DZIADU Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Miałem pewne obiekcje przed podróżą do Siedlec z uwagi na moje wcześniejsze przykre doświadczenia z samochodami z tamtych okolic. Motocykl jednak okazał się ok, nie było zbytni się do czego przyczepić, wg poprzedniego i dotychczasowego właściciela motocykl jeździ prosto (warunki atmosferyczne i tylna opona nie zachęcały mnie do jazdy próbnej). Sprzęt nosi normalne ślady użytkowania adekwatne do rocznika i przebiegu. Oponę tyną dorzucił sprzedający (bardzo ładny battlax), nie chciał zejść z ceny w związku z czym musialem wysępić stelaz pod kufer. Do wymiany napęd i uszczelniacze przedniego zawieszenia + olej, przydałoby się profilaktycznie wyczyscić, wyregulować i zsynchronizować gaźniki + oczywiscie olej z filtrem, zajrzyj Koniaczku do filtra powietrza. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Gratuluje, oby dala duzo radosci :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarothe Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 gratuluje, sam niedawno tez zmienilem moto na yamaszke i co tylko wolny czas biegam do garazu :) szerokiej drogi na nowym sprzecie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Przyłączam się do gratulacji. Oby Ci służył przez wiele kilometrów. Edytowane 23 Stycznia 2007 przez Prog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Wita!! Moje gratulację... wiem nie jestem pierwszy ale równie szczery!! :buttrock: Piękna maszyna!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 GRATKI bo jest czego, śliczna maszyna jest to piękne podniecenie i szczęście przy zakupie maszyny!!!! Szerokiej drogi i bezawaryjnej maszyny! Pzr Ynciol :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 uuu... niezła maszynka.... i w dodatku w moim kolorze.... bardzo podobają mi sieżółte motongi :buttrock:pozdr i szerokiej drogi : oby maszynka słuzyła długo i bezawaryjnie... :buttrock: fazerek jest naprawde kozacki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juhal18 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Bardzo Ładne moto gratulacje.Ciesz sie ciesz bo masz z czego. Bardzo Ładne moto gratulacje.Ciesz sie ciesz bo masz z czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 :notworthy: :notworthy: SZACUN :notworthy: :notworthy: No i gratulacje :clap: :clap: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 gratulacje pełne, bardzo fajny sprzecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi