Piotrek Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 co prawda z paradą to prawda, ale można było ją znacznie skrócić, w Trzcinicy na rondzie zamiast jechać w prawo można było jechać prosto i było by sporo bliżej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz535 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 ...ale byście nie gadali było SUPER........ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Oczywiście temat rozkręca się po imprezie bo do imprezy było 1,5 strony napisane, szkoda ze się nie zgadaliśmy :D Z forum widziałem tylko Stiflera i mam dla Ciebie Stifler zdjęcia ale będą za około 3 tygodnie ponieważ kolega którego zdjęcia aparatem robiłem ja wyjechał i na razie zdjęć nie bedzie :(Ale jak tylko wróci to wstawię wszystkie fotki jakie zrobiłem o ile mi tematu nie zamkną.Impreza była dobrze zorganizowana, pod kościołem było też fajnie. Parada zrobiła na mnie duże wrażenie, rok temu nie było tyle wiary. Później Wielkim Buczku było tez ok gdyby nie połączona impreza motocyklowa z festynem rodzinnym. Zajechałem tam w miarę wcześnie bo w paradzie jechaliśmy w pierwszej 20, jesteśmy na miejscu i oczywiście ani jednego wolnego stolika bo siedzą emeryci z rodzinami którzy już nie powiem jak komentowali :clap: My mieliśmy impreze a do tego sołtys za jednym zamachem zrobił sobie festyn na którym główną atrakcja będzie przyjazd motocykli ;) Po przyjezdzie rozłożyliśmy się na trawie to dziadki chodziły i mówili: "gdzie siedzisz na przejsciu" to już mu chciałem powiedzieć co nie co ale się powstrzymałem :clap: Mam nadzieje ze na przyszłym bliskim zlocie czyli gdzieś w Skalmierzycach(to jest ten zlot co rozdawali takie karteczki) czy coś takiego zobaczymy się większa ekipa forumowa. Także już możecie zakładać nowy temat :clap: PS Jak ktoś posiada więcej zdjęć albo filmów np. .z parady to wrzucajcie :clap: Pozdrawiam i dzięki za zlot :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Misiak, ze Szkieleta byliśmy chyba tylko my. Ale naopowiadaliśmy sporo i za rok na pewno bedzie większa ekipa :biggrin: TSA w starym składzie - to była niezła niespodzianka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 już podawałem linka do fotek, ale jak pisałem wcześniej aparat mi zaginął na jakiś czas, mam również filmiki, ale nie wiem, czy opłaca mi się je wrzucać na serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtXV Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 witambyło OK, no i TSAco do połączenia imprezy z festynem to pamiętajcie że były to urodziny ks Sławka w dodatku za darmochępozdrawiam Art. ps. dzięki ekipie z Rybnika za wspólną jazdę, dołączyłem do was w Gliwicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Oczywiście temat rozkręca się po imprezie bo do imprezy było 1,5 strony napisane, szkoda ze się nie zgadaliśmy :buttrock: Z forum widziałem tylko Stiflera i mam dla Ciebie Stifler zdjęcia ale będą za około 3 tygodnie ponieważ kolega którego zdjęcia aparatem robiłem ja wyjechał i na razie zdjęć nie bedzie :(Ale jak tylko wróci to wstawię wszystkie fotki jakie zrobiłem o ile mi tematu nie zamkną.Impreza była dobrze zorganizowana, pod kościołem było też fajnie. Parada zrobiła na mnie duże wrażenie, rok temu nie było tyle wiary. Później Wielkim Buczku było tez ok gdyby nie połączona impreza motocyklowa z festynem rodzinnym. Zajechałem tam w miarę wcześnie bo w paradzie jechaliśmy w pierwszej 20, jesteśmy na miejscu i oczywiście ani jednego wolnego stolika bo siedzą emeryci z rodzinami którzy już nie powiem jak komentowali :lapad: My mieliśmy impreze a do tego sołtys za jednym zamachem zrobił sobie festyn na którym główną atrakcja będzie przyjazd motocykli :D Po przyjezdzie rozłożyliśmy się na trawie to dziadki chodziły i mówili: "gdzie siedzisz na przejsciu" to już mu chciałem powiedzieć co nie co ale się powstrzymałem :( Mam nadzieje ze na przyszłym bliskim zlocie czyli gdzieś w Skalmierzycach(to jest ten zlot co rozdawali takie karteczki) czy coś takiego zobaczymy się większa ekipa forumowa. Także już możecie zakładać nowy temat :wink: PS Jak ktoś posiada więcej zdjęć albo filmów np. .z parady to wrzucajcie :( Pozdrawiam i dzięki za zlot :( O przepraszam, ja też byłem :wink: Generalnie było w porządku, tylko szkoda że jak dotarliśmy po paradzie na miejsce to właśnie nie było gdzie siedzieć i w ogóle straszny tłok :( Ma ktoś jakieś fotki lub filmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 http://www.youtube.com/watch?v=gy1FBIeX_qE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Trzeba by jakoś załatwić filmiki tych ludzi z wiosek, przez które przejeźdzaliśmy.. Tam prawie kazdy miał kamere:) Jest ktoś z tamtych rejonów?? O przepraszam, ja też byłem :wink: Generalnie było w porządku, tylko szkoda że jak dotarliśmy po paradzie na miejsce to właśnie nie było gdzie siedzieć i w ogóle straszny tłok ;) Ma ktoś jakieś fotki lub filmy?? masz filmik na którym Cie widać .. a mnie widać od połowy bo za szybko wjechałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) chciałbym zobaczyć całą paradę z lotu ptaka :-)za chwilę podam link do filmiku z parady Edytowane 4 Lipca 2007 przez Piotreek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Piotrek... A ja chciałbym już zobaczyć ten film... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) sorqa za byka, już poprawiam, a co do filmu to coś nagle przerwało, ale spróbuję na inny serwer filmiki powinny być tam gdzie fotki czyli TU co do filmików nie wiem, czy odpalą, bo pierwszy raz wrzucam na picase filmiki. Robiłem je cyfrówką stojąc obok drogi przy wjeździe do Buczku (koło domu babci i dziadka). Niestety kuzyn nie chciał kręcić i robić fotek podczas parady UPDATE:KLIKwszystkie inne filmiki jakie posiadam wyglądają mniej więcej tak samo, bo były robione z tego samego miejsca. Pod koniec słychać ja pier i filmik się kończy. Oświadczam wszem i wobec, że mówiłem w tedy ja pierdziele, a nie ja pier!@#$%& :-) pozdzro jaśli chcecie moge wgrać resztę filmików Edytowane 4 Lipca 2007 przez Piotreek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 widziałem się na filmie !!! , o je pier**&^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam. No niestety na salve nie byłem, bo miałem wyjazd rodzinny....Arghhhh... a żałuje bo słyszałem że zlot był świetny.... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 widziałem się na filmie !!! , o je pier**&^Na moim? jeśli tak, to w której sekundzie :-) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi