kilu Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Ludzie k*rwa karte motorowerowa zrobilem!! MASAKRA JAK JA SIĘ CIESZĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Nooooooo, to kilu gratuluje ci, bedziesz jezdzil zgodnie z prawem. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisiu Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Ja tesh równiez gratuluje :) ja zrobiłem karte motorowerową 1 czerwca w tym roku :).I jakos od tej pory ciągnie mnie do motorków... i niee tylko :DD.A tak apropo Kilu ile ty masz lat ??(chem wiedziec tak sobie :D)jak bys chciał wiedziec ja mam latek 14 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Tez sie tak cieszylem jak ja zrobilem :D, ale i tak na motorkach jezdzilem juz duzzzzooo wczesniej tylko ze nie po ulicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Czolem! No to GRATULUJE!!!I milego smigania zycze :D.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Gratuluje ci!!! A propo wieku to czy jest ktoś z wawy kto ma 14 lat( niekoniecznie) i jakiegoś fajnego sprzęta pośmigał bym sobie bo tak w samotności to już trochę mi się nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Witam.ja też gratuluje, a karte zrobiłem w wieku 13 lat i..........kilk lat później w bezczelny sposob sprefarowana przez moją mame w pralce. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 gratuluje i życzę bezkolizyjnej jazdy, z której będzie płynąć tylko i wyłącznie czysta............. przyjemność :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 O co teraz po tym jak weszły nowe przepisy daje karta motorowerowa?Bo motorowerami do 50ccm to juz na karte rowerową można jezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Dolaczam sie do gratulacjiJa zrobile karte w wieku 13 lat Bo motorowerami do 50ccm to juz na karte rowerową można jezdzic. Pierwsze slysze 8O Moze ktos to potwierdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeTe Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Bo motorowerami do 50ccm to juz na karte rowerową można jezdzic. To trochę nielogiczne, bo motorower to pojazd o poj. 50 cm3 i V max = 45 km/h. Motorowery nie mają więcej niż 50 ccm. Zresztą jakby tak było to po co komu karta motorowerowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Karta rowerowa jest na rowery a motorowerowa na motorowery - inaczej po co by to było?Kilou: gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 O co teraz po tym jak weszły nowe przepisy daje karta motorowerowa?Bo motorowerami do 50ccm to juz na karte rowerową można jezdzic. widze że kolega z Łodzi . To już piąty teoretycznie.witam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Wyatt co miałeś na myśli twierdząc że jestem z Łodzi?? A na motocyklach :D do 50ccm i v-max poniżej 45km/h mozna jezdzic juz na karte rowerową od 13 roku życia, zaś od 18 na dowód osobisty. Tylko jeśli odblokujemy sobie nasz motorek i będzie jechał więcej niż 45km/h to wtedy juz 13 latek z kartą rowerową na nim jezdzic nie może tylko dorosły na dowód osobisty. Dlatego dziwi mnie poco jesce karta motorowerowa?? moze na niej mozna się poruszac namotocyklach do 80ccm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 i jeszcze jedno czemu w informacji o poscie pokazuje że został napisany o 1:21 (bodajże)skoro u mnie jest po 2?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi