MariuszJ Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 ja poprosze X1 jak najblizej Bikersz jaskini zrezygnuje, nie wiem jak bede sie czul :biggrin: :icon_biggrin: i poprosze na 2 noce, bede w piatek popoludniu do niedzieli' pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam na niedźwiedzią się piszę, byłem dwa razy pochodzę i trzeci oby tylko dopisała pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) ja sie chyba kimne gdzies na trawie w lesie :banghead: .. ewentualnie w jaskini ... hehe :banghead: Edytowane 24 Lutego 2007 przez Unix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andirut Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Ja też się piszę na zwiedzanie jaskini, chyba warto zobaczyć ,a jeżeli chodzi o spanko to proszę możliwie najbliżej Biker's Choice . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 rezerwacja - wstępnie sztuk 1 - w lesie nie będę spać bo tam wilki i niedźwiady grasują;-) więc pewnie w Śnieżniku wyląduje lub pod stołem u Łysego;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 rezerwacja - wstępnie sztuk 1 - w lesie nie będę spać bo tam wilki i niedźwiady grasują;-) więc pewnie w Śnieżniku wyląduje lub pod stołem u Łysego;-) o kurde to postraszyles, moze rozpalimy ognicho i pospiewamy ? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 oj przepraszam, zmieniam zdanie i chciałbym spać w Sądejówce x2 (poprostu gdzie taniej) A wcześniej coś źle przeczytałem :P przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 - Cezesek x2- Ekscesx2- dwaPe - ?- Cyklotron - x4 - Unix - x1- mmm757 - x1- Krasnal - x2- Tadek - x1 (tylko 21/22.04.07)- dangel - x2- bartic - x1 (lub x2)- oktopus - x1- Kaka - x1- qdlaty2004 - x1- Maciok - ?- mierzynskim - x1- TOMASZ MILEWSKI - x2- Pierwoszów - x2- marcysiek - x2- andirut - x1 jezelichodzio jaskinie to ja poprosze dziekuje- witas39 - x2- mamor - x1 (lub x2)- hamir56 - x1- Deathraw - X2 (?)- ViragoYama - x1Mamy kolejnego miłośnika...W bezpośrednim sąsiedztwie Biker's Choice mamy do dyspozycji jedynie 12 miejsc noclegowych, sa to 3 pokoje czterosoboowe z łazienkami, więc jeżeli ktoś liczy tu na odrobinę odosobnienia z partnerką, to odpada. Odnośnie rozlokowania (wstępnego) uczestników to wg kolejnkości zgłoszeń wygladało by to następująco: Knajpa: 1 pokój - ja + Pierwoszów + 2 niewiasty, 2 pokój - Krasnal + Eksces + 2 niewiasty, 3 pokój - Cyklotron x4. Pozostałym proponuję zamieszkać w Sądejówce, jest to miejsce noclegowe o specyficznej kameralnej atmosferze oraz charakterze schroniskowym (niedaleko od Bikers). Bliżej już opisywałem:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=855891.Natomisat jeżeli ktoś chce nocleg o nieco wyzszym standardzie i pokój samodzielnie, to zostaje mu Snieżnik, patrz powyższy opis. Wiem , że Tomasz Milewski i Dangel chcieli takie warunki. Proszę o ewentualne korekty. Są to moje propozycje i możemy je w każdej chwili zmienić na Wasze życzenie.I najistotniejsza dziś sprawa, w ciągu tygodnia muszę podać Łysemu z Kletna ilość chętnych do zwiedzania jaskini. Proszę więc o pilne określenie się w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 o kurde to postraszyles, moze rozpalimy ognicho i pospiewamy ? :) taa faktycznie :) to moze jeszcze jakas bron ze srodkami usypiajacymi dla niedzwiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Uwzględnię Wasze uwagi i niedługo podam nową listę z zaznaczeniem miejsc noclegowych. Tylko mało coś chętnych na jaskinię i chyba zrezygnujemy z tego. Te parę osób zainteresowanych będzie mogło wejść z jakąś wycieczką na doczepkę. A ponadto wiem z życia, że niewiele z tych planów póżniej wychodzi, a ma być jeszcze objazd okolicy w sobotę, musimy sie pokazać...pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktopus Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 hej moje pytanie jest takie kto bedzie pedalowal z okolic Zielonej Góry lub Kalisza albo Sieradza, a i tak wypadnie nam we Wrocku sie z kims połączyć. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 A to kurcze szkoda, że z tą jaskinią może nie wypalić. Na zwiedzenie jaskini potrzeba zapewne nie więcej niż godzinę a to moża zawsze wygospodarować w ciągu dnia tak by nie kolidowało z innymi atrakcjami w tym ze wspólną jazdą. Po 450 km jazdy, być na miejscu i nie zobaczyć miejscowych atrakcji to byłoby marnotrawstwo okazji. Nie pamiętam ile potrzeba osób by stworzyć minimalną grupę zwiedzających ale ze swojej strony mogę opłacić dodatkowy bilet jeżeli to ma poprawić statystykę. Apel do Viragowców z odleglejszych miast; korzystajcie z okazji pobytu w Kletnie i zgłoście chęć zwiedzenia jaskini bo następna okazja dopiero może za .... rok?!Bywajcie, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 mam wrażenie że na zwiedzanie jaskini trzeba przeznaczyć2,5-3 h licząc od wyjścia z hotelu-dojsci -zwiedzanie-powrót . pod jaskinie z tego co pamiętam ( a byłem z 15 lat temu) trzeba piechotką tupać z kwadransik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 jak juz pisalem to ja z kobitką mozemy pojsc do jaskini jesli brakuje chetnych.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Ja bym chętnie kopalnię uranu zwiedził.Choć, jaskinią też nie pogardzę... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi