Vizka Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Baby, czarownice, lafiryndy!!!Chyba za malo wypilysmy, bo kilku z nas nie wyszlo to na zdrowie... ;) Gitta, Madzik, lacze sie w bolu i goraczce :D i jeszcze mi polskie znaki wcielo... Wszystkie naj w dniu Baby!!! Jagi szczególnie... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Baby, czarownice, lafiryndy!!!Chyba za malo wypilysmy, bo kilku z nas nie wyszlo to na zdrowie... ;) Gitta, Madzik, lacze sie w bolu i goraczce :) i jeszcze mi polskie znaki wcielo... Wszystkie naj w dniu Baby!!! Jagi szczególnie... :D To ja sie poskarze.... od poniedzialku tez chorusia... gardlo "obcego" tyle ze bez temoperaturki...Madzik to napewno za malo wypila.... Gitta?? chyba bylo w sam raz.... :bigrazz: :crossy: Wam tez wszystkim buziaki z okazji ;) Dodam jeszcze ze moja corka dzisiaj skonczyla 7 lat.... i mowie na nia czasem JAGA w skrocie, bo jest Jagoda.... Baba...Jaga :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Baby, czarownice, lafiryndy!!!Chyba za malo wypilysmy, bo kilku z nas nie wyszlo to na zdrowie... :icon_razz: Gitta, Madzik, lacze sie w bolu i goraczce :bigrazz: i jeszcze mi polskie znaki wcielo... Wszystkie naj w dniu Baby!!! Jagi szczególnie... :crossy:No niestety zdycham w łozku 39 stopni goraczki i czuje ,że sie rozpadam.....Monia też chora ,jakaś epidemia panuje widać.....Gitta Ty też sie kuruj, a reszta kobiet,dbajcie o zdrówko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Ja miałam dzisiaj lekki katar, ale juz właściwie przeszło natomiast Zosia się rozchorowała. Wszystkiego naj naj w dzisiejszym dniu, pije wasze zdowie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 To jakaś epidemia!Przyznac się kto na imprezie rozsiał tego wirusa? Carioka to chyba najbardziej odchowuje z nas wszystkich.Drugi tydzień bidula umiera w domu:( Ponadto koleżka Dizel także chory!Co się stało dziewczyny przeciez takie zywe byłyście/śmy:)W kazdym razie wyciagnięcie konia odstawiam na przyszły tydzień:icon_rolleyes:(((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorota ninja Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 dziewczyny nie wymiękajcie!!!! od przyszłego tygodnia ma był 18 stopni :eek: nasze zdrowie wczoraj opite, a oto cytat z wczorajszej 8-mo marcowej imprezki: "wypijmy za konie i panie i wszystkich, którzy wsiadają na nie" , przyznaje mam za mocnych kumpli :clap: buziaczki dla wszystkich chorutkich :D zdrowiejcie szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Ja już wyzdrowiałam:)Jutro jadę po konia i przytargam go do Szczecina:)... a w cholere z chorobami:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Niestety ,nie wyleczyłam sie tak szybko co Gitta....nadal zdycham i nadal mam temperature .ale antybiole juz przyjełam....ale i tak sie na przyszly tydzien na moto nie pale ,bo nie mam jeszcze rejstracji i nadal Kawasaki nie przysłalo odpowiednich cześci do napędu..... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Mnie uleczyło na sama myśl o jeździe:) Najbardzie zdołuje mnie jeśli faktycznie rozwali mnie na cześci pierwsze:( No to ja dzisiaj otwarłam sezonik:)Dziewczynki szybkiego powrotu do zrowia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Wirus totalny!!! Madzi, ja tez do dzis nie moge sie pozbierac, antybiotyki wziete, leczenie trwa, a ja przesypiam cale dnie, taka slaba jestem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Nie wiem co sie stało, że sie nie rozchorowałam, zazwyczaj jestem bardzo podatna na wszelkiego rodzaju wirusy, hmmmm.......może wypiłam więcej niż inne babeczki ;) :icon_biggrin: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Babeczki, a może tym razem zjechałybyście do Poznania i połączyłybyśmy babską imprezkę zoficjalnym rozpoczęciem sezonu ?To będzie najprawdopodobniej 14 kwietnia.Co Wy na to ? :) Babeczki, a może tym razem zjechałybyście do Poznania i połączyłybyśmy babską imprezkę zoficjalnym rozpoczęciem sezonu ?To będzie najprawdopodobniej 14 kwietnia.Co Wy na to ? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Z tego co wczoraj się dowiedziałam u nas też ma byc otwracie sezonu 14 kwietnei połaczone z rajdem.Sezon się rozpoczyna,więc jeszcze przed nami duuuzo okazji:))))P.S. A śniła mi sie dzisiaj babska impreza:) ta z przed woch tygodni:)A gdzie sa zdjęcia?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Z tego co wczoraj się dowiedziałam u nas też ma byc otwracie sezonu 14 kwietnei połaczone z rajdem.Sezon się rozpoczyna,więc jeszcze przed nami duuuzo okazji:))))P.S. A śniła mi sie dzisiaj babska impreza:) ta z przed woch tygodni:)A gdzie sa zdjęcia?:biggrin: Spoko okazji bedziemy miały jeszcze dużo. No właśnie i gdzie są zdjęcia, kto tam przez cały czas oślepiał nas lampą błyskową :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Spoko okazji bedziemy miały jeszcze dużo. No właśnie i gdzie są zdjęcia, kto tam przez cały czas oślepiał nas lampą błyskową :icon_rolleyes: ...no ja chce sciagnac jeszcze od Magdy i wyslac wszystkie razem..... dlatego jeszcze czekam... poza tym BABA JAGA robila foty i zdaje sie ze CELYNA..... i milcza babony jedne :biggrin: Co z Wami?A Szczecin nie robil zadnych fotek?:)Buziole ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi