damiaan91 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Nie 9km tylko 9kw. senda ma 9km, mam sende xtreme R 2002r i mam jak wół w książce serwisowej napisane że mam 9km a nie 9kw!! 9kw to wychodzi koło 13km. I nie kłuć się ze mną... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 senda ma 9km, mam sende xtreme R 2002r i mam jak wół w książce serwisowej napisane że mam 9km a nie 9kw!! 9kw to wychodzi koło 13km. I nie kłuć się ze mną... :) Czytanie ze zrozumieniem się kłania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 jeśli łamią ci się plastiki albo masz 12km w sendzie to przykro ale ja mam sende i w książce serwisowej jest napisane że mam 9km a plastiki nigdy mi sie nie połamały bo są elastyczne nie wiem o jakiej ty sendzie gadasz takie głupoty! Nie wiem jak jest w tych sendach z powyzej roku 2000.ale te 96-98 plastiki maja okrutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 AM 6 w zależności od wersji i w jakim motocyklu jest zamontowany ma moc od 8 do 12KM zależy to od wału, wydechu i zastosowanego gaźnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Nie wiem jak jest w tych sendach z powyzej roku 2000.ale te 96-98 plastiki maja okrutne.ja mam 99' i poprzedniemu wlascicielowi pare razy spadla, 3 razy ulamal klamke hamulca, ale plastiki ok, nawet zadnych sladow niema jedynie kilka rys. ogolnie wydaja mi sie wytrzymale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 AM 6 w zależności od wersji i w jakim motocyklu jest zamontowany ma moc od 8 do 12KM zależy to od wału, wydechu i zastosowanego gaźnika.Tylko, że Senda nie ma silnika AM6 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Tylko, że Senda nie ma silnika AM6 :biggrin:Tylko, że nikt tego nie powiedział :D :flesje: :biggrin: a rozmowa była o mocy AM6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Tylko, że nikt tego nie powiedział :buttrock: :) :notworthy: a rozmowa była o mocy AM6I o to się rozchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 to jaki silnik ma w końcu senda? wydawało mi się że ma to samo co w rs/rx i całej reszcie tzn właśnie minarelli am6 :icon_razz: to jaki silnik ma w końcu senda? wydawało mi się że ma to samo co w rs/rx i całej reszcie tzn właśnie minarelli am6 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Senda ma silnik produkcji derbi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 aha, podepne sie przy okazji, to jakie motocykle w końcu mają am6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 No tak senda ma silnik produkcji poprostu "derbi" ale wiele osób mówi ze te silniki i am6 są bardzo podobne. ale czy to prawda to niewiem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 No tak senda ma silnik produkcji poprostu "derbi" ale wiele osób mówi ze te silniki i am6 są bardzo podobne. ale czy to prawda to niewiem.PozdroSilniki Derbi są bardzo podobne do KTMowskich 50ccm do AM6 są mało podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 AM6 maj yamahy, apki, malagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) +Rieju, +mbk Edytowane 27 Lutego 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi