czaki38 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Jakby co ja również jestem chętny na naszywke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 witamdziś po moich instrukcjach dołączył do nas Bumik spoko koleś i powiedzmy mój podopieczny powitajcie go panowie tak coby sie nie wystraszył hehhehe ar2r mozesz dopisać go do listy znasz go to ten od trajki Huzarnapewno go pamietasz pozdro panowie jedno pytanko niema ktos czasami przedniej tarczy hamulowej od vn 800 bo tak jakoś sie składa że bym potrzebował dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 NulekTarcze są tutajhttp://www.moto-akcesoria.pl/index.php?cPa...b211de79a7eab96Nie wiem czy to drogo czy nie, jutro zapytam czy nie znajdzie się nic taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bumik Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 witamjestem tutaj nowy , klikam z wolsztyna a wciagnął mnie do vroc nullek od którego kupiłem vulcana czekam tylko na numer i dopełnie reszte formalnosci . pozdrowienia dla chłopaków z Piły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Bumik. Witamy w klubie. Nullek juz cie zaawizowal. Dopisuje cie do grupy VROC. Niech ci Nullka sprzet sluzy jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Witam :icon_biggrin: . Dużo was z zachodu tutaj. Czy to jakiś układ jest :icon_mrgreen: :D pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 U nas w Husarii nazwali nas klanem Kawasaki :D jeden poleca drugiemu sprzet na jakim jezdzi, bo wbrew obiegowym opiniom kawa sie nie psuje, a jest lepsza niz Drag 650 (nikogo nie chcialem urazic) i tak sie ciagnie ten lancuszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Witam :icon_biggrin: . Dużo was z zachodu tutaj. Czy to jakiś układ jest :icon_mrgreen: :D pzdre tam, a ja z centralnego żoliborza. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 a ja z samego miasta Łodzi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 witamjestem tutaj nowy , klikam z wolsztyna a wciagnął mnie do vroc nullek od którego kupiłem vulcana czekam tylko na numer i dopełnie reszte formalnosci . pozdrowienia dla chłopaków z Piły Wiam Bumik z centralnej PolskiDobrze, że do nas dołączyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Bumik witaj w klubie,pozdrowienia z Łodzi. :buttrock: Ps.Dex śmigasz motongiem po mieście może, jakoś ostatnio chyba Cię widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Cześć Bumik,Witaj w jedynym słusznym zestawieniu: homo sapiens + VN.Zdrów i do zobaczenia na trasie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 witaj Bumik dobrze wybrałeś :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam ponownie.Jestem jeszcze zielony - czy ktoś mógłby wyjaśnić zasady tego wszystkiego - dokładnie (chodzi mi o te numery vroc itd.) - przeglądałem forum ale może coś przeoczyłem.Właścicielem motorku jestem od miesiąca ale chciałbym aktywnie we wszystkim uczestniczyć.Jak to jest z tymi naszywkami - u kogo można dostać i za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Numer VROC otrzymujesz po zarejestrowaniu sie na stronie www.vroc.org - w dziale become a memnber jest przeprowadzana procedura rejestracji. VROC - Vulkan Riders and Owners Club - tego nie musze tłumaczyc chyba. Naszywki ma WWaldi - skontkauj sie z nim - on ci powie czy jeszcze sa i za ile. Jak chcesz wiedziec cos wiecej pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi