Skocz do zawartości

Salve 2007 - 1 lipiec

Piotrek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie przybyłem do domku :-)

Był to mój 2 zlot w życiu (pierwszy tydzień temu) i zrobił na mnie ogromne wrażenie :-)

Szczególnie parada była bardzo widowiskowa.

I w imieniu mojego dziadka dziękuję za nie zniszczenie płotu, co zdarzyło się wcześniej na zlotach :-)

Mam parę marnych fotek, jak wrzucę na serwer to podam linka:-)

UPDATE:

Fotki są pod tym adresem http://picasaweb.google.pl/piotreek/ (aktualnie się przesyłają)

Edytowane przez Piotreek

Melduję się z powrotem!!

Fantastyczna impreza, niesamowicie nastrojowy kościółek pośrodku pola, fantastyczni ludzie, mnóstwo motocykli, bardzo dłuuuuga parada, świetne żarcie!!

Pozdrawiam wszystkich! Niech żałują ci, co zostali w domku!

Impreza bardzo udana!!!!!!!!! Jest tylko kilka rzeczy, które mnie wnerwiają...

I- młodzi (nie zebym był stary), którzy mają za duzo energi ale o wiele miej umiejętności w prowadzeniu maszyny

II- dziadkowie na swoich chopperkach, którzy robiąc popisówy często narażają innych na straty

III- Harleyowcy(bez obrazy), którym się wydaje, że są ponad wszystkimi..

Poza tym wszystko jest git!!! Jeśli ktoś ma jakaś fotke zawierającą niebieskiego horneta albo żółtą VFR800 to prosze na maila [email protected]

Pozdrawiam wszystkich...

Spotaknie generalnie niezłe , fanie miejsce na mszę

co bym poprawił :

- parada zdecydowanie za długa , w informacjach było że 20 km

tymczasem , nastukaliśmy 43 km - prawie paliwo nam się skończyło,

do tego miejscami prędkość 70 km/h to ciut nie paradnie, nie zabezpieczone skrzyżowania przez organizatorów- przec co auta pomiędzy motocyklami

- festyn w Buczku - ogólnie otwarta impreza , więcej niemotocyklowych turystów niż nas - jakaś taka masówka się zrobiła jak na krakowsikch wiankach - słabo motocyklowy klimat ,więc pojedliśmy i w drogę....

Edytowane przez Polo

Byłem. Hmm z tym mało motocyklowym klimatem to racja. Mi tam się podobała kanonada z tłumikow po zakończeniu mszy :banghead: Wołczyńska ekipa troche w rozsypce pojechała, ale potem na miejscu się zebrała :banghead: Ja szybko wrociłem do domu, parada troche za długa i non stoper żąglerka biegami.

Ale ogolne wrazenie: super.