Skocz do zawartości

mistrz

Jimmy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na lotnisku za Rykami, był gościo Jawą TS350. Wykonywał prawie takie same popisy jak inni na plastikach. Większość oglądających go śmiała się z niego, gdy jechał np. stojąc na siedzeniu, czy wykonując high chair. Dla mnie ten człowiek więcej potrafił. Trudniej jest wykonywać ewolucje na motocyklu który nie jest stabilny, ma dużo mniej koni aby można było swobodnie operować manetką, zawieszenie do dupy czy ekstra hiper super mega hamulce.

W tym przypadku także ten człowiiek więcej potrafi niż nie jeden stunter.

• 2 tygodnie później...

hehehe .... sensej :( nie ma co niezły kat z kolesia /... moze to troszke komicznie wygląda, ... bo przyzwyczajeni jestesmy do ryku wielkich i zajebistych plastików... ae szacuneczek ziomuś szacuneczek dla ciebie bo duzo potrafisz :0 ja osobiście nawet na gumie jescze nie prubowałem stawiac.... ale wydaje mi się, że trzeba duzo cwiczyć żeby dojśc do takiego czegoś. .:0 pozdro 600 :) :cool: :( :( :(

http://www.angyalzoltan.hu/videok/

a tak zeby niesmiecic, na jakims filmiku z bielawy czy skads, niepamietam gdzie to bylo, jezdzil koles na jakims takim starym simsonie czy czyms, z tarcza z przodu jak on si enazywal?wie ktos moze?

Może na rg 80 bo kiedyś koleś wygrał bielawe na takim czymś. Nawet nieżle wymiatał ale według mnie nie powinien wygrać.

Na lotnisku za Rykami, był gościo Jawą TS350. Wykonywał prawie takie same popisy jak inni na plastikach. Większość oglądających go śmiała się z niego, gdy jechał np. stojąc na siedzeniu, czy wykonując high chair. Dla mnie ten człowiek więcej potrafił. Trudniej jest wykonywać ewolucje na motocyklu który nie jest stabilny, ma dużo mniej koni aby można było swobodnie operować manetką, zawieszenie do dupy czy ekstra hiper super mega hamulce.

W tym przypadku także ten człowiiek więcej potrafi niż nie jeden stunter.

Wątpie żeby więcej potrafił niż prawdziwi stunterzy. Jego zasób trików był bardzo skromny i wszystko było robione na siłę. Ciekawe jakie cyrcle by kręcił na tej jawie. Na wszystkim się da bo łepki nawet na skuterach zajebiście wymiatają i robią stopale po 100m i cyrcle. Mi się nie widzi taki stunt i nie nazywam to stuntem.

Na wszystkim się da bo łepki nawet na skuterach zajebiście wymiatają i robią stopale po 100m i cyrcle.

i jest to duzo prostsze niz na maszynie wazacej 200kg chociaz i tak swoje trzeba wyjezdzic by robic wolne gumy i cyrkle nawet lekkim sprzetem :)

Może na rg 80 bo kiedyś koleś wygrał bielawe na takim czymś. Nawet nieżle wymiatał ale według mnie nie powinien wygrać

na rg to jezdzil stunter 13

a mi chodzi o goscia na starym simsonie przerobionym.

Wątpie żeby więcej potrafił niż prawdziwi stunterzy

a jak jezdzi jawą to juz niemozna nazwac go stunterem?!?!?

np.

Edytowane przez Jimmy

na rg to jezdzil stunter 13

a mi chodzi o goscia na starym simsonie przerobionym.

a jak jezdzi jawą to juz niemozna nazwac go stunterem?!?!?

np.

Siemka 1

moze jezdzic czym czce byle dobrze no i widowiskowo.

pozdrawiam

:icon_mrgreen:

Wątpie żeby więcej potrafił niż prawdziwi stunterzy. Jego zasób trików był bardzo skromny i wszystko było robione na siłę. Ciekawe jakie cyrcle by kręcił na tej jawie. Na wszystkim się da bo łepki nawet na skuterach zajebiście wymiatają i robią stopale po 100m i cyrcle. Mi się nie widzi taki stunt i nie nazywam to stuntem.

Spróbuj sobie na Jawie TS350 jechać na jednym kole, gdzie waga może i mniejsza za to stosunek mocy przypadającej na 1 kg jest nieporównywalnie mniejsza, reakcja na dodanie gazu dużo bardziej opóźniona, a rama trzęsie się jak galareta.

Może było na siłę, ale z tym motocyklem nie da rady inaczej.

Jestem zdania że jeśli gość nieźle wymiatał na Jawie, to po przesiadce na plastika i wyczuciu sprzęta byłby lepszy od innych.

Ps. Jakie masz kryterium co do stuntu? Żeby być stuntman'em trzeba mieć japońca pod dupą o poj. min. 600ccm?