Remo Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Szerokości w Nowym Roku! :crossy: :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawos Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!! :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek8811 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Najlepszego dla całej Vulkanerii :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktogon Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Jako ze to mój pierwszy post zatem witam się ze wszystkimi. Zarejestrowałem się i po dwóch dniach otrzymałem swój numer VROC: 31527 Od listopada jestem szczęśliwym posiadaczem VN900 z 2006 roku i miło dołaczyć do tak szacownego grona jakim sa vulcanierzy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Powitać i do zobaczenia na zlociku VN w Przasnyszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Jako ze to mój pierwszy post zatem witam się ze wszystkimi. Zarejestrowałem się i po dwóch dniach otrzymałem swój numer VROC: 31527 Od listopada jestem szczęśliwym posiadaczem VN900 z 2006 roku i miło dołaczyć do tak szacownego grona jakim sa vulcanierzy ;) ...też witam i na dobry początek wysyłam piny VROC ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi