FrAnEk654321 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Gratulacje :clap: :clap: Piekna maszyna... Ja tez taka chce!! POZDRO no i zycze szerokosci, gumoeych drzew, i niekonczacej sie wachy :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsm Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 witka, niestety to tylko suzuki..:clap: ale i tak możesz wrzucić foty ku uciesze gawiedzi :D Suzuki jest the best!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Popieram, TL R to jest to :( . Jak dotąd nawinąłem moze z 500 km (kupilem teraz w grudniu) i przyznam, że fun z jazdy jest ogromny ! :biggrin: Jesli masz pytania to wal śmialo na GG :D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Nooo widzę że przybywa nam TLmaniaków... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Dolaczam sie do zyczen 4umowiczow. Obys trafial zawsze na proste zakrety. :crossy: Pozdrowienia z nad morza. Edytowane 28 Stycznia 2007 przez Gerhard Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Że tak zapytam.Czytałem trochę niechlubnych opinii nt motocykla. Że jest to maszyna nieudana, o złych parametrach jezdnych, niestabilna, czy coś w ten deseń.Ceny rzeczywiście niewygórowane, jak za litra dziesięciolatka już za 11 - 12 tys. PLN.....Możecie się TLowcy ustosunkować? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Że tak zapytam.Czytałem trochę niechlubnych opinii nt motocykla. Że jest to maszyna nieudana, o złych parametrach jezdnych, niestabilna, czy coś w ten deseń.Ceny rzeczywiście niewygórowane, jak za litra dziesięciolatka już za 11 - 12 tys. PLN.....Możecie się TLowcy ustosunkować? Wiesz..każdy ma inne kryteria wyboru motocykla...ja kupiłem TLa raczej z czysto finansowych względów to chyba najtańszy litrowy ścig...za motocykl z 2002 roku i przebiegiem 3 tys. mil...zapłaciłem tyle co musiałbym wyłożyć na powiedzmy Yamahę R1 z roku 1999... a wolę jeździć prawie nowym motocyklem z pewną historią i w idealnym stanie...fakt że TL na dzisiejsze standardy to klocek...ale jednak ma swój charakter (niesamowity grzmot V twina) i jazda nim daje dużo frajdy pomimo że na początku motong wydawał się dziki i trudny do okiełznania...z tym motocyklem trzeba się poprostu zżyć i się dotrzeć...jest stosunkowo wymagający od jeźdźca... Faktem też jest że skonstruowano go chyba na prędce..tak trochę na kolanie...i ma swoje wady...zwłaszcza wersja S była trochę felerna...R już poprawiono i przynajmniej silnikowe mankamenty wyeliminowano...gdyby nie ten nieszczęsny "rotary damper" i dobre 15 kilo nadwagi...byłby to pełnowartościowy superbike... generalnie TL prasę ma złą i może trochę niezasłużenie...bo jak się wejdzie na forum użytkowników TL każdy mimo mankamentów mówi zgodnie że to niesamowity motocykl , zwłaszcza użytkownicy którzy mają świra na punkcie tuningu i modyfikacji... na TLPlanet (forum użytkowników) w kazdej stopce użytkownik zamieszcza przewaznie długą listę modyfikacji w swoim sprzęcie (które wydatnie poprawiają własności jezdne)...no ale to jankesi...mają duuużo sałaty... Generalnie jesli chodzi o sportowe V ki wybór jest ograniczony...jest wprawdzie VTR... ale to raczej sportowy turystyk.. a z kolei SP 1 i 2 to już powazne pieniądze tak jak i włoszczyzna RSV czy Dukaty... zatem TL to całkiem dobra oferta za dobre pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 WŁAŚNIE!!! Kolego OTWARTE KOMINY!!! Ot tak. Żeby łeb urywało. W myśl zasady "niech mnie k***a usłyszą!!!" Dźwięk V litra... Mniam, mniam... A jeszcze niech pierdyknie z wydechu :icon_rolleyes: To już w ogóle. Orgasmus... :P Pozdrawiam kolego, uważaj na siebie bo "moc odgryza gorące głowy" Riders know... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekss771 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 GRATULACJE Tl1000r to naprawdę fajna maszyna . No i ta praca ,muzyka dla uszu. Ja na pierwsze moto trochę się bałem V bo za mocno ciągnie od dołu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) GRATULACJE Tl1000r to naprawdę fajna maszyna . No i ta praca ,muzyka dla uszu. Ja na pierwsze moto trochę się bałem V bo za mocno ciągnie od dołu.PozdrawiamEch już troche nieaktualne bo Stifler jakiś czas jeżdzi Hornetem :notworthy: Po co odświeżacie stary temat? :icon_question: Edytowane 2 Października 2007 przez Pixel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Gratulacje, sam mam juz trzecia TL-kę to jest naprawdę super sprzęt do budowy Streeta, choć i w oryginale jest fajna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi