szeryf Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) czy mozna to zrobic folia jak np w aucie?szkoda mi kupowac np lustrzanki do sharka s500air za 300zl kiedy za folie dalbym 10razy mniej Edytowane 12 Stycznia 2007 przez szeryf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 czy mozna to zrobic folia jak np w aucie?szkoda mi kupowac np lustrzanki do sharka s500air za 300zl kiedy za folie dalbym 10razy mniej Mozesz samemu. I bedzie to potem wyglądało jak worki na śmieci przyklejone do szyb w przysłowiowym golfie... Bo tak wyglada samodzielnie przyciemniona szyba w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Mozesz samemu. I bedzie to potem wyglądało jak worki na śmieci przyklejone do szyb w przysłowiowym golfie... Bo tak wyglada samodzielnie przyciemniona szyba w aucieJak ktoś umie tą folię dobrze nakleić to nieźle to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 A jak zechcesz jechać po zmroku to chyba sobie dodatkową żarówkę zamontujesz wewnątrz kasku :icon_twisted: . Nie ma takiej możliwości, aby jeździć komfortowo w takim "przyciemnionym" kasku. Statystycznie patrząc jak często używa się blendy słonecznej w czasie sezonu - to wyjdzie, że przez 75% czasu (jak nie więcej) jest ona schowana. No chyba, że Ty mieszkasz gdzieś koło równika, gdzie przez większą część roku jest takie słońce, ze soczewki w oczach wypala... Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Jeśli chcesz przyciemnianą szybę to kup seryjną. Bo jak samodzielnie przyciemnisz swoją białą to się skończy że ani nie będziesz miał dobrej białej ani czarnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 A skad wiesz robiles juz tak ze sie tak madrzysz?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 hmmma ja mysle ze warto sprobowacznajomy przyciemnil ale dal folie lustrzananie zwykla wyglada calkiem niezle i po ciemku tez mozna jezdzictylko o zmroku jest nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deebo Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 taka folia sie nie nadaje bo na niepłaskich powieszchniach zmniejsza i zniekształca widoczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekmx_125 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ojj folia bedzie naprawde ciężko....zaraz ci sie gdzies zmarszczy ta folia przy przyklejaniu albo co...a po za tym nie bedziesz nic widzial :buttrock: POZDRO!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Folia jest ok, wiadomo nie to co fabryka, ale jak sie dobrze naklei to jest spoko. Problem jest z jazda po ciemku. Ja skombinowalem sobie takie okulary lustrzanka. Nie paruja itp. Bo faktycznie jak sie jedzie w nocy to jest dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deebo Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Mam taką folie w mazdzie mx-3 z tyłu zobaczcie sobie jaka tam jest szyba i bardzo zniekształciła obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Daj sobie spokój z folią do samochodów. Moga ci one zniekształcać obraz no i większość z nich nie można stosować na przednią szybę a jak to ma się do kasku? chyba analogicznie, choć nie jestem pewien. W katalogu inter motors z 2006r widziałem specjalne folie do szyb kasku. 28pln ,ponoć można je na noc zdejmować no i zgodna z przepisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi