Skocz do zawartości

VROC

nullek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a i ja sie przyłaczam do gratulacji wszystkiego dobrego dla smerfa i mamusi :crossy: , heheh jak se przypomne te 19 lat do tyłu jak sie ta moja beksa urodziła to była jazda wyło to cały dzień i pół nocy ale przynajmiej sie coś działo , a tera też sie dzieje bo pysk jak wrota uciszyc nie idzie heheheh

jeszcze raz gratulacje

pozdro

no co jest panowie EMMA wywiała czy co nic sie dzieje na forum a to zle chyba znowu zapodam jakiś temat tzn. kij w mrowisko to sie szanowni koledzy rozgadają heheh :icon_mrgreen: mam pytanie robie sobie mocowania do deflektorów z kwasówki czym te cholerne zelastwo najlepij wypolerować jaka pasta bo papirów sciernych u mnie dostatek w końcu stolarz nie heheh , deflektory wyrzeżbiłem z szkła akrylowego 5mm wypolerowałem papiurem 2000 na mokro potem pasta farekla grade 0 i wyszły zaje...... :biggrin:

zostało tylko te żelastwo :biggrin: , wyciąc to nie problem hehe wyrzynarka do drewna cobaltowy brzeszczot do metalu i 2mm blacha leciała jak masło .

ps. a może załozymy klub heeheheehh :buttrock:

panowie, wlasnie bylem w odwiedzinach w naszej pieknej PL.....motorkow malo na ulicach:(2 skutery z pizza to wszystko co widzialem.....wichury jakies.....do lipca zapewne sie poprawi.. :icon_mrgreen: mam nadzieje...bo teraz to juz nic nie wiadomo.....tu tez cisza:(

pozdr ;)

oczywiscie i ja sie dolaczam do gratulacjii:)

gratuluje:)

Edytowane przez Vampimar

Hej, kolego, w Polsze się juz pomykało, spox :icon_biggrin: Tylko w te ostatnie parę dni wspomniany już orkan troszkę popsuł pogodzinę i przywiał iście nie motocyklową aurę. Ale zapowiadają, że od next tygodnia full wiosenka i temperatury akuratne do smigania :crossy:

sobota niedziela zapowiadaja pogode jak ulal:) :icon_razz: ;) chyba sobie w te dni odpoczne na moto.....ktos z wawki sie dolacza na krotka przejazdzke??? pzdr

Jestem za, proponuję kontakt jutro w celu uzgodnienia konkretów, zobaczymy czy się nie pomylili z prognozą.

Pozdrawiam