Piotr27 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Gratulacje ;) , teraz tylko skrzydełka od ar2r-a i jest nas więcej :wink: aby do wiosny, ale wiosna po powrocie z nart. Wszystkim Kolegom skladam serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia, życzę również Szczęśliwego Nowego Roku, zdrowia, spełnienia marzeń i szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 wesolych swiat i szczesliwego nowego rocka :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 również życzę wesołych Świąt i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 wszystkiego dobrego z okazji świąt i nowego roku dla całej grupy VROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 i ja również dołączam się do życzeń ... pozdrowienia dla Was i dla Waszych Rodzin, oby święta były spokojne ... bo na wiosnę się zacznie ... :D)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 I Łódź z Dex-em i Anią przyłączają się do życzeń. Oby nowy sezon przyniósł Wam Drodzy vroc-owcy wiele niezapomnianych wrażeń ze śmigania, no i może w końcu Was poznam :flesje:Wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zdrowych Szczęsliwyc Świąt i Szcześliwego Nowego 2008 RokuMam nadzieję że nadejdzie niebawem okazja abysmymogli poznać się osobiście VROC-owcySerdecznie Was Pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 I ja przylaczam sie do zyczen :lalag: Pogodnych Swiat Bozego Naroczenia oraz wesolego i szczesliwego Nowego RokuP.s. --AL--czy ten Jawor jest na Dolnym Slasku?jesli tak to jestesmy sasiadami :clap: ja mieszkalem w Legnicy.pozdrawiam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) Wszystkim Koleżankom i Kolegom z Vroc miłych i pogodnych Świąt , krótkiej zimy i długiego sezonu w przyszłym roku, samych dni bez awarii i uśmiechu zadowolenia na twarzy życzy Unek Edytowane 23 Grudnia 2007 przez Unek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Czołem Alex36 Więc jesteśmy sąsiadamiPozdrowionka :banghead: :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Czołem Alex36 Więc jesteśmy sąsiadamiPozdrowionka :icon_mrgreen: :biggrin: :flesje: Witaj!mam nadzieje ze w sezonie spotkamy sie i posmigamy razem :crossy: jeszcze raz zdrowych i wesolych swiat Bozego Narodzenia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Jasne ze pośmigamy.Z wielka przyjemnością. :notworthy: :buttrock: :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Więc Panowie !Wszystkiego dobrego dla naszej braci motocyklistów !Mam nadzieję, że wszyscy pośmigamy na zlotach w przyszłym roku ! WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !. A żeby dodać troszkę weselszej atmosfery i nie martwić się o picie na świętach: ^^^^^^^^^^^^^^^||......|"\| ZIMNA WÓDKA..||......||'""|""\__,_| ______________ ||__..|I__|__I___ |)|(@) |(@)"""**|(@)(@)********* |(@) Szklanka wódki (250 g) zabija około 1000-2000 komórek nerwowych w naszym mózgu. Komórki nerwowe się nie regenerują. Ludzki mózg składa sić z około 3 miliardów komórek nerwowych, z czego używamy na co dzień około 10% z nich.Zatem około 2,7 miliarda komórek jest niepotrzebnych. Szklanka wódki zabija 1000 komórek nerwowych. Człowiek może bez obawy o swoje zdrowie wypić 2 700 000 szklanek wódki. Przeliczamy:1 butelka (750 g) = 3 szklanki, zatem2 700 000/3 = 900 000 butelek. Zakładając, ze maksymalny wiek przeciętnego alkoholika wynosi 55 lat, a zaczyna on pić, powiedzmy mając 15 lat, to mamy 40 lat stażu.Przeliczamy lata na dni: 40 * 365 = 14600 dni picia.Jeżeli możemy wypić 900 000 butelek bez obawy o nasze komórki nerwowe to:900000/14600 = 62 butelki wódki dziennie! Wniosek:Aby umrzeć z braku komórek nerwowych musielibyś pić po 22 butelek wódki na śniadanie, 20 - na obiad i 20 - na kolację...KAMIEŃ Z SERCA ! GORZAŁKA DLA WSZYSTKICH ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Czołem Panowie;Czy coś wiadomo z tym wyjazdem do Szklarskiej?Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 No AL teraz juz masz wszystko co pownienies miec :crossy: Witamy na pokladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi