hary kapuchan Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Napiszcie coś więcej :wink: Sprawdziliście bunkry? Z Tomaszowa to jest 5 minut drogi... ;) Opiiszcie wrażenia kurde... a nie tak tajemniczo : żałuj że cie nie było .... :wink: Pozdrawiam serdecznie!!! :crossy:No, więc było tak …Trzy vulcaniki, cztery osoby (Paweł z kobietą), piękna pogoda.Dołączyłem do Państwa jadących z Łodzi w Tomaszowie. Wstępnie pojechaliśmy na tamę w Smardzewicach. Tam kawka i Mataxa (dzięki Janusz – było mi to niezbędnie koniczne :bigrazz: ), później, w towarzystwie Drag Stara i V-Roda, podjechaliśmy na herbatkę do Barkowic, następnie Sulejów i …takie tam różne :crossy: … przy rozmowach o życiu i planach na sezon :crossy: .Niezwykle przyjemnie spędzona sobota – dzięki Panowie (Pawle pozdrów swoją Panią) !!! no i mam nadzieję, że paczka się będzie regularnie powiększać !!!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Napiszcie coś więcej :wink: Sprawdziliście bunkry? Z Tomaszowa to jest 5 minut drogi... ;) Opiiszcie wrażenia kurde... a nie tak tajemniczo : żałuj że cie nie było .... :wink: Pozdrawiam serdecznie!!! :crossy:No, więc było tak …Trzy vulcaniki, cztery osoby (Paweł z kobietą), piękna pogoda.Dołączyłem do Państwa jadących z Łodzi w Tomaszowie. Wstępnie pojechaliśmy na tamę w Smardzewicach. Tam kawka i Metaxa (dzięki Janusz – było mi to niezbędnie koniczne :bigrazz: ), później, w towarzystwie Drag Stara i V-Roda, podjechaliśmy na herbatkę do Barkowic, następnie Sulejów i …takie tam różne :crossy: … przy rozmowach o życiu i planach na sezon :crossy: .Niezwykle przyjemnie spędzona sobota – dzięki Panowie (Pawle pozdrów swoją Panią) !!! no i mam nadzieję, że paczka się będzie regularnie powiększać !!!pozdro Edytowane 12 Marca 2007 przez hary kapuchan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) No, więc było tak …Trzy vulcaniki, cztery osoby (Paweł z kobietą), piękna pogoda.Dołączyłem do Państwa jadących z Łodzi w Tomaszowie. Wstępnie pojechaliśmy na tamę w Smardzewicach. Tam kawka i Mataxa (dzięki Janusz – było mi to niezbędnie koniczne :bigrazz: ), później, w towarzystwie Drag Stara i V-Roda, podjechaliśmy na herbatkę do Barkowic, następnie Sulejów i …takie tam różne ;) … przy rozmowach o życiu i planach na sezon :crossy: .Niezwykle przyjemnie spędzona sobota – dzięki Panowie (Pawle pozdrów swoją Panią) !!! no i mam nadzieję, że paczka się będzie regularnie powiększać !!!pozdroA mnie tam nie było... :crossy: Nie byliście w Konewce? No to może następnym razem... Edytowane 11 Marca 2007 przez Globi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam :notworthy: Co taka cisza w eterze.Nikt się przez calutki dzione nie odzywał :wink: A tutaj szykuje sie następny weckend.Co wy na to??????????/ :notworthy: :buttrock:WITAM jestem za niedziela spędzona na moto :crossy: :lalag: a jak u was pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 No, więc było tak …Trzy vulcaniki, cztery osoby (Paweł z kobietą), piękna pogoda.Dołączyłem do Państwa jadących z Łodzi w Tomaszowie. Wstępnie pojechaliśmy na tamę w Smardzewicach. Tam kawka i Mataxa (dzięki Janusz – było mi to niezbędnie koniczne :crossy: ), później, w towarzystwie Drag Stara i V-Roda, podjechaliśmy na herbatkę do Barkowic, następnie Sulejów i …takie tam różne :buttrock: … przy rozmowach o życiu i planach na sezon :bigrazz: .Niezwykle przyjemnie spędzona sobota – dzięki Panowie (Pawle pozdrów swoją Panią) !!! no i mam nadzieję, że paczka się będzie regularnie powiększać !!!pozdroWitam :cool: Przypominam o Toruniu Zgłosiłem chęć przybycia na forum w dziale "zloty" :buttrock: :buttrock: .tERMIN 23-25.03 :lalag: A tak w ogóle to gwoli ścisłości to jest rozpoczęcie sezonu forumowiczów??? :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Witam :) Przypominam o Toruniu Zgłosiłem chęć przybycia na forum w dziale "zloty" :) :crossy: .tERMIN 23-25.03 :lalag: A tak w ogóle to gwoli ścisłości to jest rozpoczęcie sezonu forumowiczów??? :crossy: :cool:oczywiście chodzi o METAXĘ :) a na Toruń się wstępnie piszę, mam nadzieję, że zarejestruję do tego czasu moto.pozdro Edytowane 12 Marca 2007 przez hary kapuchan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 :icon_mrgreen: A może ktoś jeszcze chciałby dostapić zaszczytu pojechaniu na Toruń na Fort IV . :biggrin: :) co Panie i Panowie na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koold Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 witam zona chce jezdzic z nami gdzie moze zdać prawko na motor bez problemu szukamy yamahy virago 535 do kupienia może zaproponujecie :banghead:Hej, ja ma do sprzedania virago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koold Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 witam zona chce jezdzic z nami gdzie moze zdać prawko na motor bez problemu szukamy yamahy virago 535 do kupienia może zaproponujecie :banghead:hey, ja mam do sprzedania virago 535. mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 hey, ja mam do sprzedania virago 535. mój e-mail: [email protected]hey może dowiem się coś więcej o virago 535 rocznik,jakieś zdjęcie no i cena :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 WITAM!!! Fajnie,że taki temacik powstał - będę śledził Szkoda,że dopiero teraz znalazłem ten temat - ale przecież sezon dopiero sie rozpoczoł ;) Myslę,że przy następnym wyjeździe dołącze do WAS :eek: POZDROWIENIA z OPOCZNA :rolleyes: :wink: ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 :icon_mrgreen: Dlaczego nic sie nie dzieje w temacie czyżby wspólne jazdy i rozmowy nie "podchodziły Co prawda aura nie dopisuje ale pogadac zawsze można :biggrin: Pozdro dla wszystkich Dlaczego nikt nie chce jechać do Torunia??????????/ :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Janek, sam sobie odpowiedziales na pytanie. Pogoda dzdzysta to i nawet wokol komina sie nie chce. IMHO, uwazam, ze na spotkania motocyklistow jedzie sie wlasnie na moto :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Dlaczego nikt nie chce jechać do Torunia??????????/WitamNiestety, ale w przyszłą sobotę pracuję, więc nici z jakiegokolwiek wypadu. :crossy: Nawet w niedzielę nie dam rady...Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 A ja z miłą chęcią,pojechałbym wszędzie :crossy:.Tylko mam gile,kaszel,temperature....-jestem chory(dopadło mnie na koniec zimy :bigrazz: ).Nie dajcie się..... (smarować gardła :icon_mrgreen: ).Pozdrawiam A ja z miłą chęcią,pojechałbym wszędzie :P.Tylko mam gile,kaszel,temperature....-jestem chory(dopadło mnie na koniec zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi