enduromaster Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 http://olszak1.wrzuta.pl/film/h2MPf81etD/f...ie_spodziewal_p Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Filmik dość stary - ale fajny (nie jestem pewien, czy nie był już w "Humorze");Z tego co wiem, to są takie dwa maluchy - oba (chyba) w Stanach;A nie ma się czemu dziwić, że "Kaszlak" wyprzedził Porsche - bo ma pod maską ponad 3,5 litrowy silnik; :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 a Porsche jaki ma?? tez cos koło tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) Z tym, że "Kaszlak" ma V-kę przeszczepioną z Corvette lub jakiegoś innego Chevroleta - i jest przystosowany do wyścigów na 1/4 mili - także raczej nie masz szans seryjnym pojazdem; :) Edytowane 10 Stycznia 2007 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgadza się silnik od Chevroleta jednak jest ich chyba trochę więcej niż dwa a myślą przewodnią tej konstrukcji jest stosunek mocy do masy. Pozdro! :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Ja znalazłem dwa takie - ten srebrny jest z 1974 roku - a drugi z 1980r;Na tej stronie są zdjęcia i niektóre dane tych maszyn; http://www.126fan.pl/ Na stronce - po lewej stronie w menu odszukajcie "Swap Center" i pod nazwą "Potwory" odnajdziecie "tego Kaszlaczka" Edytowane 11 Stycznia 2007 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 WitamZnalezione na necie, maluszek z ogromnym serduchem :icon_question: http://pl.youtube.com/watch?v=TFIC5gNf6_w pozdrawiam :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Widziałem już ten film:) Dobry jest. Osobiście sie zastanawiałem żeby wsadzić do malca silnik od moto... Napęd można by zrobić na łańcuch, no problem ale nie miałem pomysłu na bieg wsteczny:) Chyba że bym zastosował silnik qłada ale chodziło mi bardziej o 4 cylindry z dużą pojemnością np hayabusa. Jedyne co stoi na przeszkodzie to właśnie wsteczny. Silnik od suzi ma dość duży moment obr więc mysle że nie miał by problemu z budą od malca. A ten dźwięk w maluchu?? Szok ze stresem:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebu Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Moim zdaniem taki maluch to żaden maluch... :lalag: Dla mnie maluch powinien mieć 600-700ccm, ssanie w rączce koło ręcznego i około minute do setki( z tą setką to może przesada, ale z dobrym wiatrem i odpowiednią wagą(wersja van :bigrazz: brak tylnych foteli) poszedł 110km/h ale już zaczęły się dziwne trzask,stuki itd....ALE I TAK MALCZAR JEST THE BEST!pzdr,bebu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Moim zdaniem taki maluch to żaden maluch... Dla mnie maluch powinien mieć 600-700ccm, ssanie w rączce koło ręcznego i około minute do setki( z tą setką to może przesada, ale z dobrym wiatrem i odpowiednią wagą(wersja van brak tylnych foteli) poszedł 110km/h ale już zaczęły się dziwne trzask,stuki itd....ALE I TAK MALCZAR JEST THE BEST!pzdr,bebu Jakiś dziwny. Kumpla miał 64 sekundy do setki w 3 osoby, mieścił 8 osób i szedł 70km/h przez łuk w Stamirowicach pod Koluszkami. Przy 80km/h zaliczył dacha, po czym w ciągu godziny został pocięty, żeby kolegi tata się nie pokapował, że była gleba :icon_exclaim: PS. Podobają mi się komentarze pod opisem niebieskiego maluszka na tej stronie 126fan. Polac to jednak potrafią dobitnie wyrazić swoją ekscytację :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi