jedrek342 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 :) choppery poznajmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Spoko, nie widze przeszkod by sie see:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Oczywiście pojeździć można :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 :icon_rolleyes: kiedy i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witam ze Zgierza, oczywiście jestem za pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 też mam niedaleko! wchodzę ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witam! Ja co prawda moto mam w Slupi (woj. swiętokrzyskie) ale studiuje w lodzi i spedzam tu większość czasu, więc chociaż na piwko do iron horse'a bym sie z Wami kiedyś chętnie wybral... :bigrazz: Niestety na medycynie nie ma zbyt wielu ludzi z naszą pasją a czlowiek oderwal by sie czasem chetnie i pogadal w swoim towarzystwie na swojskie tematy... :biggrin: Pozdrawiam! :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
born-to-be-wild Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 to moze zapodacie jakis konkretny termin? a moze razem się wybierzemy na marynarza do ozorkowa? Moze ktoś bedzie jechał? w każdym badź razie ja jestem za !!! moze byc IronHorse :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 z tej strony Konstantynów :icon_eek: Zapraszam do działu "zloty" gdzie Łódź ma już swój stały temat.Jest już stała ekipa i chętnie przywitamy nowe osoby :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witam serdecznie.Pozdrowienia dla"all 4umowiczów".Przyłączamsię do zorganizowania w rejonie grupy niezbyt snobistycznej chopperów.Kto trochę już bywa w tym światku to widzi jak inne miasta są nieżle zorganizowane z "Bełtami jest trochę inaczej. http://www.fotohttp://www.fotosik.pl/pokaz...4eb58f30e4.html Może kiedyś jakieś spotkanko na neutralnym terenie w pogodną niedzielkę i może cosik z tego wyjdzie .Co o ty sądzicie.Napiszcie?????????????????/ :P :flesje: :) :) Witam ponownie a propo spotkania to może łatwiej by było gdyby np spotkać się ale w konkretnym celu a mianowice 15 .04.2007 jak wiecie jest rozpoczęcie sezonu w Częstochowie na Jasnej Górze dla "all".Co prawda jest trochę czasu ale to tylko tak się wydaje.Przyjemnie było by jechać w silnej grupie choipperów różnych marek na takie rozpoczęcie.Znajomy z W-awy obiecał przy słonecznej pogodzie zloci w Borkach koło marca w zależności od pogody.Nie ubliżając scigaczom lepiej wyglądamy gdycw sposób dostojny poruszamy się po naszych drogach.Z pozdrowieniami ;) :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 witam zona chce jezdzic z nami gdzie moze zdać prawko na motor bez problemu szukamy yamahy virago 535 do kupienia może zaproponujecie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam.Proponuję szkoły "WOTA" NA UL.Struga oczywiście w łodzi telefon do syna i zarazem współwłaściciela Adama 601225152 ewentualnie szkoła Darka Lenarta który sam jest fanem moto gdzie się mieści nie pamiętam ale za to dysponuje tel 601224038.Nie proponuję z uwagi na znajomośc z nimi ale jestem przekonany iz są to jedyni którzy podchodzą do kat A w sposób poważny.A może małżonka życzy sobie Kawę VN 800 1995 R.Dysponuję gdyż chciałbym coś mocniejszego.Pozdrowienia. http://www.fotosik.pl/uniAddResize.php# Oto zdjęcie Chciałbym nadmienic iż plac do jazdy szkoły które poleciłem mają jeżeli chodzi o wasz adres zamieszkania idealny ponieważ adres zapomniałem ale znajduje się na Nowym Józefowie wjazd od strony ul.Sanitariuszek /na pograniczu konstantynowa i łodzi Pozdrowienia Janusz K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam.Dziękuje za telefony a motor vn 800 zona mówi ze jest za duży dla niej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 brałem kiedyś dodatkowe ekcje u Lenarta i powiem, że spoko szkoła motocykle też i podejście do czlowieka też bardzo przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 A co taka cisza w eterze czyżby strach przed mrozami i białym puchem.Potrzebuję porady w sprawie ogumienia chciałbym zamienić przód i tył mam do tej pory "rowerówkę" 80/90-21 chciałbym szerszą a tył 140/90-16 też lekko szerszą.Co na to powiecie??????/Pozdrowienia Janusz. :) :lalag: :lalag: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi