Gość Helter Skelter Opublikowano 2 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2002 Wiecej mozecie poczytac na stronie www.kanuni-mz.comNa stronach po turecku sa ceny tych motocykli. Dla ulatwienia kurs z pazdziernika - wtedy tam bylem - to 1.000.000 TRL = 2,5 zl. Ale dzisiaj moze byc roznie. Inflacja tam przekracza 100% rocznie... Pytalem ich, w Polsce nie maja oficjalnego dealera motocykli, tylko jedna firma sprowadza czesci. Poinformowali mnie jednak, ze trwaja rozmowy z Polska firma na temat utworzenia sieci sprzedazy.Pozdrawiam,Helter Skelter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 2 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2002 ciekawe ile bedzie kosztowala MZ 1000s Mysle ze to fajnie zacząc od MZ a potem jezdzic czyms mocniejszym też MZ Przyzwyczaja sie człowiek do marki i jest zadowolony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 3 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2002 Jak dla mnie 1000s to bomba. Do marki MZ mam zajeeeebisty sentyment. Myślę, że jeżeli cena będzie porównywalna z Japonią, to za parę latek będę wolał dosiąść MZ niż kuciak w cieście. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JPIOTR Opublikowano 10 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2003 Na przykladzie cen Mz mozna zauwazyć trakikomedię jaka dzieje sie w polsce, gdzie ceny czesci do tego dwusowa a i same motocykle są nieraz drozsze niz czesci do odpowiednikow japońskich o poj. 250 jak i samych motocykli. Wiem to z autopsji. Niestety poza coraz wyzszymi cenami- mówmy szczeze motory te w porównaniu z japoniom nie oferują nic szczególnego.A gdybym miał kilka tys. Zł to Mz stała by mi tylko w garazu, a na codzien jezdził bym czyms o 50 KM. PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) Kanuni/MZ ETZ 251 z 2003roku... ale jaja ;dStrasznie stary temat...Czy można sprowadzić sobie takie cudo i zarejestrować bez problemu?Ktoś sprowadza te maszyny? byłbym wdzięczny za www albo nr. telefonuhttp://www.sahibinden.com/satilik_2003_mod...pXQQdisplayitemA tu model z 2000r http://www.sahibinden.com/2000_modelWQQaXQ...pXQQdisplayitem Edytowane 27 Listopada 2007 przez Dar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi