jedrek342 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zapraszam bikerów z Koszelówki :biggrin: na mój ślub.Więcej na Łodzi w temacie Parady Ślubne.Pzdr WITAM :) Może przyjedziemy bo łask u JK tobie nie wypalił Wymówki mogą być różne :biggrin: :) :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Uwaga Uwaga Poniedziałek wyprawa po moto nie wiem kiedy wrócę :crossy: :D do pokonania 1200 w jedną puszka i z powrotem :crossy: :crossy: Oj będzie sie działo Tak w ogóle to we wtorek chcę wrócić :) :clap: :banghead: janek!!! co z tobą, żyjesz? dawaj foty vtx - padam ma suchoty z ciekawości!!! PS Sprzedałem vn :banghead: , ale chyba zostanę przy marce - vn 1600!!!jutro się okaże!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 janek!!! co z tobą, żyjesz? dawaj foty vtx - padam ma suchoty z ciekawości!!! PS Sprzedałem vn :biggrin: , ale chyba zostanę przy marce - vn 1600!!!jutro się okaże!pozdroCzyżby no to gratulacje z powodu sprzedaży i kupna jutro mozna zobaczyc koło 16 na moto weteran w realu będziemy większa grupą jakoś nie chce mi sie robić zdjęć "odchodzi się od zdjęć" A i nie mogłem się poruszać bo dopiero dziś ubezpieczyłem a przed wczoraj dopuszczono moto przed zakończeniem spraw celnym Adam miej sie na uwadze na sprowadzenie moto z poza Unii to po prostu HORROR może czytałeś w temacie "odchodzenia.........."Pozdro dla all....JAK TAM W sTROBINIE BĘDZIECIE???????// :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 ... na BAJZLU byliśmy w piątek, w sobotę WIELKA wyprawa po moto z przygodami :icon_question: , ale jest - PIęKNY, CZARNY VN 1600 - BAJKA :P !!! jak zrobię zdjątka to zamieszczę (nie odchodzę od zdjęć..., zresztą od "niczego" nie odchodzę :icon_question: ) ... do zobaczenia na trasie ... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Gratulacje!!! Ja kupiłem tylko ładniutkie spodenki Modeki - w dobrej cenie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No i mamy następny moto bajzel kto się pisze hę....? 7-8.09? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No i mamy następny moto bajzel kto się pisze hę....? 7-8.09?Będziemy prawdopodobnie widzieli sie w Kole to przemyślimy temat moto-bajzlu ;) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 W Kole mnie nie będzie... więc tu napiszę, że na Bajzel się wybieram. (BTW.. dobrze ze ktos odkopał ten temat :icon_twisted: ) Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 A do Borek się wybieracie??Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Nope... sesję zamykam.. i praktyki w toku ... Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 bORKI STAWIENNICTWO PRAWIE OBOWIĄZKOWE.bĘDĘ 21.09 KOLE GODZ 18 POZDRO... :crossy: :D :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 ... widzimy się w Borkach w sobotę z rana ... :lapad: ... zostawcie trochę dla mnie ... :wink: :biggrin: :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 ... widzimy się w Borkach w sobotę z rana ... :buttrock: ... zostawcie trochę dla mnie ... :flesje: :notworthy: :clap: :PMoże byc z tym problem "odchodzący" nie zostawiają kto piewszy temu ......... .Oczywiście żartuje bedzie dla Ciebie Adamie do bólu Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 A może jakieś rozpoczęcie sezonu Zimowego np: w Borkach :icon_mrgreen: Koniec Pazdziernika lub Listopad :flesje: (było pożegnanie sezonu Letniego to czemu nie przywitac Zimy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 A może jakieś rozpoczęcie sezonu Zimowego np: w Borkach :D Koniec Pazdziernika lub Listopad :clap: (było pożegnanie sezonu Letniego to czemu nie przywitac Zimy :cool: To kiedy(27,28)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi