Luca Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Jak ktoś ma już charmonogram zlotów na 2007 to niech zamieści tutaj, bo czas by zacząć planować to i owo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 warto byłoby widzieć tu jakieś daty i miejsca !!! sezon nadchodzi i tak jak w zeszłym roku wpisywaliśmy daty w zlotach 2006 teraz trzeba zrobić to samo na ten rok; !!! TYLKO ŻEBY DATY I MIEJSCA POKRYWAŁY SIĘ Z RZECZYWISTOŚCIĄ I BYŁY KONKRETNE !!! pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Nie pamietam dokladnie ale wyczytalem na forum cos takiego, ze planowane sa: - rozpoczecie sezonu w Toruniu (23 - 25.03)- zlot Amazonek w Piasecznie (18-20.05),- zlot Yamahy Virago (nie pamietam kiedy),- zlot Hondy Shadow w okolicach Otwocka (pocztek lipca),- zlot forumowiczow i przejazd Polska poludniowa (po 10 lipca). Proponuje dokladnie zweryfikowac te daty w pisywac / edytowac je w 1szym poscie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 A ten zloty Amazonek to chyba jakas nowosc ?Pare lat mieszkalem w Piasecznie i jakos nikt sie tam na motorach nie spotykałNo chyba ze one to na .................... miotlach przylatuja, to tak :icon_twisted: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 A ktos cos wie na temat Borek? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 1 maja Bydgoszcz- rozpoczecie sezonu motocyklowego, polaczone z msza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Z tego co mi się zdaje, to co roku (w jakim numerze?) w gazecie motocyklowej (dokładnie w jakiej?) drukują rozpiske zlotów na dany rok. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Jak ktoś ma już charmonogram zlotów na 2007 to niech zamieści tutaj, bo czas by zacząć planować to i owo. Spotkanie, nie zlot, miłośników Virago planowany jest w Kletnie w dn. 20-22.04.2007r. Będzie jeszcze osobny temat w okolicy lutego...Wstępnie termin zaklepany w Bikers Choice.Pozdrówko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Nie pamietam dokladnie ale wyczytalem na forum cos takiego, ze planowane sa: - rozpoczecie sezonu w Toruniu (23 - 25.03)- zlot Amazonek w Piasecznie (18-20.05),- zlot Yamahy Virago (nie pamietam kiedy),- zlot Hondy Shadow w okolicach Otwocka (pocztek lipca),- zlot forumowiczow i przejazd Polska poludniowa (po 10 lipca). Proponuje dokladnie zweryfikowac te daty w pisywac / edytowac je w 1szym poscie tematu.Malutkie sprostowanie. Po 10 lipca planowany jest mały rajd południową Polską z Krakonoszy przez Góry Świętokrzyskie w Bieszczady. Będzie to impreza dość luźna. Nie wiem jak imprezy tzw. organizowane, ale w tej nie będzie żadnej zaplanowanej opieki lekarskiej, biletów czy asysty policji w czasie przejazdu większej ilości motocykli. Ot, taka dobrowolna przejażdżka znajomych z forum. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 A ten zloty Amazonek to chyba jakas nowosc ?Pare lat mieszkalem w Piasecznie i jakos nikt sie tam na motorach nie spotykałNo chyba ze one to na .................... miotlach przylatuja, to tak :icon_rolleyes: Na miotlach tez niektore potrafia jak to kobietki ale WSZYSTKIE AMAZONKI jezdza na motocyklach!!! Zlot w Piasecznie jest organizowany po raz -szy ale Amazonki robily juz 2 zloty w innych miejscach. Rusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Na miotlach tez niektore potrafia jak to kobietki ale WSZYSTKIE AMAZONKI jezdza na motocyklach!!! Zlot w Piasecznie jest organizowany po raz -szy ale Amazonki robily juz 2 zloty w innych miejscach. Rusty Jest gdzies jakas dokladniejsza informacja? Nigdzie na nic nie trafilam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Wlasnie, rusty, podaj jakies szczególy to chociaz czlowiek przez siatke popatrzy :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witam i o zdrowie pytam :icon_razz: No to Majkelku, troszkę szwankuje Twoja poczta pantoflowa, he, he... Niedawno odbył się Babozlot w Łodzi, co prawda bez swoich 2oo, ale impreza była naprawdę udana! :notworthy: Niestety nie mogłam w niej uczestniczyć, ale zapraszam na forum gazety.pl ( dział motocykl i dziewczyna. ) Super! A jesli chodzi o ten zlot Amazonek w Piasecznie.Belgu,proszę o konkretne informacje. Z pewnością moje koleżanki będą bardzo zainteresowane, ja również :buttrock: pozdrawiam serdecznie. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Malutkie sprostowanie. Po 10 lipca planowany jest mały rajd południową Polską z Krakonoszy przez Góry Świętokrzyskie w Bieszczady. Będzie to impreza dość luźna. Nie wiem jak imprezy tzw. organizowane, ale w tej nie będzie żadnej zaplanowanej opieki lekarskiej, biletów czy asysty policji w czasie przejazdu większej ilości motocykli. Ot, taka dobrowolna przejażdżka znajomych z forum. :notworthy: a kiedy dokładnie i na jak długo jest planowany?... a że lużna - to tylko się cieszyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 A jesli chodzi o ten zlot Amazonek w Piasecznie.Belgu,proszę o konkretne informacje. Z pewnością moje koleżanki będą bardzo zainteresowane, ja również :icon_biggrin: pozdrawiam serdecznie. Aga Aga jak wiesz Amazonka nie jestem nawet jak bardzo bym sie postaral :biggrin: Sam o tym zlocie wiem z ich strony netowej, ktora podala tutaj na forum Rustyale tam poki co nic nie ma poza ogolna info, ze bedzie sam zlot.Dlatego czekamy :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi