MYCIOR Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) Czy mozesz podac mi jakis adres gdzie wykonuja takie rzeczy??I ile musialbym na to czekac i jaka cena??Na allegro napiasalem do firmy zajmujacej sie prostowaniem: Ja polecam Firme TECROL (602241793) w bielsku, naprawde solidni.Z tego co wiem to oni prostują rury na maszynie przeznaczonej do tego.Co do cen to 50 zł sztuka plus koszta wysyłki, no chyba ze podwieziesz. pzdr Edytowane 27 Stycznia 2007 przez MYCIOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adizx9r Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Tecrol chyba bedzie najlepszy, tez sie tam wybieram w najblizszym czasie ale ja mam nie daleko na szczeście. Nie wiem jak będzie z rurami bo na rame trzeba dość długo czekać bo mają tam pełne ręce roboty. Najlepiej zadzwoń wcześniej i się dowiedz co i jak. http://www.tecrol.bielsko.pl/tecrol.php?sth=kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 aaaa jeszcze mozesz zadzwonić do Olek Motocykle ta firma jest od TECROL-u jakiś kilometr wiec powinno sie udać.W sumie to takie prostowanie nie zajmuje wiecej niz 10-20 minut zalezy od ugięcia. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/312078cf210e0fd5.html Tu jest moja krzywa laga :P http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/16c7e8aa8c31d8ea.html I to tez :crossy: Jak mowilem nie jest tak tragicznie zgieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkwisz Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 taką lagę wyprostują Ci bez problemu. Bardzo mozliwe ze nawet nie bedzie sladu :icon_eek: przy mocnejszych uderzeniach zostaje slad, widac tak jak by ktos nozem udezyl w rure(oczywiscie to musialby byc strong man :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) Czy do prostowania lagi (ktora jest nieznacznie wygieta pod dolna polka) potrzebne jest jej rozlaczenie od goleni czy ta operacje mozna wykonac na ''kompletnej rurze''? Edytowane 19 Lutego 2007 przez slayer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 nie da sie tego wykonac razemz goleniem.Trzeba wymontować. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkwisz Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 nie zgodzę się. znajomy mial zgięte obie lagi w motocyklu (mocniej niz kolega ktory pokazal na zdjeciu) i spec wyprostowal mu te lagi bez wyciągania z goleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoxl Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 brejdak odawał podobnie krzywe do prostowania to rozłożył je na czesci. Magik musiał je złozyć i dopiero prostował, nie było śladu a moto nieźle dostawało po dziurach i przody tez robiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne2up Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja niestety mialem troszke przykra przygode z magikami.Oddalem im kompletne lagi z goleniem od ZX6 a oni je zozebrali wysrostowali i zlozyli ponownie.Ale po 3 miesiacach okazalo sie ze jedne kur*wa ch*je zapomnieli ich poskrecac, a ja tak se jezdzilem.Lagi okazaly sie byc w srodku kompletnie zorkrecone, wszystko sobie luzem latalo. I niby zajmuja sie tym juz od dawna, a taka fuche odjebali.- Strzeście sie zakladu w Ostrowie Wielk. !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja niestety mialem troszke przykra przygode z magikami.Oddalem im kompletne lagi z goleniem od ZX6 a oni je zozebrali wysrostowali i zlozyli ponownie.Ale po 3 miesiacach okazalo sie ze jedne kur*wa ch*je zapomnieli ich poskrecac, a ja tak se jezdzilem.Lagi okazaly sie byc w srodku kompletnie zorkrecone, wszystko sobie luzem latalo. I niby zajmuja sie tym juz od dawna, a taka fuche odjebali.- Strzeście sie zakladu w Ostrowie Wielk. !!!!! Powiedz mi ze to u witkowskiego??? Jeśli tak to ja juz naprawde nie wiem dlaczego ludzie do niego jeżdżą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 nie zgodzę się. znajomy mial zgięte obie lagi w motocyklu (mocniej niz kolega ktory pokazal na zdjeciu) i spec wyprostowal mu te lagi bez wyciągania z goleni brejdak odawał podobnie krzywe do prostowania to rozłożył je na czesci. Magik musiał je złozyć i dopiero prostował, nie było śladu a moto nieźle dostawało po dziurach i przody tez robiło... Cos mi tu nie gra panowie. Ja widziałem jak sie prostuje taką lage (rure nośną - nie goloeń) i sie wkłada samą rure w ta maszynę. Jak wyślesz cały zestaw do "profejonalnych prostowaczy" to kasuje cie za prostowanie i za demontarz. Wiec albo to nie było profejonalne prostowanie , albo maja jakieś nowe maszyny. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adizx9r Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Szczerze mówiąc to nawet na chłopski rozum biorąc sprawe to nie ma bata żeby wyprostować rury w goleniach :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Powiedzcie czy mocniejsze skrzywienia, rzędu 3 cm, z wypiętrzeniem materiału i odciśniętą krawędzią od półki też jeszcze nadają się do prostowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Powiedzcie czy mocniejsze skrzywienia, rzędu 3 cm, z wypiętrzeniem materiału i odciśniętą krawędzią od półki też jeszcze nadają się do prostowania?A jak myslisz? :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi