koniaczek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Witam,Dzis odwiedzilem mój nowy nabytek Yamahe Fazer FZS 600 i porobilem jej kilka zdjec, wiec moge sie pochwalic nimi na forum. Kupilem motonga w zeszly piatek, bardzo pomogl mi w tym DZIADU za co mu serdecznie dziękuje :crossy: :D :icon_twisted: Oplacona juz skarbowka, teraz musze odstac swoje w Wydziale Komunikacji.Przed sezonem musze wymienic opone i zestwa napedowy. Pozdrawiam :offtopic: fazerekfazerek2 Edytowane 21 Stycznia 2007 przez koniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ha! Gratuluję jako pierwszy! :crossy:Śliczna maszynka, oby służyła długo i bezawaryjnie!pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Koniaczek serdeczne gratulacje :clap: Fajna maszyna,podoba mi sie :notworthy: Chcialbym zapytac czy przypadkiem nie kupiłes go w Kępnie :icon_question: Pod ten nowy nabytek chcialbym zyczyc bez awaryjnego i bez wypadkowego sezonu no i oby zawsze bak był pelny :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Pogratulować! Gumowych drzew, szerokiej drogi i zadowolenia z pięknego sprzęta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Gratuluje Marcin, piękna sprawa :icon_question: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Gratulacje :icon_question: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Koniaczek serdeczne gratulacje :clap: Fajna maszyna,podoba mi sie :notworthy: Chcialbym zapytac czy przypadkiem nie kupiłes go w Kępnie :icon_question: Pod ten nowy nabytek chcialbym zyczyc bez awaryjnego i bez wypadkowego sezonu no i oby zawsze bak był pelny :icon_biggrin: Dzieki,kupilem go w Siedlcach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Gratuluje Tobie :icon_biggrin: !!!Wiem co to znaczy,bo sama wczoraj kupilam Kawasaki Er5 i caly czas mi sie buzia smieje :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 szprzet pierwsz klasa :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 gratulacje!! licznych kilometrow :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ładnie się prezentuje.Ja może taką na lato, albo coś trochę bardziej sportowego (Thundercat, CBR).Jaki rocznik i jaka cena. Co się stałą z poprzednim motocyklem? Bardzo ładnie się prezentował.... Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ładnie się prezentuje.Ja może taką na lato, albo coś trochę bardziej sportowego (Thundercat, CBR).Jaki rocznik i jaka cena. Co się stałą z poprzednim motocyklem? Bardzo ładnie się prezentował.... Xja poszla do nowego wlasciciela i mysle ze bedzie miala sie u niego dobrze.Rocznik to 1998 i adekwatna do niego cena, mysle ze ani za niska ani za wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Gratuluję równie mocno jak poprzednicy koniaczek :clap: Też przy zmianie sprzęta w zeszłym roku rozważałam Fazera, ale okoliczności przyrody sprawiły, że bujam się jednak CBR-ką (i nie żałuję :wink: ). Bezawaryjnej jazdy!!! Gratuluje Tobie :crossy: !!!Wiem co to znaczy,bo sama wczoraj kupilam Kawasaki Er5 i caly czas mi sie buzia smieje :eek:O kurcze Madzik... dla Ciebie jeszcze większe gratulacje :icon_twisted: INO JAZDA!!!! pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Gratuluje Tobie :clap: !!!Wiem co to znaczy,bo sama wczoraj kupilam Kawasaki Er5 i caly czas mi sie buzia smieje :icon_biggrin:WITAM!Tobie nikt nie pogratulowal slicznej maszynki,wiec ja to zrobie.tyle samo powrotow do domu co startow!POZDRAWIAM! Witam,Dzis odwiedzilem mój nowy nabytek Yamahe Fazer FZS 600 i porobilem jej kilka zdjec, wiec moge sie pochwalic nimi na forum. Kupilem motonga w zeszly piatek, bardzo pomogl mi w tym DZIADU za co mu serdecznie dziękuje :notworthy: :notworthy: :notworthy: Oplacona juz skarbowka, teraz musze odstac swoje w Wydziale Komunikacji.Przed sezonem musze wymienic opone i zestwa napedowy. Pozdrawiam :) fazerekfazerek2WITAJ!Gratuluje nowego sprzetu!Niech bezpiecznie sie kreci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Gratulacje.Fajny Fazer ... i jeszcze do tego mój krajan :icon_biggrin: :notworthy: Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi