RudyXJ Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M352646 piękny , nic dodać nic ująć :icon_mrgreen: moim zdaniem kwintesencja draga , pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekmx_125 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 nooo fajnie przerobiony....nie miałem przyjemnoscie jechac czyms takim. a chciałbym sprobowac :notworthy: POZDRO :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Czy ładny? To kwestia gusty - osobiście mi się nie podoba :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 On byl chyba kiedyś w ŚM opisany jeśli dobrze pamiętam.fajny, niefajny ale napewno oryginalny :notworthy: Tylko ciekawe jak sie takim czymś jeździ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 no może osobiście wybrał bym inny napisa na baku , bo napisane po angielsku "sk***ysyn" tworzy mieszane uczucia :icon_rolleyes: pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 ten błotnik taki ni w pi*de ni w oko i cena za wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 silnik rzedowybadziewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrolohead_69 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) Siemka! Widziałem go wcześniej w magazynie "Custom" i w ŚM. Bardzo mi się spodobał :buttrock: . I muszę się zgodzić ze tan napis na baku to zły pomysł... :icon_rolleyes: Edytowane 2 Lutego 2007 przez petrolohead_69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 a i sam bak o powalajacej pojemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 widziałem go na żywo w Łodzi na Custom show. Ja zrobiłbym go trochę inaczej ale jak już napisał bodman kwestia gustu czy się podoba czy nie. Co do silnika to 1200 chłodzony wiatrem - Amerykanie mają swoje V2 Japończycy mają takie rzeźby - i co jak co, ale silniki starych Kaw serii "Z", silniki CB i te z Yamahy bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Jednym słowek sk.....syński gangsta bike, ludzie to mają pomysły :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 japonczycy tez maja swoje v2 o wiele lepsze niz amerykanskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) Też widziałem maszynkę w Łodzi.Nawet mi się spodobała ale jak dla mnie to to malutkie jest.Virago 535 to przy tym szczyt ergonomi.Ogólnie niski i krótki tylko na zdjęciach taki z niego motherfucker:PAle gdyby nie mały bak i te kretyńskie napisy to jak dla mnie super maszyna za rozsądną cenę.Szkoda tylko że R4 i klangu nie będzie;/ Edytowane 2 Lutego 2007 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi