Paweł z Łodzi Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Gratulacje......jeszcze jeden do VROC ;) .....Można się spotkać....i pępkowe :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Gratulacje również z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Gratulacje. Ma już kask? :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 No i ja sie dołączam do gratulacji. NIech rośnie zdrowo i daje ci mnóstwo powodów do dumy. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 ... dołączam sie do gratulacji, :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Dziekuje Wam za Gratulacje. Mama i synkcio czuja sie dobrze...maly wyluzowany wogole nie kwęka...je co mu daja i luzik:):cool::);) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 ...i ja serdecznie Gratuluje :clap: ps.to dla Ciebie poczatek nowego i wspanialego rozdzialu w zyciu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 a i ja sie przyłaczam do gratulacji wszystkiego dobrego dla smerfa i mamusi :crossy: , heheh jak se przypomne te 19 lat do tyłu jak sie ta moja beksa urodziła to była jazda wyło to cały dzień i pół nocy ale przynajmiej sie coś działo , a tera też sie dzieje bo pysk jak wrota uciszyc nie idzie heheheh jeszcze raz gratulacje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 no co jest panowie EMMA wywiała czy co nic sie dzieje na forum a to zle chyba znowu zapodam jakiś temat tzn. kij w mrowisko to sie szanowni koledzy rozgadają heheh :icon_mrgreen: mam pytanie robie sobie mocowania do deflektorów z kwasówki czym te cholerne zelastwo najlepij wypolerować jaka pasta bo papirów sciernych u mnie dostatek w końcu stolarz nie heheh , deflektory wyrzeżbiłem z szkła akrylowego 5mm wypolerowałem papiurem 2000 na mokro potem pasta farekla grade 0 i wyszły zaje...... :biggrin:zostało tylko te żelastwo :biggrin: , wyciąc to nie problem hehe wyrzynarka do drewna cobaltowy brzeszczot do metalu i 2mm blacha leciała jak masło . ps. a może załozymy klub heeheheehh :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) panowie, wlasnie bylem w odwiedzinach w naszej pieknej PL.....motorkow malo na ulicach:(2 skutery z pizza to wszystko co widzialem.....wichury jakies.....do lipca zapewne sie poprawi.. :icon_mrgreen: mam nadzieje...bo teraz to juz nic nie wiadomo.....tu tez cisza:(pozdr ;) oczywiscie i ja sie dolaczam do gratulacjii:)gratuluje:) Edytowane 4 Marca 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Hej, kolego, w Polsze się juz pomykało, spox :icon_biggrin: Tylko w te ostatnie parę dni wspomniany już orkan troszkę popsuł pogodzinę i przywiał iście nie motocyklową aurę. Ale zapowiadają, że od next tygodnia full wiosenka i temperatury akuratne do smigania :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Też na to czekam - bo się oponki zastoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 sobota niedziela zapowiadaja pogode jak ulal:):crossy::) chyba sobie w te dni odpoczne na moto.....ktos z wawki sie dolacza na krotka przejazdzke??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 sobota niedziela zapowiadaja pogode jak ulal:) :icon_razz: ;) chyba sobie w te dni odpoczne na moto.....ktos z wawki sie dolacza na krotka przejazdzke??? pzdr Jestem za, proponuję kontakt jutro w celu uzgodnienia konkretów, zobaczymy czy się nie pomylili z prognozą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 puki co z pogoda jest oki......ostatecznie umowimy sie jutro wieczorkiem ewentualnie sobota rano. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi