kubek145 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 co mozna wymienic w moto, aby lepiej sie na nim jezdzilo, i zeby lepiej wygladalo. wiem, wiem, zaraz dostane odp ze wszystko, ale chodzi mi o takie najwazniejsze wg was.dodam ze w swojej cbr zmienione sa: tarcze, szybka i przewody metalowe czekaja na montaz, w najblizszym czasie pewnie przybedzie amor skretu.dodam ze zamontowanie komina dajacego 100db mnie nie interesuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ten amor skrętu w cbr600f też znowu nie jest taki niezbędny...chyba że latasz ostro po torze albo generalnie ostro zap***dalasz po winklach...ale cbr600f ma taką geometrię która raczej nie powoduje szimy...zatem moim zdaniem amor też zbędny... podstawa myślę są dobre gumy... bo zawiechy w cbr też raczej są optymalnie zestrojone i dobrej jakości... więc nie ma co zmieniać... możesz ewentualnie pokombinować ze sprężynami...w zależności jaki efekt chcesz uzyskać... generalnie do pykania po mieście w korkach lub poza miastem w cbr nie ma czego poprawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 witam ;] jeśli chodzi o poprawienie jazdy... chciałem napisac o gumach, ale przedmówca to zrobił :) a poza tym jeśli chodzi o część wizualną nom ja bym zamontował mini kierunki LED. fajnie wyglądają w tych Hondach :lapad: poza tym mozesz duzo żeczy robic ;] możesz manetki na silikonowe zmieni, o ile juz tego nie zrobiles, jakies fajne obciążniki na kiere.... jakiś tankpad fajny, jeśli masz jakiś stary i zniszczony :D pozdrawiam :biggrin: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Sorrki za offtopic... Rozumiem, że dla niektórych jest to trudne, ale z szacunku dla czytających, proszę osoby, które mają tendencje do robienia błędów ortograficznych o redagowanie swoich postów w jakimś edytorze tekstów sprawdzającym pisownię i o wklejanie już gotowych :) Z góry dziękuję... Co do tematu to uważam jak poprzednicy, że w tym motorku niewiele rzeczy wymaga zmiany :D Możesz motor pomalować jakoś "pod siebie" :D Życzę trafnych wyborów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 wkladaj TURBO bedziesz latal jak ghostrider 300km/h na jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zmień sobie tłumiczek. Będzie fajnie gadał a to podstawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Jak bys nie potrafil czytac:dodam ze zamontowanie komina dajacego 100db mnie nie interesuje mrugacz.gif POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Sorrki za offtopic... Rozumiem, że dla niektórych jest to trudne, ale z szacunku dla czytających, proszę osoby, które mają tendencje do robienia błędów ortograficznych o redagowanie swoich postów w jakimś edytorze tekstów sprawdzającym pisownię i o wklejanie już gotowych :) ewentualnie zapodać sobie operę ze sprawdzaniem pisowni A co do tematu, to ja uważam, ze można zrobić coś z tłumikiem, zeby fajnie gadał, ale nie za głośnopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) OT:moze wieka nakleja PAJONIER na szybke :icon_rolleyes: Edytowane 13 Stycznia 2007 przez Tuzmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmoteka Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 poprawki w silniku, wydechu, dolotach najlepiej zrobić przy pomocy 2 źródeł wiedzy:Tomasz Sałek TUNING-ZWIĘKSZANIE SPRAWNOŚCI SILNIKÓWhttp://www.allegro.pl/item157065858_tuning...i_silnikow.htmli Grzegorz Grabowski - Zwiększanie mocy silników http://www.grabowski.com.pl/ szczególnie polecam pierwszą pozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek145 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 wielkie dzieki za opinie, wiecej czasu spedzam w miescie a nie na torze, wiec moze odpuszcze ten amor..guma z przodu jeszcze ma cycki, wiec spoko, z tylu ewentualnie zmienie za jakis czas..pomyslalem jeszcze o oddlawieniu, bo mam podejrzenia ze moje cbr moze byc lekko kastrowane jako ze z francuskiego rynku pochodzi.. ktos cus wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi