Skocz do zawartości

Salve 2007 - 1 lipiec

Piotrek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście temat rozkręca się po imprezie bo do imprezy było 1,5 strony napisane, szkoda ze się nie zgadaliśmy :D Z forum widziałem tylko Stiflera i mam dla Ciebie Stifler zdjęcia ale będą za około 3 tygodnie ponieważ kolega którego zdjęcia aparatem robiłem ja wyjechał i na razie zdjęć nie bedzie :(

Ale jak tylko wróci to wstawię wszystkie fotki jakie zrobiłem o ile mi tematu nie zamkną.

Impreza była dobrze zorganizowana, pod kościołem było też fajnie. Parada zrobiła na mnie duże wrażenie, rok temu nie było tyle wiary. Później Wielkim Buczku było tez ok gdyby nie połączona impreza motocyklowa z festynem rodzinnym. Zajechałem tam w miarę wcześnie bo w paradzie jechaliśmy w pierwszej 20, jesteśmy na miejscu i oczywiście ani jednego wolnego stolika bo siedzą emeryci z rodzinami którzy już nie powiem jak komentowali :clap: My mieliśmy impreze a do tego sołtys za jednym zamachem zrobił sobie festyn na którym główną atrakcja będzie przyjazd motocykli ;) Po przyjezdzie rozłożyliśmy się na trawie to dziadki chodziły i mówili: "gdzie siedzisz na przejsciu" to już mu chciałem powiedzieć co nie co ale się powstrzymałem :clap:

Mam nadzieje ze na przyszłym bliskim zlocie czyli gdzieś w Skalmierzycach(to jest ten zlot co rozdawali takie karteczki) czy coś takiego zobaczymy się większa ekipa forumowa. Także już możecie zakładać nowy temat :clap:

PS Jak ktoś posiada więcej zdjęć albo filmów np. .z parady to wrzucajcie :clap:

Pozdrawiam i dzięki za zlot :clap:

witam

było OK, no i TSA

co do połączenia imprezy z festynem to pamiętajcie że były to urodziny ks Sławka

w dodatku za darmochę

pozdrawiam

Art.

ps. dzięki ekipie z Rybnika za wspólną jazdę, dołączyłem do was w Gliwicach

Oczywiście temat rozkręca się po imprezie bo do imprezy było 1,5 strony napisane, szkoda ze się nie zgadaliśmy :buttrock: Z forum widziałem tylko Stiflera i mam dla Ciebie Stifler zdjęcia ale będą za około 3 tygodnie ponieważ kolega którego zdjęcia aparatem robiłem ja wyjechał i na razie zdjęć nie bedzie :(

Ale jak tylko wróci to wstawię wszystkie fotki jakie zrobiłem o ile mi tematu nie zamkną.

Impreza była dobrze zorganizowana, pod kościołem było też fajnie. Parada zrobiła na mnie duże wrażenie, rok temu nie było tyle wiary. Później Wielkim Buczku było tez ok gdyby nie połączona impreza motocyklowa z festynem rodzinnym. Zajechałem tam w miarę wcześnie bo w paradzie jechaliśmy w pierwszej 20, jesteśmy na miejscu i oczywiście ani jednego wolnego stolika bo siedzą emeryci z rodzinami którzy już nie powiem jak komentowali :lapad: My mieliśmy impreze a do tego sołtys za jednym zamachem zrobił sobie festyn na którym główną atrakcja będzie przyjazd motocykli :D Po przyjezdzie rozłożyliśmy się na trawie to dziadki chodziły i mówili: "gdzie siedzisz na przejsciu" to już mu chciałem powiedzieć co nie co ale się powstrzymałem :(

Mam nadzieje ze na przyszłym bliskim zlocie czyli gdzieś w Skalmierzycach(to jest ten zlot co rozdawali takie karteczki) czy coś takiego zobaczymy się większa ekipa forumowa. Także już możecie zakładać nowy temat :wink:

PS Jak ktoś posiada więcej zdjęć albo filmów np. .z parady to wrzucajcie :(

Pozdrawiam i dzięki za zlot :(

O przepraszam, ja też byłem :wink: Generalnie było w porządku, tylko szkoda że jak dotarliśmy po paradzie na miejsce to właśnie nie było gdzie siedzieć i w ogóle straszny tłok :( Ma ktoś jakieś fotki lub filmy??

Trzeba by jakoś załatwić filmiki tych ludzi z wiosek, przez które przejeźdzaliśmy.. Tam prawie kazdy miał kamere:) Jest ktoś z tamtych rejonów??

O przepraszam, ja też byłem :wink: Generalnie było w porządku, tylko szkoda że jak dotarliśmy po paradzie na miejsce to właśnie nie było gdzie siedzieć i w ogóle straszny tłok ;) Ma ktoś jakieś fotki lub filmy??

masz filmik na którym Cie widać .. a mnie widać od połowy bo za szybko wjechałem..

sorqa za byka, już poprawiam, a co do filmu to coś nagle przerwało, ale spróbuję na inny serwer

filmiki powinny być tam gdzie fotki czyli TU

co do filmików nie wiem, czy odpalą, bo pierwszy raz wrzucam na picase filmiki.

Robiłem je cyfrówką stojąc obok drogi przy wjeździe do Buczku (koło domu babci i dziadka). Niestety kuzyn nie chciał kręcić i robić fotek podczas parady

UPDATE:

KLIK

wszystkie inne filmiki jakie posiadam wyglądają mniej więcej tak samo, bo były robione z tego samego miejsca.

Pod koniec słychać ja pier i filmik się kończy. Oświadczam wszem i wobec, że mówiłem w tedy ja pierdziele, a nie ja pier!@#$%& :-) pozdzro

jaśli chcecie moge wgrać resztę filmików

Edytowane przez Piotreek