wadir Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 widzę, że jest już dział VROC, ale pojawia mi się komunikat, że nie posiadam uprawnień do rozpoczynania tematów...gdzie można uzyskać te uprawnienia?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Nie wiem gdzei mozna ale ja moge zakladac nowe tematy - zreszta zalozylem powitalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 może Ty jako moderator możesz?ja mam nadal komunikat: "Nie posiadasz uprawnień na rozpoczynanie tematów w tym forum" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 No a sprobuj sie dopisac w powitalni. Moderatorem to jestem ale nie dzialu VROC (jeszcze :D) na razie tylko dzialu PIŁA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam Panowie. Ostatnio chciałem zakupić u WWaldi-ego naszywki (wpłaciłem nawet kaskę) a tu okazało się, że już brak :buttrock: Troszkę się wkurzyłem :evil: bo niby miałem dostać(było 10 sztuk) a tu nagle okazało się, że już nie ma i że odsyła mi kaskę. Jest więc ktoś chętny na naszywki - wwaldi pisał, że jeśli będzie większa ilość to zamówi nową partię. Ja sam jestem chętny na dwie sztuki. P.s. A może ktoś chce odsprzedać swoje :buttrock: . Chętnie kupił bym tez inne gadżety (naklejki, znaczki itp) VROC. \pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam Panowie. Ostatnio chciałem zakupić u WWaldi-ego naszywki (wpłaciłem nawet kaskę) a tu okazało się, że już brak :flesje: Troszkę się wkurzyłem :evil: bo niby miałem dostać(było 10 sztuk) a tu nagle okazało się, że już nie ma i że odsyła mi kaskę. Jest więc ktoś chętny na naszywki - wwaldi pisał, że jeśli będzie większa ilość to zamówi nową partię. Ja sam jestem chętny na dwie sztuki.P.s. A może ktoś chce odsprzedać swoje :buttrock: . Chętnie kupił bym tez inne gadżety (naklejki, znaczki itp) VROC. \pozdrawiam. Ja tez czekam zamowilem cztery sztuki,ale waldi nie podal mi jeszcze nr.konta :buttrock: Wiec czekam nadal cierpliwie :evil: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Ja tez czekam zamowilem cztery sztuki,ale waldi nie podal mi jeszcze nr.konta :evil: Wiec czekam nadal cierpliwie :evil: Pozdrawiam! Widocznie zapas już się wyczerpał :flesje: , zróbmy listę chętnych żeby było wiadomo ile zamówić.Z tego co pamiętam jest jakaś minimalna ilość, którą mogą zrobić, ale to najlepiej będzie wiedział WWaldi.Ja chyba dostanę zamówione naszywki ale chętnie zapiszę się jescze na 2-3 szt :buttrock: więc dopisuję się do listy.Może (oczywiście po uzgodnieniu z WWaldim) wpłacimy kasę przy zamawianiu naszywekżeby nie obciążać finansowo Waldiego, przecież to Jego dobra wola, że podjął się realizacji naszych zamówień - DZIĘKI WWaldi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Dex ja też chciałem mieć ten znaczek VROC pod avatarem ale jednak zaczynałem w C.Y.C wiec zostaje tutaj Tylko szkoda że nie można miec dwóch jednoczesnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Jacus, piszac, ze "przylaczam sie do zabawy". mialem na mysli UMOZLIWIENIE mi wejscie na forum vroc. A ze piewrsza milosc zawsze sie pamieta itd. itp. bleble :icon_question:, wiec chce miec w avatarku dalej cyc-a :icon_question: Edytowane 3 Listopada 2007 przez Dex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Co do naszywek VROC, na razie mamy tak: szwarc - 2 sztuki piotr27 - 3 sztuki no i jak Alex36 nie dostanie to jeszcze 4 sztuki Czy ktoś jeszcze się dołącza. WWaldi ile potrzeba minimum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Panowie równierz zgłaszam sie do grupy VROC i proszę o naszywkę /proszę podać na PW cene i numer konta do kogo wysłać kaske/ a jeszcze mam pytanie jak zarejestrować sie w VROCu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Jacus, piszac, ze "przylaczam sie do zabawy". mialem na mysli UMOZLIWIENIE mi wejscie na forum vroc. A ze piewrsza milosc zawsze sie pamieta itd. itp. bleble :icon_mrgreen:, wiec chce miec w avatarku dalej cyc-a :notworthy:Mam podobnie. Dwóch znaczków mieć nie można. Zaczynałem w EKG i dlatego przy tym znaczku pozostanę, co nie znaczy, że do VROCa nie chcę (co widać w moim podpisie).pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Panowie równierz zgłaszam sie do grupy VROC i proszę o naszywkę /proszę podać na PW cene i numer konta do kogo wysłać kaske/ a jeszcze mam pytanie jak zarejestrować sie w VROCu? Tu masz link do strony VROC, ja bez znajomości języka przebrnałem przez proces rejestracji, dostaniesz maila zwrotnego a potem maila z nadanym nr. VROCMoże to potrwać chociaż u mnie był na drugi dzień, a i jeszcze jedno przeglądaj spamy z tego co czytałem to czasami tak bywa że maile z VROC tam trafiają.Jakbyś miał jakiś problem wal do Ar2r, On chyba najlepiej zna wszystkie procedury i napewno chętnie pomorze w rejestracji i odpowie na wszystkie pytania.Pozdrawiam http://www.vroc.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 wielkie dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Dexiu nikt nam nie zabieże dostepu do VROC bo jesli by kto to zrobił to bedzie miał do czynienia z moim obronym Jamnikiem Szorstkowlosym :biggrin: A Ty znasz tę bestię :biggrin: Edytowane 3 Listopada 2007 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi