siwydr Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) --II-- Edytowane 29 Stycznia 2007 przez siwydr Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Witajcie!MA 184 cm wzrostu.Co wybrac r6 z 2003 roku czy gsxr k2-k3???JAkie wady,zalety??POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 na gixerze bedziesz sie bardziej komfortowo czul, bo troche wiekszy jest od erki. najlepiej kup to co bedzie w lepszym stanie i bedzie sie bardziej podobalo. ile kasy masz do wydania i do czego szpej ma sluzyc? lans, sztunt, tor, preclowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 jak Ci zalezy na wygodzie to na pewno gixxa bierz :icon_rolleyes: bo na R6 to raczej za wygodnie nie jest... a K2-K3 jest juz na wtryskach??? no i wiadomo... ile masz kasy, do czego ma sluzyc. ja sprzedaje swoja 2004 R6 + duzo dodatkow w dobrej cenie, jak cos to na PW sie odezwij :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 KAsy okolo 17-18 tys.Moto ma sluzyc poprostu do jazdy.Stunt mnie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) gixery 600 od k1 na wtrysku z ssaniem recznym, od k4 z automatycznym. bierz gsxr jak do jazdy/lansu chcesz. wygodniejszy i mocniejsze srodkowe obroty niz w erce. tak btw w k4 masz duzo lepsze heble - radialna pompa i zaciski. ale to juz ze dwie dychy bys musial miec na to... Edytowane 22 Czerwca 2007 przez pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ja mam 182 wzrostu i R6 naparwdę była dla mnie za mała... Zamęczysz się na tych 600-setkach :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja mam 182 wzrostu i R6 naparwdę była dla mnie za mała... Zamęczysz się na tych 600-setkach :icon_rolleyes: R6 za mała ? :/ Ja mam 197 cm i zamierzam za jakiś czas sie przesiąść na jakieś inne moto. Co dla mnie by pasowało ? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja mam 182cm śmigałem K4 600 i sie nie męczyłem, w tym przedziale cenowym można wyrwać już k4 ja swoją sprzedałem za 18500zł Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam Nie pisalem chyba ze 3 lata ogólem taka sytacja Moto tez już 3 lata nie ma GPZ sprzedałem i długo nic Ale teraz widze troche rynek sie zmienił ogólem mam śmieszną sume bo do 6tyś nie zalezy mi tak bardzo na roczniku i osiągach tylko bezawaryjnosci i wyglądzie Dlatego pytam sie bardziej doswiadczonych czy warto by było kupić GSXR 600 97r w tej cenie kupie takigo a CBR 600 max 94r F2 mi troche z wyglądem nie leży w gre jeszcze wchodzi Yamaha FZR ale to ostateczność Prosze o opinie pozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 w tej kasie szukaj gsxr 600 srada szkoda ze nie masz 7tys zl wtedy to juz napewno bys cos fajnego i zadbanego znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi