DRACO Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 No bardzo dawno mnie tu niebylo powstalo wiele roznych inicjatyw czy cus ale ze ar2r zdradzil kawke dla ventury to dziw ale nie prorokuje znudzi mu sie ze wzgledow praktycznych choc moto fajowskie i sam myslalem o takim ale nie nadaje sie na fajne szybkie jazdy po naszych drogach a o winkielkach zapomnij nawet moj mastodon zachowuje sie lepiej a wiem co mowie bo jezdzilem Ventrom i wogle ar2r wstyd :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Jacek Normalnie wstydze sie - ale nie moglem sie powstrzymac. Zobaczymy w sezonie czy mi sie bedzie podobalo czy nie :) jak nie no to zmiana na nomada. A jak sam nie pocwicze to nie bede wiedzial. Wiesz wszedzie na forunm pisali ze trzeba przechodzic kolejne etapy w pojemnosciach - mialem 800 mam 1300 potem 1500-1600 i 2053 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) No te 2053 brzmi jakos znajomo ale ja wole mowic 2000 i skooter :bigrazz: i trza jechac jak mowią z coraz z wiekszym wiaderkiem :) A dodam ze za wielka wodo jest nomad w wersi 2053 i tez jakos patrze w te strone :) Edytowane 5 Grudnia 2007 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinas Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 ...................A dodam ze za wielka wodo jest nomad w wersi 2053 i tez jakos patrze w te strone :icon_eek: Witam.Nie tylko za wielko wodo bo i u nas już cosik w rodzaju nomada się pojawiło.Zobacz tu http://www.vn2000.pl/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Te zdiecia pokazuja prawie mojego Sharka z tym ze moj ladniejszy :icon_eek: a ja mowie o prawdziwym nomadzie. Zdiecia swojego zamieszcze zaraz po tym jak odbiore z warsztatu gdzie robia mi pare spraw :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinas Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Wiem,dlatego napisałem,że coś w rodzaju nomada.Ciekaw jestem jak wygląda oryginalny bo pewnie i ja bym się skusił na takie cudo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Czy odwiedzileś poczte z kolejna porcja znaczków ?Ano, odwiedziłem! Dzisiaj wysłałem następujące pakiety wyczerpując bieżące zamówienia:1. bumik - 1 szt.2. easy nomad - 1 szt.3. hary kapuchan - 1 szt.4. pinas - 2 szt.5. qudlaty2004 - 1 szt.6. Remo - 2 szt. (ponownie, tym razem poleconym) 7. swider70 - 2 szt.8. szwarc - 1 szt.9. Unek - 1 szt.10. Vampimar - 1 szt.11. wadir - 1 szt.Jeśli ktokolwiek chce blachę VROC 2007 to proszę o wiadomość. Zostało kilka, więc kto pierwszy ten lepszy. Edytowane 6 Grudnia 2007 przez wojtaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ano, odwiedziłem! Dzisiaj wysłałem następujące pakiety wyczerpując bieżące zamówienia:1. bumik - 1 szt.2. easy nomad - 1 szt.3. hary kapuchan - 1 szt.4. pinas - 2 szt.5. qudlaty2004 - 1 szt.6. Remo - 2 szt. (ponownie, tym razem poleconym) 7. swider70 - 2 szt.8. szwarc - 1 szt.9. Unek - 1 szt.10. Vampimar - 1 szt.11. wadir - 1 szt.Jeśli ktokolwiek chce blachę VROC 2007 to proszę o wiadomość. Zostało kilka, więc kto pierwszy ten lepszy.dzieki, bo już nie chciałem się napraszać, ale tęsknie wyglądałem za listonoszem z grubszą kopertą. pozdrawiam. dzieki, bo już nie chciałem się napraszać, ale tęsknie wyglądałem za listonoszem z grubszą kopertą. pozdrawiam.co to za jakaś grupa 3xo przy moim zdjątku. czy Szanowny Big Brother Moderator Operator coś o tym wie bo ja nie. proszę o przywrócenie mi moich skrzydełek. dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 O ja też bardzo czekałem - dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 no wlasnie easy nomand juz chcialem krzyczec zdrada, ale jezeli to twoj swiadomy wybor ?? jezlei nie to dawaj znac a przyatakuje dominka i ci zminei na wspaniale skrzydelka :icon_biggrin: i sorry za litrowki ale wlasnie opijam venture zeby sie nie rozeschla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 i ja dziekuje za blaszke :icon_biggrin: stawiam piwko>>>najprawdopodobniej w czerwcu:(, bo dopiero wtedy nawiedze PL :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 A Piła zawsze jest po drodze :-) Easy nomad jedno info na priv i masz skrzydelka zamiast o.o.o. Krasnal chcesz skrzydelka takie jak wszyscy w tym dziale?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) O ja też bardzo czekałemCieszy mnie odrobina radości, jaką sprawiam szanownym kolegom. Przepraszam za drobny poślizg, ale miałem nieco trudny i zły początek tygodnia więc sprawy niższej rangi zostały załatwione później. Teraz jedynie kilka dni czekania i niepewności - dojdą, czy nie? Nawet Ventury secesjonisty ar2r nie opijam, bo do domu właściwie nocą zaglądam... Ale co się odwlecze, to nie uciecze... Edytowane 7 Grudnia 2007 przez wojtaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) Witam wszystkich Ar2r gratulacje :( , fajne moto :clap: najważniejsze jest spełnianie swoich marzeń a Ty ostatniomowiłeś głównie o Venturze-czyż nie tak było?.Ja jednak pozostanę wierny VN-om :wink: , też myślę o czymś większym ale to może w połowie sezonu,poprostu jakoś nie mogę się rozstać ze swoim sprzętem.Wojtaq nie wypominam Ci altzhaimera poprostu delikatnie zpytałem czy nie zapomniałeś ale to już się więcej niepowtórzy będę cierpliwie czekał na nr. konta i kwotę jaką mam przesłać.Mam nadzieję, że jak już będą znaczki na 2008 r to też pomożesz nam w ich zdobyciu sam widzisz ile radości sprwia nam posiadanie nowych zabawek. Ja już zamawiam 2 szt. o ile będziesz chciał się tym zająć.Jedziemy po nowym roku z rodziną w Tatry już pisałem, że moja Oleńka będzie się uczyć jeździć na nartach i jak zgłębi podstawy to może jeszcze w tym roku jakiś wypad do Czech lub Austrii, zobaczymy jak będzie ale plany są i to najważniejsze. Pozdrawiam wszystkich i szerokości :( Edytowane 7 Grudnia 2007 przez Piotr27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Krasnal chcesz skrzydelka takie jak wszyscy w tym dziale??Hmmm... na VN'ie zrobiłem dotychczas jakieś 12km, więc nie śmiałem prosić, ale jak to mówią ""jak dają to bierz, jak biją to uciekaj" :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi