magneto Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 serwis na maratonskiej 111, właściciel pan Piotr Szulinski... z tego co wiem maja kasy jak lodu... moze tu sie cos uda, tymbardziej ze oni tez w naszym klimacie... pzdr:) aaa... zapomnialem ze tam sie na nich przejechales, wiec sam juz nie wiem... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Nie bardzo przepadamy za sobą z Panem Piotrem, więc jeśli ktoś ma z Nim dobre stosunki to może pomoże w zbiórce funduszy? Dziś RobB dokona wpłaty zaliczki na piknik. WIĘC JUŻ NIE MA ODWROTU!!!Musimy dozbierać resztę bo zaliczka przepadnie!!! Druga rzecz to Ci, którzy wiedzą, że będą w rzeczony weekend (15-17 czerwca) razem z dziećmi w Ośrodku proszeni są o rezerwowanie sobie miejsc bo czym bliżej imprezy będzie ich coraz mniej, a poza tym głupio by wyszło jakby na imprezie był RobB, ja i może jeszcze ze dwa motocykle czy skutery. Edytowane 29 Marca 2007 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin (Maly) Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Witam wszystkich udzielających się w tak szczytnym celu.ja oczywiście jak bede miał wolny termin w czerwcu podjade na piknik wesprzec kolegow.Jest jednak jeszcze jedna sprawa może dla nie których wyda się glupia ale zaryzykuje...Ostatnio często natykam sie na zawodnka enduro, uczestnika rajdu Dakar- Marka Dąbrowskiego. Pomyslalem że może przy najblizszym spotkaniu warto byloby wspomnieć mu o tej akcji charytatywnej. może miałby jakiś gadżet który by oddal na ten cel. może udało by sie nawet nakłonić go do przyjazdu na piknik. Nie znam kompletnie tego człowieka dlatego na nic nie robie sobie nadzieji. Co wy na to? Uważacie że jest sens z nim spróbować pogadać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 wydaje mi sie, że każda jakakolwiek inicjatywa ma zawsze sens. mam male pytanie; powiedzmy ze ide do potencjalnego sponsora by prosic nawet o male wsparcie. co mialbym odpowiedziec jezeli zapytalby co moze otrzymac w zamian? oczywiscie oprocz satysfakcji z udzielonej pomocy... jakas mala reklama, podziekowanie podczas imprezy...? pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) Oczywiscie ze podziekowanie podczas i mprezy i mozliwe ze po w postaci np. zdjec w antyramie. UWAGA!! Wystawilem na allegro kalendarze 25 szt. od GrandysDuo, na ktorych na odwrocie są podziekowania za wsparcie i podpisy dzieci i wychowawców. Cały dochód z aukcji przeznaczony bedzie na naszą imprezę w Bolimowie. ZAPRASZAM DO LICYTACJI!!http://www.allegro.pl/item189339229_aukcja...9_w_lodzi_.html NADAL POTRZEBUJEMY WSPARCIE FINANSOWEGO!NAWET NAJDROBNIEJSZE KWOTY PRZYBLIZA NAS DO REALIZACJI PIKNIKU!!!.Przypominam nr konta na ktore mozna dokonywac wpłatJarosław Jan50 1020 5558 1111 1088 3010 0369 Edytowane 4 Maja 2007 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Yareck,jak to wygląda po przerwie? Na imprezę jest szansa, według wcześniejszych deklaracji, że się wybiorę, gdyby nie, z pewnością coś dorzucę...Wracając, jak to wygląda na tą chwilę finansowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) Wygląda nieźle bo mamy już troche ponad 4000,- zł, więc brakuje naprawdę niewiele, ponieważ nie wiem czy dyrekcja Muzeum w Arkadii-Nieborowie zwolni nas z opłaty za niedzielne zwiedzanie.Niemniej lepiej zebrac troche więcej niż na ostatnia chwilę denerwować się czy nie będzie trzeba z czegoś zrezygnować. Dodam, że niebawem prawdopodobnie od firmy Autotraper dostanę kilka plakatów z podpisami Czachora i Dąbrowskiego, które również wystawię na allegro w celu uzyskania środków na piknik. Edytowane 4 Maja 2007 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Właśnie wpłynęła kolejna dwudziestozłotowa wpłata.W imieniu dzieci i swoim BARDZO DZIĘKUJĘ!!! :notworthy: :clap:P.S. Pojutrze kończy się aukcja kalendarzy!!! Zapraszam na aukcję w szczytnym celu. Edytowane 7 Maja 2007 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Jak wygląda sprawa rezerwacji miejsc w domkach? Ktoś już się zadeklarował? Jakaś lista jest robiona?Ja z plecaczkiem wstępnie się deklarujemy na przyjazd, ale chwilowo tylko wstępnie bo jeszcze wolne z pracy, kasę i tym podobne sprawy trzeba pozałatwiać :buttrock: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) "Mamy zaklepane 3 domki po 12 miejsc, 2 pokoje 2 os. i 2 po 4 os + węzeł sanitarny.Więc gdyby nas było więcej to warto to wiedzieć już teraz". - tak pisał RobB. na www.burgmania.net/forum Jak dotąd listy nikt nie robił. Na nasz cel wpłynęła kolejna wpłata od przyjaciół z www.burgmania.net/forumWIELKIE DZIĘKI ZA WSPANIAŁY GEST!!! :buttrock: :icon_twisted: Może jeszcze ktoś z "naszego" forum wspomoże akcję? :biggrin: Edytowane 8 Maja 2007 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) [/b]KOCHANI!!! Na naszej aukcji sprzedało się 15 kalendarzy!!! Pierwsze wpłaty już wpłynęly. WIELKIE, WIELKIE DZIĘKUJĘ! Niemniej pozostało jeszcze 10 kalendarzy do sprzedania.Wystawiłem je ponownie. To już ostatni dzwonek na zbiórkę pieniędzy.Kupcie kalendarz i tym samym umilcie dzieciom codzienność. http://www.allegro.pl/item193886056_aukcja...9_w_lodzi_.html Gorąco zapraszam na aukcję Edytowane 9 Maja 2007 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 a z "Bellatexu" nic...? pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Z "Bellatexu" nic. I raczej jak sami nie będziemy się dowiadywać to oni nie zadzwonią.Cosik już sie nauczyłem przez te parę miesięcy z okładem jeśli chodzi o sponsoring. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 może niebardzo wlascicielka ma sie jak ze mna skontaktowac(mniejsza o co z tym dokladniej chodzi, kto ma wiedziec, ten wie :wink:),tak wiec w poniedzialek postaram sie znalezc chwilke i tam podjechac, dowiedziec sie co i jak... :icon_mrgreen: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ja się chętnie dołączę ze swoim narzeczonym.Co dwa motory to nie jeden...Czy można jeszcze wpłacić coś na konto dla DD?I jak z noclegiem?I czy byłabym jedyną Amazonką w tym gronie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi