Miklas Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Pewnie ze wiek nie ma zanczenie- zle mnei zrozumeiliscie i wiedzailem ze zaraz ktos cos napisze na ten temat :/ Nie mam pojecia jak to ujac :/ moze tak aby grupa sie zgrała :) to bedzie najodpowiedniejsze stwierdzenie : rozumiejacy sie ludzie ktorzy stwoarza klimacik fajny :) Wiesz, ja tam w miare młody jestem, mam 26 lat, moja dziewczyna jeszcze młodsza i masz racje czasem nie rozumiemy tych starych pierdzieli, bo to niewyraźnie mówią przez ten aparat tlenowy i puszczane bąki zakłucają odbiór, ale wódka daje nam możliwość pełnego zrozumienia i nie przeszkadza mi to za bardzo, no ale nie namawiam, bo marskość wątroby gwarantowana :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Jak chcesz cos takiego stworzyc to prosze... tylko chyba powinno to byc tak, ze wpierw ustawiaszsie z ludzmi kilka razy, latacie, pijecie, bawicie sie...Najpierw musze ich znalezc :biggrin:. Stad cale to zamieszanie. No to na kiedy sie ustawiamy :smile: Edytowane 11 Stycznia 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Jak ze mna to na czas Wielkanocny czyli: 2-12 kwietnia gdzies w Polsce. A kiedy dokladnie w Warszawce ??? :icon_rolleyes: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Jak ze mna to na czas Wielkanocny czyli: 2-12 kwietnia gdzies w Polsce. A kiedy dokladnie w Warszawce ??? :icon_rolleyes:Majkel, mozemy zrobic jakies male spotkanko jak bedziesz w Polsce :biggrin:. Jeszcze jest czas zeby sie umawiac. A gdzie dokladnie bedzie Cie mozna spotkac? Moze sie podjedzie :banghead: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Planuje 2 zawitac do Szczecina ( Halo Szczecin :buttrock: ) na kilka dni, potem kierunek Warszawka ( Halo Warszawa - pszczólka' Tomek K, Klaudiusz :bigrazz: ) tez na kilka dni ( rodzice, brat motonita, kumple, kumpelki :icon_razz: ).Potem kierunek Slaski - tesciowie :banghead: i Jusza :banghead: Dokladnie jeszcze nie wiadomo bo przyjezdzam puszka z rodzina a sam wiesz jak to jest z drobiazgiem na glowie :wink: Edytowane 11 Stycznia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 ...I dziekuje za zaproszenie w sobote :banghead:. Niestety nie mogl przyjsc bo nie bedzie mnie w Warszawie. Mam chrzciny u brata. Nastepnym razem :wink:....PozdrawiamEmil No pięknię .... :bigrazz: najpierw robisz zamieszanie...jak nas w końcu zapraszają to Ty mówisz, że masz jakieś tam chrzciny? :buttrock: A co ze mną?Przez Ciebie ja nie pójdę.... :icon_razz: A już zamówiłam fryzjera...kosmetyczkę...wybrałam nawet strój....:banghead: No Lime.......trudno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 ...I dziekuje za zaproszenie w sobote :banghead:. Niestety nie mogl przyjsc bo nie bedzie mnie w Warszawie. Mam chrzciny u brata. Nastepnym razem :wink:....PozdrawiamEmil No pięknię .... :bigrazz: najpierw robisz zamieszanie...jak nas w końcu zapraszają to Ty mówisz, że masz jakieś tam chrzciny? :buttrock: A co ze mną?Przez Ciebie ja nie pójdę.... :icon_razz: A już zamówiłam fryzjera...kosmetyczkę...wybrałam nawet strój....:banghead: No Lime.......trudno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ochhh Lime ale dałeś plamę. Dormarcia być może chciała spędzić resztę swojego życia z tobą a ty masz chrzciny u brata... porażka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 No pięknię .... :notworthy: najpierw robisz zamieszanie...jak nas w końcu zapraszają to Ty mówisz, że masz jakieś tam chrzciny? :icon_twisted: A co ze mną?Przez Ciebie ja nie pójdę.... :buttrock: A już zamówiłam fryzjera...kosmetyczkę...wybrałam nawet strój.... :) absolutnie ich nie odmawiaj i w sobotę do nas wpadaj :buttrock: , heh normalnie nie czuję jak rymuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Planuje 2 zawitac do Szczecina ( Halo Szczecin) na kilka dni, potem kierunek Warszawka ( Halo Warszawa - pszczólka' Tomek K, Klaudiusz) tez na kilka dni ( rodzice, brat motonita, kumple, kumpelki).Potem kierunek Slaski - tesciowie i JuszaDokladnie jeszcze nie wiadomo bo przyjezdzam puszka z rodzina a sam wiesz jak to jest z drobiazgiem na glowieEeee, no to na pewno sie spotkamy :). Nie widze przeciwskazan ;) absolutnie ich nie odmawiaj i w sobotę do nas wpadaj, heh normalnie nie czuję jak rymuję:buttrock: Kurcze, nie da rady. Chrzestnym bede :buttrock:. Dormarcia, padam do stop i po stokroc przepraszam :notworthy:. Obiecuje poprawe :icon_twisted:. Bawcie sie dobrze :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ojej ....nawet mi się dwa razy mój post zapisał.... :icon_twisted: to chyba dla powagi sytuacji...(ktoś czuwa :notworthy: ) Ochhh Lime ale dałeś plamę. Dormarcia być może chciała spędzić resztę swojego życia z tobą a ty masz chrzciny u brata... porażka :D No dokładnie, dzięki za wsparcie....jesteś nieoceniony :) absolutnie ich nie odmawiaj i w sobotę do nas wpadaj :buttrock: , heh normalnie nie czuję jak rymuję ;) a ktoś jedzie z okolic ochoty, centrum? możemy się jakoś w kilka osób zgadać, i dojechać na miejsce razem?Napewno byłoby mi raźniej...a po drugie bym nie błądziła....o ile się jednak zdecyduje..... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Najpierw musze ich znalezc :). Stad cale to zamieszanie. No to na kiedy sie ustawiamy :D Pisz posta na forum, ze masz ochote sie spotkac... podaj date i proponowane miesjce.Napewno ktos sie znajdzie. Jak ze mna to na czas Wielkanocny czyli: 2-12 kwietnia gdzies w Polsce. A kiedy dokladnie w Warszawce ??? :icon_twisted: No to jak juz bedziesz dokladnie wiedzial co i jak to dawalj cynka to sie spotkamy! No pięknię .... :wink: najpierw robisz zamieszanie...jak nas w końcu zapraszają to Ty mówisz, że masz jakieś tam chrzciny? :icon_twisted: A co ze mną?Przez Ciebie ja nie pójdę.... :( A już zamówiłam fryzjera...kosmetyczkę...wybrałam nawet strój....:( No Lime.......trudno.... Domarcia... napewno znajdzie sie jakis pocieszacz :) a ktoś jedzie z okolic ochoty, centrum? możemy się jakoś w kilka osób zgadać, i dojechać na miejsce razem?Napewno byłoby mi raźniej...a po drugie bym nie błądziła....o ile się jednak zdecyduje..... :D Ja jezeli bede mial czas to bede jechac z okolic Politechniki.Ale jeszcze nie mam pewnosci (jezeli mowa o tej sobocie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Jak tylko bede juz w Polsce podam telefon do siebie i wtedy kazdy bedzie mogl zadzwonic :icon_twisted: Co prawda angielski, ale na szybka rozmowe starczy :icon_twisted: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 ...Kurcze, nie da rady. Chrzestnym bede :banghead:. Dormarcia, padam do stop i po stokroc przepraszam :biggrin:. Obiecuje poprawe :banghead:. Bawcie sie dobrze ;) hmmm no cóż....skoro będziesz chrzestnym...tylko wiesz na czym polega ta funkcja?musisz dawać dobry przykład (to dziewczynka czy chłopczyk? bo to zależy jaki przykład trzeba będzie dawać :biggrin: )A Ty dajesz taką plame....Hhmmm myślałam że w ramach przeprosin będzie: Padam do stóp i po stokroć je całuję..." Ty też baw się dobrze. ....Domarcia... napewno znajdzie sie jakis pocieszacz :)Ja jezeli bede mial czas to bede jechac z okolic Politechniki.Ale jeszcze nie mam pewnosci (jezeli mowa o tej sobocie). Hmmm ten pocieszacz może mnie przekonać... :evil: tylko wyniknął niestety problem z mojego gapiostwa....( :smile: )niestety dużo się wyjaśni jutro zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 hmmm no cóż....skoro będziesz chrzestnym...tylko wiesz na czym polega ta funkcja?musisz dawać dobry przykładDzieki za cynk :biggrin:. Teraz juz moge spac spokojnie.A Ty dajesz taką plame....Juz chyba trzecia osoba mi mowi jaka to ja plame daje. Matko Swieta, nie wiedzialem ze moja obecnosc jest az tak niezbedna. Mam nadzieje ze jednak bedziecie sie mogli jakos odnalezc w tej Tortilli beze mnie. Bede z wami duchem jesli to was pocieszy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi