Unek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 A co to Panowie i Panie dzial Vroc zamarzł, czy tak wszyscy pilnie w garażach poznikali? Ani slychu a ni widu po kolegach Vroc. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Cale forum bo przejsciac z przeniesieniem go jakos troche obumarlo. ale coraz blizej wiosny wiec .. na pewno ozyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Brawo Unek :clap: , przerwałeś milczenie mam nadzieję, że po garażowych zajęciach wszyscy znajdą chwilę czasu na odwiedzenie VROC-a. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiol1 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zajmuje sie ktos z Was jeszcze naszywkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryo Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zajmuje sie ktos z Was jeszcze naszywkami ? Witam, jakby temat nowych naszywek lub znaczków pojawił się - to jestem chętny. Pozdrawiam VROC owców . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 drodzy wulkaniarze-nie mylic z wulkanizatorami, potrzebuje informacji na temat spalania w vn 2000 jak sie prowadzi itd. mam zamiar nabyc drogą kupna dużego vn ale musze miec pełne dsier. dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Napisz do Draco. On uzytkowuje takowe monstrum. Na pewno bedzie potrafil odpowedizec na wszystkie Twoje pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Chyba niebawem pożegnam wasze czcigodne grono... :icon_rolleyes: ...nie wylewajcie łez :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiol1 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 przesiadasz sie na ZX 12 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiol1 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam, jakby temat nowych naszywek lub znaczków pojawił się - to jestem chętny. Pozdrawiam VROC owców . Sprawdzałem u "producenta" Naszywki - gdyby zamawiać takie jak przy znaczku grupy, ok 10 cm szerokości - wyszłoby po ok 15 zł. Są jacyś chętni ? Minimalne zamówienie 10 szt - więc dla sioebie samego zamawiać nie bede - Czy są inni chętni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 ja sie pisze nawet na 3 szt :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ja się piszę na 1 sztukę. Jakby co dawaj znać na priv co i jak z płatnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 i ja takowych 2 sztuki bym poprosil ;)dziekuje no i oczywiscie co i jak z platnoscia? zaznaczam, ze przesylka bedzie nico drozsza niz krajowa bo do Anglicka trza by slac ;) pozdra :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryo Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Sprawdzałem u "producenta" Naszywki - gdyby zamawiać takie jak przy znaczku grupy, ok 10 cm szerokości - wyszłoby po ok 15 zł. Są jacyś chętni ? Minimalne zamówienie 10 szt - więc dla sioebie samego zamawiać nie bede - Czy są inni chętni ? Witaj - na 4 szt piszę się już dziś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi