Skocz do zawartości

Kupił przednie zawieszenie, teleskopy, okazyjna cena...

wild
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chcąc wymienić zgiętą dwa lata temu lagę w Uralu kupiłem okazyjnie na allegro przednie zawieszenie. Okazyjnie, bo za cenę wyjściową. Kupiłem dla jednej lagi i osłon na lagi, resztę traktując jako nabytek "przy okazji". Po cichu liczyłem na zdrowe wnętrzności... ;)

http://img261.imageshack.us/my.php?image=89041061ky4.jpg

:clap: Taki tam wieczorny humor radziecko-warsztatowy :icon_exclaim:

PS: Cuś się skopało forum, jak zakładałem temat :)

:) :icon_exclaim: :clap:

Ja u siebie w przodzie też mam sprężyne pękniętą (ciekawe w ilu miejscach), jak zdjęłem koło to opadła laga.

Nie ma ktoś sprężyny na zbyciu??

pozdro

;) :P :P

Ja u siebie w przodzie też mam sprężyne pękniętą (ciekawe w ilu miejscach), jak zdjęłem koło to opadła laga.

Nie ma ktoś sprężyny na zbyciu?? (Całej :P )

pozdro

moje teleskopy tez sie wysylapy.. jakis rusek nie zalowal sobie...:)

Jak widać - bo tez miałem pękniętą sprężynę.

Powszechna przypadłość w tym miejscu świadczy o tandecie technologicznej w tym przedmiocie.

Jakoś rzadko się zdarza w innych mi znanych markach, aby ottak sobie "pąkła sprążyna" :icon_exclaim:

ruska lipa jednym słowem.

Osłony na lagi są Kaśka/stary Ural, a same lagi prościutkie. Na tym mi zależało. Sprężyny mam, golenie są od Kaśki (korek spustowy oleju w innymi miejscu niż Ural). Także w tej specyficznej sytuacji było to dla mnie okazją :icon_razz: . Gdy zaproponowałem kupno samych osłon i samych lag, zaśpiewał lagi 70pln, osłony 45. Czyli razem 115pln :icon_exclaim:

Mam dobry namiar na czesci gosc ok, słowny, urzywki w naprawde dobrej cenie(np. amory na tył 2szt-50zł, a sa naprawde klawe:-) ) jak cos to pisac na priv

czekaj, okazyjna cena? 99,99?? na bajzlu kompletne zawieszenie takie nawet nawet juz za 40zł mozna było wychaczyc:-) ale na alledrogo to róznie, dziwne ze zbyszekshl nie przechwycił, przeciez to za darmo:-)

czekaj, okazyjna cena? 99,99?? na bajzlu kompletne zawieszenie takie nawet nawet juz za 40zł mozna było wychaczyc:-)

Z bajzlami i obecnością na nich różnie bywa, i tam też nie wiadomo, co tak na prawdę w środku siedzi :buttrock: . Przed rozłożeniem tego kupionego przodu bardzo fajnie działał... Przecie na bajzlu bym przodu nie rozłożył.