjdzie tak informacyjnie jak by co , bo chetni sa ale koledzy maja pierwszenstwo a wiem ze ktos tam kiedys z was pytal.kupuj w Kletnie opijemy by gumy nie sparciały :flesje: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 :icon_mrgreen: :bigrazz: :wink: ja zakup nowego sprzeta tez zapoczatkowalem w kletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 :banghead: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ja zakup nowego sprzeta tez zapoczatkowalem w kletnieMiłośnicy i posiadacze Virago, czas biegnie nieubłaganie i czas tworzyć listę chętnych. W ciągu paru dni luknę na wszystkie posty w temacie, równiez te z forum Virago i będę tworzył taką listę. Szykuje się mała niespodzianka, jeśli wszystko wypali.Mam pytanie czy jest ktoś kto mógłby sie podjąć zorganizowaniem wykonania znaczków okolicznościwych, wszak to już drugie spotkanie i nie nie mamy żadnej pamątki (no poza zdjęciami). Prosze o kontakt na PW, to obgadamy sprawę przez telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 ja moge zalatwic naklejki na szybekoszt jednej to kolo 3 zl przy wiekszej ilosci na pewno bedzie taniejja placilem 3 zeta jak zamowilem 20szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Zorientuj sie do kiedy trzebaby dać konkretną informację, myśle, że ok. 40-50 osób będzie w Kletnie i tyle chyba potrzeba zamówić naklejek, ale jeszcze dogadamy się w sierpniu, gdy już będzie jakaś w miarę obowiązująca lista uczestników.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Zorientuj sie do kiedy trzebaby dać konkretną informację, myśle, że ok. 40-50 osób będzie w Kletnie i tyle chyba potrzeba zamówić naklejek, ale jeszcze dogadamy się w sierpniu, gdy już będzie jakaś w miarę obowiązująca lista uczestników.... Jak nie było, to jeszcze raz potwierdze - Buber, Piaffe i (nie śmiać się, jeźdźił na moto jak was na świecie nie było :) ) mój tata! Zaklepiemy sobie pokój w Śnieżniku. Czyli jedna Honda i 2 Viragi ;) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Marcyś a może jakąś blachę będzie trwalsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi