MariuszJ Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Skóra, długie włosy, ja wlosy obcialem tydzien po slubie :icon_mrgreen: Edytowane 7 Lutego 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Skóra, długie włosy, ja wlosy obcialem tydzien po slubie :icon_rolleyes:Mi po slubie same wylazły.. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Skóra, długie włosy, ja wlosy obcialem tydzien po slubie :icon_rolleyes:i tu popełniłeś błąd - po co było się żenić :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 bodmantez sie kiedys ozeniszdlaczego masz miec lepiej od nas :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erolek Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Skóra, długie włosy, ja wlosy obcialem tydzien po slubie :icon_rolleyes: Ostatnio jak mialem krotkie wlosy, to byl to irokez 15 lat temu. Jakos nie moge sobie siebie wyobrazic z krotkimi wlosami. PzodrawiamEryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 :biggrin: to tak jak ja z dlugimistrasznie mie sie kreca i pamietam te problemy w podstawowce jak zaczalem zapuszczaca o problemach z nauczycielami juz nie wspone :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 i tu popełniłeś błąd - po co było się żenić :) oj nie wiesz co traciszmoja zonka jest do rany przyloz hahahai jezdzi moto swoimi wcale sie nie upiera aby jezdzic na zloty razem - choc i takie sie zdarzajai jak w domku imprezke robimy z kumplami w domku - to se idzie do kumpeli albo na drugie pietro domku i se tam uzeduje a my z kumplami siedzimy w piwnicy w pseudo garazkinopijalnia (to jedno wielkie pomieszczenie) i pijemy i jest cooljest pieknie pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 garaz mam nieocieplany to raczej latem tam z kumplami przesiadujemyale zima zona nie ma nic przeciwko jak w domu pobalujemy ale na zloty w 90% jezdze sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 ja też mam długie włosy :icon_twisted: , ale żony nie mam za to jestem ze wspaniałą dziewczyną :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 ja ściąłem długie kudły 2,,5 roku temu. a miałęm takie czarne, proste i do pasa:) jakoś zaczeły mnie wtedy irytowac.. i tyle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 ja wlosy obcialem tydzien po slubie ja obcialem swoje na 3 dni przed wyjazdem do pracy do Tunezji... :icon_twisted: a mialem dlugie do pasa... do dzis mam w szufladzie zapleciony z nich warkocz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) ja mialem do polowy plecowa taki maly warkoczyk gdzies sobie na pamiatke zona schowala ale jak scialem sie na krotkoto przedzialek na srodku mialem jeszcze przez 2 tygodnie :biggrin: Edytowane 8 Lutego 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 bodmantez sie kiedys ozeniszdlaczego masz miec lepiej od nas ;) ;)domyślam się i już zaczynam się bać :P ja ściąłem długie kudły 2,,5 roku temu. a miałęm takie czarne, proste i do pasa:) jakoś zaczeły mnie wtedy irytowac.. i tyle :crossy:to całkiem tak jak ja :biggrin: był nie dawno taki temat "co macie na głowach" - i ja mam takie będą dotąd aż same nie wyjdą :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 jak mialem 18 lat tez tak mowilem potem mialem dlugie ale grzywke krotkabo przeszkadzala mi w grze na garach :icon_mrgreen: :banghead: :flesje: :cool: a teraz 0,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 A ja ostatnio byłem u fruzjera w 1990 roku :biggrin: . I żone mam :notworthy: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi