KUD?Y Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 widzicie chłopaki...jezdzić można na każdym sprzęcie, nie tylko na plastikach... trzeba tylko chcieć :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Na lotnisku za Rykami, był gościo Jawą TS350. Wykonywał prawie takie same popisy jak inni na plastikach. Większość oglądających go śmiała się z niego, gdy jechał np. stojąc na siedzeniu, czy wykonując high chair. Dla mnie ten człowiek więcej potrafił. Trudniej jest wykonywać ewolucje na motocyklu który nie jest stabilny, ma dużo mniej koni aby można było swobodnie operować manetką, zawieszenie do dupy czy ekstra hiper super mega hamulce. W tym przypadku także ten człowiiek więcej potrafi niż nie jeden stunter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 http://www.angyalzoltan.hu/videok/ a tak zeby niesmiecic, na jakims filmiku z bielawy czy skads, niepamietam gdzie to bylo, jezdzil koles na jakims takim starym simsonie czy czyms, z tarcza z przodu jak on si enazywal?wie ktos moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 hehehe .... sensej :( nie ma co niezły kat z kolesia /... moze to troszke komicznie wygląda, ... bo przyzwyczajeni jestesmy do ryku wielkich i zajebistych plastików... ae szacuneczek ziomuś szacuneczek dla ciebie bo duzo potrafisz :0 ja osobiście nawet na gumie jescze nie prubowałem stawiac.... ale wydaje mi się, że trzeba duzo cwiczyć żeby dojśc do takiego czegoś. .:0 pozdro 600 :) :cool: :( :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Szacuneczek dla goscia!!! :D :) :wink: :D Edytowane 12 Lutego 2007 przez WLD_Wlodi Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turo Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 http://www.angyalzoltan.hu/videok/ a tak zeby niesmiecic, na jakims filmiku z bielawy czy skads, niepamietam gdzie to bylo, jezdzil koles na jakims takim starym simsonie czy czyms, z tarcza z przodu jak on si enazywal?wie ktos moze? Może na rg 80 bo kiedyś koleś wygrał bielawe na takim czymś. Nawet nieżle wymiatał ale według mnie nie powinien wygrać. Na lotnisku za Rykami, był gościo Jawą TS350. Wykonywał prawie takie same popisy jak inni na plastikach. Większość oglądających go śmiała się z niego, gdy jechał np. stojąc na siedzeniu, czy wykonując high chair. Dla mnie ten człowiek więcej potrafił. Trudniej jest wykonywać ewolucje na motocyklu który nie jest stabilny, ma dużo mniej koni aby można było swobodnie operować manetką, zawieszenie do dupy czy ekstra hiper super mega hamulce. W tym przypadku także ten człowiiek więcej potrafi niż nie jeden stunter. Wątpie żeby więcej potrafił niż prawdziwi stunterzy. Jego zasób trików był bardzo skromny i wszystko było robione na siłę. Ciekawe jakie cyrcle by kręcił na tej jawie. Na wszystkim się da bo łepki nawet na skuterach zajebiście wymiatają i robią stopale po 100m i cyrcle. Mi się nie widzi taki stunt i nie nazywam to stuntem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Na wszystkim się da bo łepki nawet na skuterach zajebiście wymiatają i robią stopale po 100m i cyrcle. i jest to duzo prostsze niz na maszynie wazacej 200kg chociaz i tak swoje trzeba wyjezdzic by robic wolne gumy i cyrkle nawet lekkim sprzetem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Może na rg 80 bo kiedyś koleś wygrał bielawe na takim czymś. Nawet nieżle wymiatał ale według mnie nie powinien wygraćna rg to jezdzil stunter 13a mi chodzi o goscia na starym simsonie przerobionym.Wątpie żeby więcej potrafił niż prawdziwi stunterzya jak jezdzi jawą to juz niemozna nazwac go stunterem?!?!?np. Edytowane 15 Lutego 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 na rg to jezdzil stunter 13a mi chodzi o goscia na starym simsonie przerobionym. a jak jezdzi jawą to juz niemozna nazwac go stunterem?!?!?np. Siemka 1 moze jezdzic czym czce byle dobrze no i widowiskowo. pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 na rg to jezdzil stunter 13 Gdzie znajde film z jego udziałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) np: http://www.nogal.rubikon.pl/stunter13/____...Dy_MovE____.wmv Edytowane 15 Lutego 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 niezły koles za taką jadne na mz'tce naleza mu się wielkie brawaja sam osobiscie bałbym się czy motor sie nie rozpadnie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Wątpie żeby więcej potrafił niż prawdziwi stunterzy. Jego zasób trików był bardzo skromny i wszystko było robione na siłę. Ciekawe jakie cyrcle by kręcił na tej jawie. Na wszystkim się da bo łepki nawet na skuterach zajebiście wymiatają i robią stopale po 100m i cyrcle. Mi się nie widzi taki stunt i nie nazywam to stuntem. Spróbuj sobie na Jawie TS350 jechać na jednym kole, gdzie waga może i mniejsza za to stosunek mocy przypadającej na 1 kg jest nieporównywalnie mniejsza, reakcja na dodanie gazu dużo bardziej opóźniona, a rama trzęsie się jak galareta. Może było na siłę, ale z tym motocyklem nie da rady inaczej. Jestem zdania że jeśli gość nieźle wymiatał na Jawie, to po przesiadce na plastika i wyczuciu sprzęta byłby lepszy od innych. Ps. Jakie masz kryterium co do stuntu? Żeby być stuntman'em trzeba mieć japońca pod dupą o poj. min. 600ccm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Dokładnie - jak mi postawisz Jawe i utrzymasz ją w pionie to bede Ci brawo bił. CBRą F2 to 13 latek by to zrobił nawet, więc co to za sztuka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 niezły kozak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi